Пазете се от мошеници и не се доверявайте сляпо!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Пазете се от мошеници и не се доверявайте сляпо!

Мнение от barutchiata © »

В правилата за пускане на частни обяви сме написали, че сайта не носи отговорност за некоректни продавачи и купувачи. Въпреки това не мога да остана равнодушен към мошенниците налазващи постоянно форума. До сега ги триехме и в повечето случаи те се появяват с нови имена и стари номера. Повод на тази ми тема е поредното оплакване от колега от форума. Ето на кратко за какво иде реч!

konkord_13 написа:Уважаеми колега , не знам как да започна ,но искам да Ви се оплача от изкючително некоректна и измамна постъпка на колега от този форум...с потребителско име : пешо-старата скарида: та колегата имаше тема:купувам DVD аз отговорих и в няколко лс се договорихме на бартер :dvd-то за фидер с макара /видно от лс / на 19 май аз изпратих dvd-то колегата потвърди, че е получил пратката и ще прати на другия ден фидера......и така до ден днешен не прати нищо !!!всеки ден му званя на посочения от него телефон, но не отговаря.пиша лс които приема всеки ден ,но не отговаря крие се !!постояно Обръщам се към Вас с молба за съдействие тъй като много обичам този форум , уважавам създателите му и колегите в него.Опасявам се , че и някой друг ще пострада от този измамник.той е срам за форума !!! Много Ви моля направете нещо......или дайте някакъв съвет !!! казвам се Тодор ХХХХХХ от гр. Лом с тел:0897 ХХХХХХ от свое име Ви Благодаря и ви желая здраве ,успех и наслука !!!!!!
Умишлено съм скрил телефона и фамилията на потърпевшия колега. Колкото до измамника пешо-старата скарида, му писах ЛС но и на мен не отговаря, но гледам влиза редовно във форума. Реших няма да го трия, нека всички знаят, че е измамник и мошенник, и нека се пазят от него и такива като него. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пазете се от мошеници и не се доверявайте сляпо!

Мнение от begleca_sv »

колега ти от Марс ли падаш как може направо в тях да му оратиш ДВД то при размяна ползваи куриер поне с опциа да видиш пратката :drinkers:
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

ГЕЙЗЕР ! Него е срам да лъже хората по този начин !
Аватар
janhonda
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от janhonda »

извинявам се за въпроса - как да си сложа аватар на моя профил? хелп.
НАСЛУКА на Barutchiata

http://vbox7.com/play:018c7811
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Тая работа трябва да се провери,защото ......Конкорда от лом май-май не е цвете за мирисане.Казвам го от личен опит.Въртеше едни номера ,продаваш му нещо за една цена.Той после решава ,че ще даде по-малко и така.Вижте каква му беше репутацията ,преди да я махнат модераторите.Трябва да чуем и скаридата какво ще каже по-въпроса :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

На педераски изпълнения сме се нагледали колкото щеш!!! Ако наистина е така, както е описана случката, ще пиеш една студена вода колега!
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

колеги някой знае ли къде е темата за откраднати двигатели благодаря предварително на кука на всички :D
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Insis
новобранец
новобранец

Мнение от Insis »

barutchiata © написа:В правилата за пускане на частни обяви сме написали, че сайта не носи отговорност за некоректни продавачи и купувачи. Въпреки това не мога да остана равнодушен към мошенниците налазващи постоянно форума. До сега ги триехме и в повечето случаи те се появяват с нови имена и стари номера. Повод на тази ми тема е поредното оплакване от колега от форума. Ето на кратко за какво иде реч!

konkord_13 написа:Уважаеми колега , не знам как да започна ,но искам да Ви се оплача от изкючително некоректна и измамна постъпка на колега от този форум...с потребителско име : пешо-старата скарида: та колегата имаше тема:купувам DVD аз отговорих и в няколко лс се договорихме на бартер :dvd-то за фидер с макара /видно от лс / на 19 май аз изпратих dvd-то колегата потвърди, че е получил пратката и ще прати на другия ден фидера......и така до ден днешен не прати нищо !!!всеки ден му званя на посочения от него телефон, но не отговаря.пиша лс които приема всеки ден ,но не отговаря крие се !!постояно Обръщам се към Вас с молба за съдействие тъй като много обичам този форум , уважавам създателите му и колегите в него.Опасявам се , че и някой друг ще пострада от този измамник.той е срам за форума !!! Много Ви моля направете нещо......или дайте някакъв съвет !!! казвам се Тодор ХХХХХХ от гр. Лом с тел:0897 ХХХХХХ от свое име Ви Благодаря и ви желая здраве ,успех и наслука !!!!!!
Умишлено съм скрил телефона и фамилията на потърпевшия колега. Колкото до измамника пешо-старата скарида, му писах ЛС но и на мен не отговаря, но гледам влиза редовно във форума. Реших няма да го трия, нека всички знаят, че е измамник и мошенник, и нека се пазят от него и такива като него. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Имате адреса на който сте му изпратили пратката.Публикувайте го тук с трите му имена.Дали няма да се наруши съня му?
............................
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Докато има балъци,ще има и мошеници.Колега при тия съвременни методи на ескорт и многото им опции другия път да знаеш. :axe: :drinkers:
konkord_13
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от konkord_13 »

прав си колега ! За десет години в международния видях много ,научих много неща , само не можах да се науча да не вярвам на българин .............колко жалко....... :oops:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Дай адреса бе брат!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Отиди и пусни една жалба в полицията и това DVD ще му излезне златно...
Това си е чист вид измама, а да не говорим че условна няма да му мърда :)
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dess0 »

Maverick написа:Отиди и пусни една жалба в полицията и това DVD ще му излезне златно...
Това си е чист вид измама, а да не говорим че условна няма да му мърда :)
Колега, я помисли пак!
Как точно ще се докаже всичко по случая, м? Колегата просто му е подарил едно ДВД и толкова!
Има два варианта в подобни случаи:
1/ Или му кацаш на вратата и после.......... :axe:
2/ Или пиеш една студена вода и повече не изпращаш нищо на доверие!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Аватар
skitnika
новобранец
новобранец

Мнение от skitnika »

konkord_13 написа:прав си колега ! За десет години в международния видях много ,научих много неща , само не можах да се науча да не вярвам на българин .............колко жалко....... :oops:
Искаш да кажеш,че само българите лъжат ?
Просто трябва да си по-предпазлив и по-малко наивен!!! :wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

skitnika написа:Искаш да кажеш,че само българите лъжат ?
Ами не случайно има приказка:Когато отидеш в чужбина най-много трябва да се пазиш от българи!!!
А по въпроса с измамниците-
В един автомобилен форум на измамниците им променят цвета на никовете-розово,така всеки знае че този човека е некоректен и е измамил някой колега!!!А така кой прочете тази темата,кой не....и измамника пак може да налази някой!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”