Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Така мисля
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
ОууууууууууууууФФФФ писва ми вече на кура от подобни темички ама яко !!! Откак съществува този форум както и другият списателствувам и в двата ( е верно че тука си стоях доста време нерегнат щот имаше рангове от типа на най-дЪ бест рибар и то на база писане ама веднага щом ги махнаха си се регнах със задоволствие !!! ) и се пробвам да се правя на буфер и да поливам кога мога разхвърчалите се искри базирани на това кой форум какъв е според мнението на някой който в момента нещо му е в другият крачол а там си е оставил и стотинките за банички та го прищипват отвреме навреме !!! Баси му и детинщините ! Тъй винаги съм го казвал че всеки форум си има своята атмосфера и това го прави интересен за определена аудитория
Тъй , колкото повече потребители има даден форум то толкова повече различни мнения има
Има ги вариантите като при Виктор71 къде му се е запалил фитила от нещо моментно , има ги и другите варианти основно морски как при ДУрумич и батМилена къде доста често пущаха целенасочени интриги за удволетворяване на нещо техно си и т.н. Чудя се на Ивака , доста свестен пич какво толко се връзва и се пали ?!? Ся определението за бракониер си е - образ който лови или риболовства по непозволени от закона начини и с непозволени пак от него средства както и по време на забраните за дадените видове риби ил животинки ! На база това вече различни хора си правят различни интерпретации според това на кой как му изнася
Мен примерно ме затормози те това
Та на база това ми щракане както и една купчина подобни да ви замоля за пореден път :
- Ходете за риба ! Наслаждавайте се на любимото хоби ! Оставете другите да му се наслаждават според разбиранията си ! Спазвайте закона за да има риба и за другият път ! Пазете природата чиста за да може като отидете пак на риба да може да се насладите изцяло на риболова а не да прекарате известно време на бунището ! Заебете междуфорумните интриги , както се вижда тях ги правят хора четящи и списуващи и по двата форума ( а защо не и по всички подобни БГ форуми ) с цел душевна маструбация кога стане джабалата и скандала !
Та това е от мене !

ама не седам да ръсим мозък как при любителският риболов който е само и единственно едно прекрасно хоби не се сметат приходите и разходите , за целта хората са измислили промишления риболовВиктор71 написа:само парили ще харчим .щото на мене нещо не ми се връзва

- Ходете за риба ! Наслаждавайте се на любимото хоби ! Оставете другите да му се наслаждават според разбиранията си ! Спазвайте закона за да има риба и за другият път ! Пазете природата чиста за да може като отидете пак на риба да може да се насладите изцяло на риболова а не да прекарате известно време на бунището ! Заебете междуфорумните интриги , както се вижда тях ги правят хора четящи и списуващи и по двата форума ( а защо не и по всички подобни БГ форуми ) с цел душевна маструбация кога стане джабалата и скандала !
Та това е от мене !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър