Така мисля

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

ОууууууууууууууФФФФ писва ми вече на кура от подобни темички ама яко !!! Откак съществува този форум както и другият списателствувам и в двата ( е верно че тука си стоях доста време нерегнат щот имаше рангове от типа на най-дЪ бест рибар и то на база писане ама веднага щом ги махнаха си се регнах със задоволствие !!! ) и се пробвам да се правя на буфер и да поливам кога мога разхвърчалите се искри базирани на това кой форум какъв е според мнението на някой който в момента нещо му е в другият крачол а там си е оставил и стотинките за банички та го прищипват отвреме навреме !!! Баси му и детинщините ! Тъй винаги съм го казвал че всеки форум си има своята атмосфера и това го прави интересен за определена аудитория :idea: Тъй , колкото повече потребители има даден форум то толкова повече различни мнения има :idea: Има ги вариантите като при Виктор71 къде му се е запалил фитила от нещо моментно , има ги и другите варианти основно морски как при ДУрумич и батМилена къде доста често пущаха целенасочени интриги за удволетворяване на нещо техно си и т.н. Чудя се на Ивака , доста свестен пич какво толко се връзва и се пали ?!? Ся определението за бракониер си е - образ който лови или риболовства по непозволени от закона начини и с непозволени пак от него средства както и по време на забраните за дадените видове риби ил животинки ! На база това вече различни хора си правят различни интерпретации според това на кой как му изнася :idea: Мен примерно ме затормози те това
Виктор71 написа:само парили ще харчим .щото на мене нещо не ми се връзва
ама не седам да ръсим мозък как при любителският риболов който е само и единственно едно прекрасно хоби не се сметат приходите и разходите , за целта хората са измислили промишления риболов :idea: Та на база това ми щракане както и една купчина подобни да ви замоля за пореден път :

- Ходете за риба ! Наслаждавайте се на любимото хоби ! Оставете другите да му се наслаждават според разбиранията си ! Спазвайте закона за да има риба и за другият път ! Пазете природата чиста за да може като отидете пак на риба да може да се насладите изцяло на риболова а не да прекарате известно време на бунището ! Заебете междуфорумните интриги , както се вижда тях ги правят хора четящи и списуващи и по двата форума ( а защо не и по всички подобни БГ форуми ) с цел душевна маструбация кога стане джабалата и скандала !

Та това е от мене !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

.........и по един череп за мен :lol: ама павеле,ко ше кайш за изчервяването при жената-удачно го споменах,нали :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тва с изчервяването го прочетох след кат пущих моето мнение . Ако го беше пущил малце по-раншко та да го зърна можеше да се не аба да тракам толкоз по клавиатурата :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Най- убавата риба си е свинското... ох чакай че преядох сега с едни ребърца на обяд ... едвам работим сега ... ръиш ли...

А пък снощи с къф кеф си апнах пресен сафридец със студена биричкъ... не се нервирайте колеги ... няма смисъл!
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”