Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Като се движиш по околовръстното,точно отдясно на дерменката има черен път.Тръгваш по него.след 100-150 метра има един двор.Вътре в него има рибарник,но там не съм ходил.Иначе продължаваш около 1 километър нататък и отдясно под едни върби има малко водоемче на Илийката.Там условията са:такса - 4 лева на човек за 2 пръчки,шаран и амур - 5,50 лева за кг.,щука мисля-7 лева за кг. :D Дано съм бил полезен.
Изображение
Изображение
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

:smt023 благодаря колега
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Колега да ти обясня до рибарника в Белозем как се стига,от Пловдив караш по магистралата,на отбивката за Белозем завиваш,караш до селото и влизаш в него по една дълга права улица,на края на която има разклон,завиваш на ляво за Опълченец минаваш върху магистралата и караш успоредно на нея около 2 км,стигаш до един мост,отдясно има свинарник,а от ляво са трите рибарника,които са на различни арендатори и рибата вътре е с различни размери.Дано да съм бил полезен. :D
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Колеги,да ви питам някой скоро ходил ли е в с.Труд на полидейския рибарник.Дали обажда риба - без значение дали хищна или мирна.
Благодаея предварително!
Изображение
Изображение
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

valtaxi написа:Колега да ти обясня до рибарника в Белозем как се стига,............Дано да съм бил полезен. :D
Благодаря много колега !!! :prayer:
Изображение
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

Колеги имате ли информация за водоем намиращ се до град Хисаря?Значи от Пловдив към Хисаря като се пътува се свивало в ляво преди прелеза(надлеза който правят от доста време)до някакви лозя и таксата била 10лв каквото си хванеш.Голям ли е,каква риба излиза,обрасъл ли е и т.н.т.Карат ме утре да ходя, но се колебая понеже незнам нищо за там.Благодаря ви предварително!
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Вуйчо-Ваньо написа:Колеги,да ви питам някой скоро ходил ли е в с.Труд на полидейския рибарник.Дали обажда риба - без значение дали хищна или мирна.
Благодаея предварително!
имам познати които ходят там редовно и вадят по някоя друга риба, но е може да се каже че е труден водоем. наскоро ходихме да видим как е положението-имаше един човек само беше извадил едно шаранче към 1,5кг и дърпаше прилични каракуди
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

nasko831 написа:Колеги имате ли информация за водоем намиращ се до град Хисаря?Значи от Пловдив към Хисаря като се пътува се свивало в ляво преди прелеза(надлеза който правят от доста време)до някакви лозя и таксата била 10лв каквото си хванеш.Голям ли е,каква риба излиза,обрасъл ли е и т.н.т.Карат ме утре да ходя, но се колебая понеже незнам нищо за там.Благодаря ви предварително!
Веднъж през миналата година ходих до този водоем специално да го проуча,ей така без такъми,просто имах ангажимент в Хисаря и на връщане минах от там.Пътя е меко казано лош поне за лека кола.Язовира беше доста обрасъл.Не можа да ме "грабне". :lol: :lol: :lol: Иначе случайно срещнахме собственика.Той твърдеше,че вътре имало:шаран,амур,толстолоб,сом,щука,костур,бяла риба и каракуда.Не знам колко е вярно.Ако някой е ходил там на риболов,а не на разходка като мен,нека сподели лични впечатления.
Изображение
Изображение
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Жабунярник с 40 см . дълбочина и вода като боза :twisted:
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

Малеее!Благодаря
marineze
новобранец
новобранец

Мнение от marineze »

Очертава ми се излет на Стрелци, но незнам нищо за водоема. Моля ако някой е ходил скоро да сподели впечатления. Благодаря предварително.
vidrin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vidrin »

marineze написа:Очертава ми се излет на Стрелци, но незнам нищо за водоема. Моля ако някой е ходил скоро да сподели впечатления. Благодаря предварително.
кой по точно ?
Рибар измъква голяма щука от реката.
- Горката риба! - въздъхва минаваща жена.
- Сеньора, ако тя не си отваряше устата, това изобщо нямаше да й се случи!

Изображение
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Какво стана с излета на Стрелци,кажи излизат ли хубави шарани тая година и условията как са??? :)
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Само си губите времето по тези платени гиолчета.Нито има природа по тях ,нито рибата е борбена като дивата.Колегите знаят за какво става дума,особенно тези които са хващали див шаран и такъв от рибарник.Все едно вадиш хартия.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Атанас Катцарски написа:Само си губите времето по тези платени гиолчета.Нито има природа по тях ,нито рибата е борбена като дивата.Колегите знаят за какво става дума,особенно тези които са хващали див шаран и такъв от рибарник.Все едно вадиш хартия.
Прав си колега ;) на куртуво конаре вадих шарани по 3-4 кила. Тежко излизаха ама не напъваха да ти правят кефа като ти взимат яко аванса. А на Антона като жулнах едно шаранче 1.2 кг то беше ебаси и яката борба докато го издърпам. И самата тръпка,че хващаш такава риба на такъв див язовир си е неописуема :) направо сърцето щеше да ми изкочи като го изкарах :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”