Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Като се движиш по околовръстното,точно отдясно на дерменката има черен път.Тръгваш по него.след 100-150 метра има един двор.Вътре в него има рибарник,но там не съм ходил.Иначе продължаваш около 1 километър нататък и отдясно под едни върби има малко водоемче на Илийката.Там условията са:такса - 4 лева на човек за 2 пръчки,шаран и амур - 5,50 лева за кг.,щука мисля-7 лева за кг.
Дано съм бил полезен.

Колега да ти обясня до рибарника в Белозем как се стига,от Пловдив караш по магистралата,на отбивката за Белозем завиваш,караш до селото и влизаш в него по една дълга права улица,на края на която има разклон,завиваш на ляво за Опълченец минаваш върху магистралата и караш успоредно на нея около 2 км,стигаш до един мост,отдясно има свинарник,а от ляво са трите рибарника,които са на различни арендатори и рибата вътре е с различни размери.Дано да съм бил полезен. 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колеги,да ви питам някой скоро ходил ли е в с.Труд на полидейския рибарник.Дали обажда риба - без значение дали хищна или мирна.
Благодаея предварително!
Благодаея предварително!

-
- разбира нещата
Благодаря много колега !!!valtaxi написа:Колега да ти обясня до рибарника в Белозем как се стига,............Дано да съм бил полезен.

Колеги имате ли информация за водоем намиращ се до град Хисаря?Значи от Пловдив към Хисаря като се пътува се свивало в ляво преди прелеза(надлеза който правят от доста време)до някакви лозя и таксата била 10лв каквото си хванеш.Голям ли е,каква риба излиза,обрасъл ли е и т.н.т.Карат ме утре да ходя, но се колебая понеже незнам нищо за там.Благодаря ви предварително!
имам познати които ходят там редовно и вадят по някоя друга риба, но е може да се каже че е труден водоем. наскоро ходихме да видим как е положението-имаше един човек само беше извадил едно шаранче към 1,5кг и дърпаше прилични каракудиВуйчо-Ваньо написа:Колеги,да ви питам някой скоро ходил ли е в с.Труд на полидейския рибарник.Дали обажда риба - без значение дали хищна или мирна.
Благодаея предварително!

Незнанието не е извинение.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Веднъж през миналата година ходих до този водоем специално да го проуча,ей така без такъми,просто имах ангажимент в Хисаря и на връщане минах от там.Пътя е меко казано лош поне за лека кола.Язовира беше доста обрасъл.Не можа да ме "грабне".nasko831 написа:Колеги имате ли информация за водоем намиращ се до град Хисаря?Значи от Пловдив към Хисаря като се пътува се свивало в ляво преди прелеза(надлеза който правят от доста време)до някакви лозя и таксата била 10лв каквото си хванеш.Голям ли е,каква риба излиза,обрасъл ли е и т.н.т.Карат ме утре да ходя, но се колебая понеже незнам нищо за там.Благодаря ви предварително!

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Жабунярник с 40 см . дълбочина и вода като боза 

Малеее!Благодаря
Очертава ми се излет на Стрелци, но незнам нищо за водоема. Моля ако някой е ходил скоро да сподели впечатления. Благодаря предварително.
кой по точно ?marineze написа:Очертава ми се излет на Стрелци, но незнам нищо за водоема. Моля ако някой е ходил скоро да сподели впечатления. Благодаря предварително.
Какво стана с излета на Стрелци,кажи излизат ли хубави шарани тая година и условията как са??? 

-
- ще става разбирач
Само си губите времето по тези платени гиолчета.Нито има природа по тях ,нито рибата е борбена като дивата.Колегите знаят за какво става дума,особенно тези които са хващали див шаран и такъв от рибарник.Все едно вадиш хартия.
-
- разбира нещата
Прав си колегаАтанас Катцарски написа:Само си губите времето по тези платени гиолчета.Нито има природа по тях ,нито рибата е борбена като дивата.Колегите знаят за какво става дума,особенно тези които са хващали див шаран и такъв от рибарник.Все едно вадиш хартия.