Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ставам и спинингист :)))
-
- ще става разбирач
Re: Ставам и спинингист :)))
Николааа кво си напрайл пак бре човек, мани мани, ти квото и да пипнеш, където и да идеш все гОуеми ги фатиш бре
Лошо само, че не си успял с местеното, ама нищо щом си вече "спинингист" пак ще има.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще имаs4etovod написа:Николааа кво си напрайл пак бре човек, мани мани, ти квото и да пипнеш, където и да идеш все гОуеми ги фатиш бреЛошо само, че не си успял с местеното, ама нищо щом си вече "спинингист" пак ще има.

Брей Кирчо,още това не съм пробвалGODzillata написа:Друже Ни'кола, вече е време за другото ниво - тролинга!![]()

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- krokibg
- учете се от него
Йеебрееее Никола,а добре дошъл в отбора на лудите.Гледам дошъл ти акъла,които хване веднъж спининга,забравя вече да прави манджи,да забива стойки,да мъкне по петдесет въдици и т.н и т.н.Рано или късно друже,човек колкото и да е умен,още повече поумнява

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
И колкото е луд, още по-луд става
!
Браво!

Браво!
Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
Колега ще ме ориентираш ли къде по точно се намира това язовирче . От Сандански съм и тъкмо се чудех къде точно да отида по Гърция през уикенда.
Аааааааааа чак сега видях кои е дошьл в отбора.
Адаш поздрави за излета.