Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. "Въча"?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз. "Въча"?
А там слиэа ли се лесно до водата или пак е доста стръмно 

-
- разбира нещата
има си път точно до водата. Вчера бях пак на язовира ! Рибата от 10 дена не се храни. Излиза само по някои друг костур и ако се излъжи някоя червеноперка. Иначе един комшия вика че с лодката е отишал до реката и там в плича какво да видиАтанас Катцарски написа:А там слиэа ли се лесно до водата или пак е доста стръмно

-
- ще става разбирач
Эначи още се раэмножава според мен 

-
- разбира нещата
Атанас Катцарски написа:Эначи още се раэмножава според мен

-
- ще става разбирач
какво иска не се энае,на Антона също се пускат мрежи 

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
колега тия хубави шарани нещът ли да калват и теalankulu1987 написа:има си път точно до водата. Вчера бях пак на язовира ! Рибата от 10 дена не се храни. Излиза само по някои друг костур и ако се излъжи някоя червеноперка. Иначе един комшия вика че с лодката е отишал до реката и там в плича какво да видиАтанас Катцарски написа:А там слиэа ли се лесно до водата или пак е доста стръмноИзобилие от огромни шарани. Буквално преминавали на няма и 5 метра от него. Според него били на 10 килограмови екземпляри и било пълно. Дано скоро рибата пак се активизира. Дотогава наслука на всеки които реши да посети Анотна

-
- научил се да хвърля

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
е че то там кога е било таковаskitalec написа:бреей тия големи риби....Мисля, че ще се активизират, но трябва нивото на водата да се стабилизира.

-
- кандидат преподавател
И преди предимно си беше кофти,ама с горния - "Цанков камък",на "Въча"окончателно му таковаха риболова и рибите 

-
- ще става разбирач
мисля че още е рано эа хубавите риби 

-
- разбира нещата
Цанков камък няма да влияе така драстично на рибите както антона влияе на кричимския понеже е по отдалечен . Явно и самите жеги си дават отржение върху кълването на рибите. Да не забравяме,че сега е и напоителния сезон и нивото на водата не е стабилно,а постоянно се мени. И това си дава ефекта. В неделя може да ходя за риба там и ще кажа какво е положениетоINCUBUS написа:И преди предимно си беше кофти,ама с горния - "Цанков камък",на "Въча"окончателно му таковаха риболова и рибите

колеги някой който в близките дни е ходил на Антона може ли да сподели дали кълве нещо,че не съм ходил отдавна там и смятам тези дни да ида,ако може и съвет за стръв и захранка?!мерси предварително.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
вчера се върнах от там за 2 дни 2 червеноперки и 2 костура водата падна с 30 см за 24 часаtokaii написа:колеги някой който в близките дни е ходил на Антона може ли да сподели дали кълве нещо,че не съм ходил отдавна там и смятам тези дни да ида,ако може и съвет за стръв и захранка?!мерси предварително.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
След дълго боледуване, в събото с един приятел към 19:30 акостирахме на избаното от нас място от другата страна. Хора за нощуване мн. нямаше , иначе месни по скалите доста. През ноща бяхма метнали 2 пръчки на уклей, е така да има к'во да гледаме през ноща. За ноща нищо, в 7:00 с 2 пръчлета и 2 кутии с 60тина рапали се оказа че троля.
И така до 12:00 нямах удар, говорих с други колеги във водата но и те нямаха слука.
Несъм снимал защото нямаше емоцй за снимане. 

Успех рибари и риболовци?!
-
- разбира нещата
Един комшия се върна вчера от антона. На тролинг 11 кила сом и 1 бяла към 3.5 кг