Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Къде и какво кълве в момента.

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Какво кълве на яз. "Въча"?
Модератор: Paublo_Eskobar
- 
				Атанас Катцарски
- ще става разбирач 
Re: Какво кълве на яз. "Въча"?
А там слиэа ли се лесно до водата или пак е доста стръмно  

- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
има си път точно до водата. Вчера бях пак на язовира ! Рибата от 10 дена не се храни. Излиза само по някои друг костур и ако се излъжи някоя червеноперка. Иначе един комшия вика че с лодката е отишал до реката и там в плича какво да видиАтанас Катцарски написа:А там слиэа ли се лесно до водата или пак е доста стръмно
 Изобилие от огромни шарани. Буквално преминавали на няма и 5 метра от него. Според него били на 10 килограмови екземпляри и било пълно. Дано скоро рибата пак се активизира. Дотогава наслука на всеки които реши да посети Анотна
  Изобилие от огромни шарани. Буквално преминавали на няма и 5 метра от него. Според него били на 10 килограмови екземпляри и било пълно. Дано скоро рибата пак се активизира. Дотогава наслука на всеки които реши да посети Анотна  
- 
				Атанас Катцарски
- ще става разбирач 
Эначи още се раэмножава според мен  

- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
Атанас Катцарски написа:Эначи още се раэмножава според мен
 Грешиш колега! След забраната жънахме бая червеноперка и платика и нямаше хайвер
  Грешиш колега! След забраната жънахме бая червеноперка и платика и нямаше хайвер  просто последните две седмици нещо не бара тая пуста риба.
 просто последните две седмици нещо не бара тая пуста риба.- 
				Атанас Катцарски
- ще става разбирач 
какво иска не се энае,на Антона също се пускат мрежи   

- batlar
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
колега тия хубави шарани нещът ли да калват и теalankulu1987 написа:има си път точно до водата. Вчера бях пак на язовира ! Рибата от 10 дена не се храни. Излиза само по някои друг костур и ако се излъжи някоя червеноперка. Иначе един комшия вика че с лодката е отишал до реката и там в плича какво да видиАтанас Катцарски написа:А там слиэа ли се лесно до водата или пак е доста стръмноИзобилие от огромни шарани. Буквално преминавали на няма и 5 метра от него. Според него били на 10 килограмови екземпляри и било пълно. Дано скоро рибата пак се активизира. Дотогава наслука на всеки които реши да посети Анотна

- 
				skitalec
- научил се да хвърля 
 бреей тия големи риби....Мисля, че ще се активизират, но трябва нивото на водата да се стабилизира.
 бреей тия големи риби....Мисля, че ще се активизират, но трябва нивото на водата да се стабилизира.- batlar
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
е че то там кога е било таковаskitalec написа:бреей тия големи риби....Мисля, че ще се активизират, но трябва нивото на водата да се стабилизира.
 винаги си има движение нагоре или на доло  поне по мой наблюдения
 винаги си има движение нагоре или на доло  поне по мой наблюдения 
- 
				INCUBUS
- кандидат преподавател 
И преди предимно си беше кофти,ама с горния - "Цанков камък",на "Въча"окончателно му таковаха риболова и рибите 

- 
				Атанас Катцарски
- ще става разбирач 
мисля че още е рано эа хубавите риби  

- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
Цанков камък няма да влияе така драстично на рибите както антона влияе на кричимския понеже е по отдалечен . Явно и самите жеги си дават отржение върху кълването на рибите. Да не забравяме,че сега е и напоителния сезон и нивото на водата не е стабилно,а постоянно се мени. И това си дава ефекта. В неделя може да ходя за риба там и ще кажа какво е положениетоINCUBUS написа:И преди предимно си беше кофти,ама с горния - "Цанков камък",на "Въча"окончателно му таковаха риболова и рибите
 а до тогава късмет на останалите колеги
 а до тогава късмет на останалите колегиRe: Какво кълве на яз. "Въча"?
колеги някой който в близките дни е ходил на Антона може ли да сподели дали кълве нещо,че не съм ходил отдавна там и смятам тези дни да ида,ако може и съвет за стръв и захранка?!мерси предварително.

- batlar
- вече хвърля и на тежко 
- Обратна връзка:
вчера се върнах от там за 2 дни 2 червеноперки и 2 костура водата падна с 30 см за 24 часаtokaii написа:колеги някой който в близките дни е ходил на Антона може ли да сподели дали кълве нещо,че не съм ходил отдавна там и смятам тези дни да ида,ако може и съвет за стръв и захранка?!мерси предварително.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля 
След дълго боледуване, в събото с един приятел към 19:30 акостирахме на избаното от нас място от другата страна. Хора за нощуване мн. нямаше , иначе месни по скалите доста. През ноща бяхма метнали 2 пръчки на уклей, е така да има к'во да гледаме през ноща. За ноща нищо, в 7:00 с 2 пръчлета и 2 кутии с 60тина рапали се оказа че троля.  
   И така до 12:00 нямах удар, говорих с други колеги във водата но и те нямаха слука.
  И така до 12:00 нямах удар, говорих с други колеги във водата но и те нямаха слука.  Несъм снимал защото нямаше емоцй за снимане.
  Несъм снимал защото нямаше емоцй за снимане. 

И така до 12:00 нямах удар, говорих с други колеги във водата но и те нямаха слука.
  И така до 12:00 нямах удар, говорих с други колеги във водата но и те нямаха слука.  Несъм снимал защото нямаше емоцй за снимане.
  Несъм снимал защото нямаше емоцй за снимане. 
Успех рибари и риболовци?!

- 
				alankulu1987
- разбира нещата 
Един комшия се върна вчера от антона. На тролинг 11 кила сом и 1 бяла към 3.5 кг