Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

стикери
Модератор: dantho.mihov
Виктор71 написа:Колеги започнах тази тема щото ми се стори добра. Като гледам отзивите несъм збъркал .Понеже никой не прави нищо ще се опитам да поръчам 100бр. някаде и ще видя после кво ще правя . очакваите ..................
кво ще правиш? на следващата сбирка идваш и ги разпродаваш... кеф ти стикири, кеф ти бизнес

Виктор71 написа:МИТАК тва батка не е бизнес . ти ако искаш прави бизнес с колегите . като ги направя стикерите ще има среща в София ще ги раздам щесе видиме с колегите и така .................................
извинявай батка но ако дойда и си взема стикер ще искам да си го платя щото струва пари... прав ли съм батка...

що бе тури си върху цената някоя стотинка отгоре поне една бира да пиеш аз нямам нищо против предполагам и другите колеги нямат... съгласен съм и за тениските ако някой ще прави да ми вземе 1-2 лв повече от колкото струва все пак това не е лесно иска се тичанеВиктор71 написа:приятелю не си ме разбрал. че ще сиго платиш тва е ясно . аз ти говоря че бизнес не се прави с колегите.