стикери

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Колеги започнах тази тема щото ми се стори добра. Като гледам отзивите несъм збъркал .Понеже никой не прави нищо ще се опитам да поръчам 100бр. някаде и ще видя после кво ще правя . очакваите ..................
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Виктор71 написа:Колеги започнах тази тема щото ми се стори добра. Като гледам отзивите несъм збъркал .Понеже никой не прави нищо ще се опитам да поръчам 100бр. някаде и ще видя после кво ще правя . очакваите ..................

кво ще правиш? на следващата сбирка идваш и ги разпродаваш... кеф ти стикири, кеф ти бизнес :lol:
Изображение
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

МИТАК тва батка не е бизнес . ти ако искаш прави бизнес с колегите . като ги направя стикерите ще има среща в София ще ги раздам щесе видиме с колегите и така .................................
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Виктор71 написа:МИТАК тва батка не е бизнес . ти ако искаш прави бизнес с колегите . като ги направя стикерите ще има среща в София ще ги раздам щесе видиме с колегите и така .................................

извинявай батка но ако дойда и си взема стикер ще искам да си го платя щото струва пари... прав ли съм батка...
Изображение
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

приятелю не си ме разбрал. че ще сиго платиш тва е ясно . аз ти говоря че бизнес не се прави с колегите.
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Виктор71 написа:приятелю не си ме разбрал. че ще сиго платиш тва е ясно . аз ти говоря че бизнес не се прави с колегите.
що бе тури си върху цената някоя стотинка отгоре поне една бира да пиеш аз нямам нищо против предполагам и другите колеги нямат... съгласен съм и за тениските ако някой ще прави да ми вземе 1-2 лв повече от колкото струва все пак това не е лесно иска се тичане 8)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”