Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица
-
- и господ не е толокова добър
Овчарица
Здравейте колеги да споделя как стоят нещата с спорния водоем.Условията са същите рибата обаче не.За 3 денонощия резултата е 3 шарана големия 3,800 един канален 1,5 костур баушка и таранки.Два големи изстървани заради мидите когато си с подвижно олово рибата като отпусне то вкарва влакното между мидите и късането е гарантирано.Расчитах на старо поставени шамандури и това ми изигра лоша шега,течението ги отнесе и труда отиде на вятъра.Най интересното,че на 250м.на косъм от 4царевици с повдигач хванах каракуда,наистина около1,200кг,но да распъваш за каракуда е смешно.Всичката риба там е свикната на суха царевица и това е проблем за петното което захранваш.Иначе приятен риболов в компанията на Сапуна с братлето си.Не направих снимки понеже съм оставил багажника отворен и акомолатора паднал докато ме дръпнат да запаля ми писна и взех един шаран и сома и ход на буталата,че трябва да посещавам и други водоеми.Наслука на всички желаещи да го посетят и ако имат питане ще обясня по подробно. 

-
Камене удоволствието от всеки риболов е невероятно.Винаги научаваш нещо ново за рибата,такъмите и др.Не споменах,че сома го хванах на протеиново топче.Понеже някой беше питал дали се хваща,да хваща се.Митак по въпроса с мидите съм овладял положението от моя страна,но от страната на рибите само те решават дали ще вкарат влакното в мидите.Другия вариянт е аванса затегнат и което издържи. 

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дааа,имал съм случаи на затегнат аванс да се дърпам с едно добиче-просто се откачи,но дистанцията беше близка просто нямах шанс,докато при 200м,и да вземем теореточно че монофила има около 10% разтегливост шанса ти се увеличава рязко.А мойта работа ми приличаше като две магарета дет се дърпат,ама кое е било по голямото....snegk написа:Другия вариянт е аванса затегнат и което издържи.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
Ех, и аз имам нужда от лечение, но трябва да издавам проекти... Пу, мамка му. Докато ги издам шарко ще се дръпне. Ше взема да си сменя работата.snegk написа:Тку що натоварих един чувал царевица и заменавам на тридневно лечение Този път ще има снимки на големи екземпляри,водоема ще кажа като се върна.Смятам да хващам сомове и шарани.

-
Утре заминавам на Овчарица и докато не хвана рекорд не се прибирам,ако не пиша до 5 дена донесете ми хляб и вода.Относно предния риболов не пуснах тема защото много бях ядосан,не съм виждал толкова много браконери на едно място и то различни модели.Иначе шаранчита до 1,5кг.всичките пуснати на момента.