Овчарица

Модератори: bobopeli, sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

Овчарица

Мнение от snegk »

Здравейте колеги да споделя как стоят нещата с спорния водоем.Условията са същите рибата обаче не.За 3 денонощия резултата е 3 шарана големия 3,800 един канален 1,5 костур баушка и таранки.Два големи изстървани заради мидите когато си с подвижно олово рибата като отпусне то вкарва влакното между мидите и късането е гарантирано.Расчитах на старо поставени шамандури и това ми изигра лоша шега,течението ги отнесе и труда отиде на вятъра.Най интересното,че на 250м.на косъм от 4царевици с повдигач хванах каракуда,наистина около1,200кг,но да распъваш за каракуда е смешно.Всичката риба там е свикната на суха царевица и това е проблем за петното което захранваш.Иначе приятен риболов в компанията на Сапуна с братлето си.Не направих снимки понеже съм оставил багажника отворен и акомолатора паднал докато ме дръпнат да запаля ми писна и взех един шаран и сома и ход на буталата,че трябва да посещавам и други водоеми.Наслука на всички желаещи да го посетят и ако имат питане ще обясня по подробно. :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Ще им хванеш цаката на тия миди, ама да видим кога :roll:
Тежък риболов е бил, поздравления човече! :smt041
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Отлично,борбата е безмилостна жестока :lol: но удоволствието е невероятно.Изображение
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
snegk

Мнение от snegk »

Камене удоволствието от всеки риболов е невероятно.Винаги научаваш нещо ново за рибата,такъмите и др.Не споменах,че сома го хванах на протеиново топче.Понеже някой беше питал дали се хваща,да хваща се.Митак по въпроса с мидите съм овладял положението от моя страна,но от страната на рибите само те решават дали ще вкарат влакното в мидите.Другия вариянт е аванса затегнат и което издържи. :wink:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

snegk написа:Другия вариянт е аванса затегнат и което издържи. :wink:
Дааа,имал съм случаи на затегнат аванс да се дърпам с едно добиче-просто се откачи,но дистанцията беше близка просто нямах шанс,докато при 200м,и да вземем теореточно че монофила има около 10% разтегливост шанса ти се увеличава рязко.А мойта работа ми приличаше като две магарета дет се дърпат,ама кое е било по голямото.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

В общи линии това беше:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Всичко написано от snegk бе самата истина.Слаб риболов,но приятно изкарване.Сърбят ги нещо гумите ми пак,ама да видим дали ще е в петък или в събота!Отказване няма-ще трябва да се подобрява последният карп-рекорд! :wink:
Успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Мен ми допадна:smt023 и другия път време за чоплене на слънчоглед да не остане! :wink:
За карп-рекорда дай от сега да се разберем...люспестите не ги харесвам, голия пу за мен! :smt082 :smt082 :smt082
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Тку що натоварих един чувал царевица и заменавам на тридневно лечение Този път ще има снимки на големи екземпляри,водоема ще кажа като се върна.Смятам да хващам сомове и шарани.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Aйде късмет, стискам ти палци! И да затваряш багажника на колата, че ...знаеш нали? :lol: :lol: :lol:
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Знам,но това е част от тръпката,ако всичко е нормално няма да е интересно.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

snegk написа:Знам,но това е част от тръпката,ако всичко е нормално няма да е интересно.
Ама после ...снимки нема нали? :wink: бафф ма'аму и интересно :lol:
Абе нещо след това Жребчево много потръгна царевицата в промишлени количества при теб а? :roll:
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Потръгна защото преди захранвах с ракета и пва а сега распъвам и на място правя по голямо петно.За това лято смятам поне 1тон да исхарча и евентоално може и да хвана някой рекорден екземпляр.Ако ли не поне ще съм допринесъл за растежа на рибата. :lol:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Нямам нищо против да изхарчим 2-300 кг от тоя тон заедно! :wink:
Изображение
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

snegk написа:Тку що натоварих един чувал царевица и заменавам на тридневно лечение Този път ще има снимки на големи екземпляри,водоема ще кажа като се върна.Смятам да хващам сомове и шарани.
Ех, и аз имам нужда от лечение, но трябва да издавам проекти... Пу, мамка му. Докато ги издам шарко ще се дръпне. Ше взема да си сменя работата. :lol: :lol:
snegk

Мнение от snegk »

Утре заминавам на Овчарица и докато не хвана рекорд не се прибирам,ако не пиша до 5 дена донесете ми хляб и вода.Относно предния риболов не пуснах тема защото много бях ядосан,не съм виждал толкова много браконери на едно място и то различни модели.Иначе шаранчита до 1,5кг.всичките пуснати на момента. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”