Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тюх,ми тя не е една бела значи...
Ама доколкото имам спомени тя и нагоре вирната пак се чупи, но поне в първия случай кротко ще си седиш на сянка без да изгаряш...та с две думи казах ти аз...Стефан е най на далавера от цялата работа! 
Мерси за всичко което сподели..за мен беше полезно!

Мерси за всичко което сподели..за мен беше полезно!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Re: ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА
Същата работа вчера - петък и събота цял ден - само таранки 0.200кг!maxmax написа:ДНЕС-17.05....СЛЕД ЦЕЛОДНЕВНО КИБИЦАНЕ НА ЯЗОВИРА,10 КИЛА ЗАХРАНКА....ОТ СКЪПИЧКАТА...ЕДНА КАМАРА БЕЛИ ЧЕРВЕИ,ТОРНИ,ЦАРЕВИЦИ,ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОСТОТИИ РЕЗУЛТАТА Е 10 ТАРАНКИ ПО 200 ГРАМА...ТАКА КАТО УДАРЯ ЧЕРТАТА ЕДНО КИЛО ТАРАНКА МИ ИДВА ОКОЛО 50 ЛЕВА.....ЕГАТИ ТАШАКА!!!!НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТЕЗИ ПЕЧАЛБАРСКИ ГЬОЛОВЕ!!!
П.С: 50 ЛЕВА РАЗХОДИ...ТАРАНКИ МАРКОВИ!!!!!
10лв на човек,по10-15 за храна за 2 дни+ бензин+ паро за такъми - като теглехме чертата 3ма човека - 100 кинта за оня дет духа.
Нема стъпя повече на тоя гъол, без значение ,че цял ден гледахме как толостолоба си се плацикаше самодоволно на повърхноста.
Егати ташака!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колеги,Вие май ... ще си замълча!|CL|NIKI написа:Същата работа вчера - петък и събота цял ден - само таранки 0.200кг!maxmax написа:ДНЕС-17.05....СЛЕД ЦЕЛОДНЕВНО КИБИЦАНЕ НА ЯЗОВИРА,10 КИЛА ЗАХРАНКА....ОТ СКЪПИЧКАТА...ЕДНА КАМАРА БЕЛИ ЧЕРВЕИ,ТОРНИ,ЦАРЕВИЦИ,ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОСТОТИИ РЕЗУЛТАТА Е 10 ТАРАНКИ ПО 200 ГРАМА...ТАКА КАТО УДАРЯ ЧЕРТАТА ЕДНО КИЛО ТАРАНКА МИ ИДВА ОКОЛО 50 ЛЕВА.....ЕГАТИ ТАШАКА!!!!НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТЕЗИ ПЕЧАЛБАРСКИ ГЬОЛОВЕ!!!
П.С: 50 ЛЕВА РАЗХОДИ...ТАРАНКИ МАРКОВИ!!!!!
10лв на човек,по10-15 за храна за 2 дни+ бензин+ паро за такъми - като теглехме чертата 3ма човека - 100 кинта за оня дет духа.
Нема стъпя повече на тоя гъол, без значение ,че цял ден гледахме как толостолоба си се плацикаше самодоволно на повърхноста.
Егати ташака!!
Тъпо и не на място!
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не сме замълчали просто си имаме тема за Николаевка ,но специално за колегата с таранките това е от тая седмицаsapuna1971 написа: Колеги,Вие май ... ще си замълча!
Тъпо и не на място!

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Точно!!!sapuna1971 написа:Камене имах в предвид,че вземе ли човек да прави сметки за риболовните си излети е по добре да си стои в къщи!

Тази сметка никога не излиза математически погледнато, но не всичко е математика нали?
Отрицателните емоции при някои вероятно са в резултат на неоправданите ОЧАКВАНИЯ които имат за всеки риболовен излет и по принцип за риболова!
За мен е хоби и емоциите винаги са положителни...хайде изчислете колко струва това!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Хехе умния ми той:)rikosheth написа:Точно!!!sapuna1971 написа:Камене имах в предвид,че вземе ли човек да прави сметки за риболовните си излети е по добре да си стои в къщи!![]()
Тази сметка никога не излиза математически погледнато, но не всичко е математика нали?
Отрицателните емоции при някои вероятно са в резултат на неоправданите ОЧАКВАНИЯ които имат за всеки риболовен излет и по принцип за риболова!
За мен е хоби и емоциите винаги са положителни...хайде изчислете колко струва това!
ДА вижда6 някъде да съм писал че няма фън???