Снимки от видео

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

sapuna1971 написа:В зависимост от разширението на файла може да се наложи конвертиране.Аз използвам Xilisoft video converter.....
И аз благодаря колега , а и на всички дали инфо по въпроса ! Не ме бива много по компютрите , та ми се налага понякога да задавам тъпи въпроси , за което моля предварително да бъда извинен ! Значи, качих си на компа тази програма Xilisoft video convertor 3 , но при регистрацията ми иска license code . Платена програма ли е и отде да го взема този код ? Има опция да отложа регистрацията за по-късно и аз точно това правя , за да работи програмата. Поздрави ! :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Name: Hertz
Key: 38677911504101254345596F-C192-C69C-9639

Ако евентуално не сработи с твоята версия ето ти линк http://sapuna.free.evo.bg/programs/Xili ... 1B+serial/
Адресът е на моя компютър,а мисля да го изключа през уикенда.Не успееш ли да си свалиш версията/Xilisoft 3GP Video Converter v2.1.15.1201B/ я изтегли същата от някъде и постави кода!
Успех!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

:D :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Значи става ис Total video konwector ама е за хора които са с 3 виши по програмиране не е за тапанари като мен :lol: :wink: ех колко съжалявам за старите VHS камери,имам една на 25год. и до сега няма дигитална която може да я пребори по качесство,последния ми модел е на SONY пасти да яде не струва,друго си еNCIONAL PONASONIC. :wink: made in japan.
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”