Помощ! Избиха всичката риба в и около с.Драганово-В.Търново!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Помощ! Избиха всичката риба в и около с.Драганово-В.Търн

Мнение от sunnen »

и аз се боря от маса време, с подобен проблем, но и при мен удря на камък, дори от ИАРА ми казаха цитирам "Оставете го този язовир и без това не се посещава и е малък .. иди другаде!"
При което се амбицирах и писах писмо до общината и в момента чакам отговор. Имам снимки и имена на циганите, които золумят по язовира в с. Виноградец. Само чакам отрицателен отговор и становището им по въпроса и заедно с всички документи и запис от телефонния разговор с ИАРА, всичко отива в БТВ и Нова. Ако имаш възможността да снимаш джипа или поне част от престъплението, улика и най-малкото доказателство, можеш да го впишеш в писмото до общината. Аз направих точно това. Писах им че имам снимков и видео материал на мрежите, гумите и тръбите, които се пускат. Снимал съм прекрасно и лицата, знам и кои са хората, знаем и точното им местожителство. Ако общината не предприеме мерки в най-близки срокове, материалите по случая, ще отидат и в телевизията и в прокуратурата.
Ако наистина държиш на реката, действай. Аз лично те подкрепям и знам какво ти е. Много хора ще си кажат, че са далече, други, че е излишно, трети, че не само там се прави това, но с подобното и робско тяхно мислене - България все ще е на това дередже. Бори се до край, търси всяка институция докато точно тези гадове не бъдат арестувани и не се вдигне шум за назидание! Ако трябва някаква помощ, с която мога да помогна - насреща съм!
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

И да се вдигне шум всичко е ден до пладне, за съжаление! И после ми разправят, че Хамерика е страната на неограничените възможности, я елате тук да видите за какво става въпрос, страната на неограничените невъзможности!
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Съгласен напълно с колегата.Снимай с каквото имаш/най-добре с камера/ бракониерите,номерата на джиповете,освен това запиши разговорите по телефона с ИАРА,112,166,като не пропуснеш да споменеш,че разговора се записва както от тях,така и от тебе и,че ако не вземат отношение заедно с жалбата медиите ще получат снимков и звуков материал,как институциите си вършат работата......д.....ба и помиярите държавни д..ба.
валатът не най-лошото нещо на света
lokva
новобранец
новобранец

Мнение от lokva »

ами какво очакваш..... званиш на 112 те от своя страна на местния.... тои си допива раакията и връща рапорт няма никой- сигнала е фалшив
ДЕН ДА МИ СЕ НЕ РАБОТИ ИМА, АМА ДЕН ДА МИ НЕ СЕ ХОДИ ЗА РИБА НЕМА
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

фалшив е за него за момент, аз когато имам снимки с дати и видео също, когато съм записал и разговора с дежурния .... няма как да е фалшив пред медиите. Изпуснах само да спомена, наистина да ги предупредиш, че се записва разговора ...
Аватар
pepi71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepi71 »

Само винкела ще ви помогне.......направо се чудя що не сте им строшили кокалите още.
112 и тем подобни,ала-бала :oops:
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

Колега(Колежке) пиши какво се случва около този случай.
Колкото до винкел - много е лесно да се каже от страни....пък и мисля че не сме в 19век а в цивилизована страна уж със закони!
fish_go
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fish_go »

напълно подкрепям колега just,sexy рибата масово я пердашат с ток и с мрежи в по-големите вирове на реката и доста по-често в корекциите.В с.Върбица е*аха май**та на корекцията,радановската корекция чувам и нея я тарашили..само за драганово не бех чувал ама уви....и там са я опердасали...а се носят слухове за умрелите риби че били натровени отново от захарни заводи заради неволно изпуснати отпадъци(какви са те само завода знае)!.......
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”