Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от achocarp »

Колега "БАТЛАР" , не ме вкарвай в полемики, много ти се моля, щото яз. Пясачник ми е такъв мазол, че нямам повиче думи.........
Що не прочетеш ей тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=28703
Пак казвам, нека всеки сам се опита да намери рибата на своя живот, наготово всичко е ясно.
Какво сложно има на Пясака, отиваш, избираш си място според водата и сезона, вземаш си царевица и топчета и храниш, ако имаш слука - ловиш, ако не........е винаги има друг път.
Аэ смятам, че е нужен малко опит и язовира е доста пресказуем, но се иска търпение и воля
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Оня ден на Пясъка бащата изкара едно калиниче :shock: Супер рядка риба и от мойте 15 години риболовни обиколки за пръв път виждам калиник ( лин ),а и най-малко съм очаквал на пясака точно :) все пак съм израстнал на тоя язовир. Калиничето си го пуснахме на края на риболова щото решихме,че такава рядка риба трябва да си плува обратно за да се размножава с другите си себеподобни които така или иначе са малко явно. Иначе изкарахме някой и друг костур и добри караконджули като една от тях беше близо кило :shock: имах и едно късане което така и не разбрах какво беше,но най-вероятно съм закачил някой за мустаците :lol: Утре отивам пак там. Оххх как да има всеки ден ще си изкарвам на тоя язовир :lol: Мойта пуста краста начесване няма :D
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Е какво излиза,само тези които имат лодка ли ще хващат!? :cry: :roll:
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Атанас Катцарски написа:Е какво излиза,само тези които имат лодка ли ще хващат!? :cry: :roll:
Не колега, аз риболовствох на 50-70м. от брега, вкарах около килограм накисната царевица с помоща на спода и ракета, но през деня минаваха колеги троленгисти, затова може би рибите ми удариха през ноща.
Много е важно, като отидеш на язовира, не да бързаш да се разхвърлиш на първото място, което ти е пред очи........разгледай се, обиколи, наблюдавай водата за движение на риби, следи колегите които са там и т.н. По този начин аз лових през събота и неделя, лодката си остана сгъната в джипа :wink:
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

achocarp написа:
Атанас Катцарски написа:Е какво излиза,само тези които имат лодка ли ще хващат!? :cry: :roll:
Не колега, аз риболовствох на 50-70м. от брега, вкарах около килограм накисната царевица с помоща на спода и ракета, но през деня минаваха колеги троленгисти, затова може би рибите ми удариха през ноща.
Много е важно, като отидеш на язовира, не да бързаш да се разхвърлиш на първото място, което ти е пред очи........разгледай се, обиколи, наблюдавай водата за движение на риби, следи колегите които са там и т.н. По този начин аз лових през събота и неделя, лодката си остана сгъната в джипа :wink:
здрасти адаш а аз се откънах от гребане а ти лесната :lol: разбрах защо слави нямат риби вече
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

acko написа:
achocarp написа:
здрасти адаш а аз се откънах от гребане а ти лесната :lol: разбрах защо слави нямат риби вече
Беше ме налегнал един мързел....... :oops: но пък всяко зло за добро, а Слави що нехваща.......нямам идея. При Донката положението е супер, вадят риби но пък са все дребни до момента.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Пясъка пада ли още?
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

Атанас Катцарски написа:Пясъка пада ли още?
да здраво
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Кофти! :roll:
s.s..
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от s.s.. »

Ачка стига си дразнил хората кажи им къде да идат да си хванат от ония моите чаушани :wink:
САМО БОТЕВ
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

s.s.. написа:Ачка стига си дразнил хората кажи им къде да идат да си хванат от ония моите чаушани :wink:
ААААААААААААААА, тва си е твой патенд братле, ти ша кажеш :wink: :idea: (аз ша внеса малко яснота за кво иде реч - Цетирам S.S. " ....хванах 7 чаушана на Пясака с общо тегло 1.350кг." :shock: :shock: :shock: )
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Малиййй!!! :shock:
s.s..
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от s.s.. »

achocarp написа:
s.s.. написа:Ачка стига си дразнил хората кажи им къде да идат да си хванат от ония моите чаушани :wink:
ААААААААААААААА, тва си е твой патенд братле, ти ша кажеш :wink: :idea: (аз ша внеса малко яснота за кво иде реч - Цетирам S.S. " ....хванах 7 чаушана на Пясака с общо тегло 1.350кг." :shock: :shock: :shock: )
1.180 бре секи път дигаш лимита само че не казвам мястото :rolleyes:
САМО БОТЕВ
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Аре бе колеги,за какво се правите така!Не сме мрежари,рибата няма да ви я изловим!Кажете мястото.
Ако сте чели ,преди няма и седмица имам мнение(оплакване от тях) с обаждане за ИАРА ,но нямаше кой да дойде!Само празни обещания! :roll:
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Колеги вчера минах покрай язовира и имаше поне 150 бивака,почти всеки имаше пуснат живарник.Срещнах много колеги които си търсиха място,но то почти нямаше свободни места.В момента дава много риба и за това е така,водата не е паднала чак толкова много и има още много да пада.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”