Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Колега "БАТЛАР" , не ме вкарвай в полемики, много ти се моля, щото яз. Пясачник ми е такъв мазол, че нямам повиче думи.........
Що не прочетеш ей тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=28703
Пак казвам, нека всеки сам се опита да намери рибата на своя живот, наготово всичко е ясно.
Какво сложно има на Пясака, отиваш, избираш си място според водата и сезона, вземаш си царевица и топчета и храниш, ако имаш слука - ловиш, ако не........е винаги има друг път.
Аэ смятам, че е нужен малко опит и язовира е доста пресказуем, но се иска търпение и воля
Що не прочетеш ей тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=28703
Пак казвам, нека всеки сам се опита да намери рибата на своя живот, наготово всичко е ясно.
Какво сложно има на Пясака, отиваш, избираш си място според водата и сезона, вземаш си царевица и топчета и храниш, ако имаш слука - ловиш, ако не........е винаги има друг път.
Аэ смятам, че е нужен малко опит и язовира е доста пресказуем, но се иска търпение и воля
-
- разбира нещата
Оня ден на Пясъка бащата изкара едно калиниче
Супер рядка риба и от мойте 15 години риболовни обиколки за пръв път виждам калиник ( лин ),а и най-малко съм очаквал на пясака точно
все пак съм израстнал на тоя язовир. Калиничето си го пуснахме на края на риболова щото решихме,че такава рядка риба трябва да си плува обратно за да се размножава с другите си себеподобни които така или иначе са малко явно. Иначе изкарахме някой и друг костур и добри караконджули като една от тях беше близо кило
имах и едно късане което така и не разбрах какво беше,но най-вероятно съм закачил някой за мустаците
Утре отивам пак там. Оххх как да има всеки ден ще си изкарвам на тоя язовир
Мойта пуста краста начесване няма 

-
- ще става разбирач
Е какво излиза,само тези които имат лодка ли ще хващат!?

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не колега, аз риболовствох на 50-70м. от брега, вкарах около килограм накисната царевица с помоща на спода и ракета, но през деня минаваха колеги троленгисти, затова може би рибите ми удариха през ноща.Атанас Катцарски написа:Е какво излиза,само тези които имат лодка ли ще хващат!?![]()
Много е важно, като отидеш на язовира, не да бързаш да се разхвърлиш на първото място, което ти е пред очи........разгледай се, обиколи, наблюдавай водата за движение на риби, следи колегите които са там и т.н. По този начин аз лових през събота и неделя, лодката си остана сгъната в джипа

здрасти адаш а аз се откънах от гребане а ти леснатаachocarp написа:Не колега, аз риболовствох на 50-70м. от брега, вкарах около килограм накисната царевица с помоща на спода и ракета, но през деня минаваха колеги троленгисти, затова може би рибите ми удариха през ноща.Атанас Катцарски написа:Е какво излиза,само тези които имат лодка ли ще хващат!?![]()
Много е важно, като отидеш на язовира, не да бързаш да се разхвърлиш на първото място, което ти е пред очи........разгледай се, обиколи, наблюдавай водата за движение на риби, следи колегите които са там и т.н. По този начин аз лових през събота и неделя, лодката си остана сгъната в джипа

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Беше ме налегнал един мързел.......acko написа:здрасти адаш а аз се откънах от гребане а ти леснатаachocarp написа:Не колега, аз риболовствох на 50-70м. от брега, вкарах около килограм накисната царевица с помоща на спода и ракета, но през деня минаваха колеги троленгисти, затова може би рибите ми удариха през ноща.Атанас Катцарски написа:Е какво излиза,само тези които имат лодка ли ще хващат!?![]()
Много е важно, като отидеш на язовира, не да бързаш да се разхвърлиш на първото място, което ти е пред очи........разгледай се, обиколи, наблюдавай водата за движение на риби, следи колегите които са там и т.н. По този начин аз лових през събота и неделя, лодката си остана сгъната в джипаразбрах защо слави нямат риби вече

-
- ще става разбирач
Пясъка пада ли още?
да здравоАтанас Катцарски написа:Пясъка пада ли още?
-
- ще става разбирач
-
- вече хвърля и на тежко
Ачка стига си дразнил хората кажи им къде да идат да си хванат от ония моите чаушани 

САМО БОТЕВ
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ААААААААААААААА, тва си е твой патенд братле, ти ша кажешs.s.. написа:Ачка стига си дразнил хората кажи им къде да идат да си хванат от ония моите чаушани

-
- ще става разбирач
Малиййй!!! 

-
- вече хвърля и на тежко
1.180 бре секи път дигаш лимита само че не казвам мястотоachocarp написа:ААААААААААААААА, тва си е твой патенд братле, ти ша кажешs.s.. написа:Ачка стига си дразнил хората кажи им къде да идат да си хванат от ония моите чаушани![]()
(аз ша внеса малко яснота за кво иде реч - Цетирам S.S. " ....хванах 7 чаушана на Пясака с общо тегло 1.350кг."
![]()
![]()
)

САМО БОТЕВ
-
- ще става разбирач
Аре бе колеги,за какво се правите така!Не сме мрежари,рибата няма да ви я изловим!Кажете мястото.
Ако сте чели ,преди няма и седмица имам мнение(оплакване от тях) с обаждане за ИАРА ,но нямаше кой да дойде!Само празни обещания!
Ако сте чели ,преди няма и седмица имам мнение(оплакване от тях) с обаждане за ИАРА ,но нямаше кой да дойде!Само празни обещания!

Колеги вчера минах покрай язовира и имаше поне 150 бивака,почти всеки имаше пуснат живарник.Срещнах много колеги които си търсиха място,но то почти нямаше свободни места.В момента дава много риба и за това е така,водата не е паднала чак толкова много и има още много да пада.