Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от ben_lyusien »

хаиде и аз да снеса малко инфо от яз.Искър е тръгнал шарана, 5кг. шарко на плувка удари сутринта в сряда се качвам за 1 седмица и после инфо и фото че снощи много игра шарана та ще го пробваме както трябва
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

ben_lyusien написа:хаиде и аз да снеса малко инфо от яз.Искър е тръгнал шарана, 5кг. шарко на плувка удари сутринта в сряда се качвам за 1 седмица и после инфо и фото че снощи много игра шарана та ще го пробваме както трябва
бА го да го е*а, са всички ще се втурнат нагоре. Добре че не пусна и някоя снимка, че тогава вече щеше да е страшно..
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

jasonsmith написа:бА го да го е*а, са всички ще се втурнат нагоре. Добре че не пусна и някоя снимка, че тогава вече щеше да е страшно..
Този коментар навява следният извод:Не казвайте какво и къде сте хванали...щото става страшно.Темите кръщавайте "На тайният водоем",оправдавайки се с мрежари и токаджии./Те са си местни обикновенно и по-добре от нас знаят къде и какво излиза и едва ли чакат инфо от форума.Някои от тях сигурно си нямат и представа от интернет и форуми./
Може и въобще да премахнем раздела, за да не става тарапана където обичаме да ходим.
Съжалявам за коментара.
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

jasonsmith написа:
ben_lyusien написа:хаиде и аз да снеса малко инфо от яз.Искър е тръгнал шарана, 5кг. шарко на плувка удари сутринта в сряда се качвам за 1 седмица и после инфо и фото че снощи много игра шарана та ще го пробваме както трябва
бА го да го е*а, са всички ще се втурнат нагоре. Добре че не пусна и някоя снимка, че тогава вече щеше да е страшно..
Язовир - голям,място колкото искаш,така,че няма страшно.
За да не е спам - събота и неделя от негован големия - малко перки,уклеи и нещо на рибе скъса... удари,и като заседна някъде,я в храсти я в нещо,сецай,сецай та строших пръчката... хаха. :D
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

КАЯ написа:Този коментар навява следният извод:Не казвайте какво и къде сте хванали...щото става страшно.Темите кръщавайте "На тайният водоем",оправдавайки се с мрежари и токаджии./Те са си местни обикновенно и по-добре от нас знаят къде и какво излиза и едва ли чакат инфо от форума.Някои от тях сигурно си нямат и представа от интернет и форуми./
Може и въобще да премахнем раздела, за да не става тарапана където обичаме да ходим.
Съжалявам за коментара.
Виж сега, не знам защо така си го приел този коментар... Идеята е, че на язовира целогодишно си дава шаран на определени места, както и отделно има места, на които никога няма да хванеш.. Така че, това че на "НАШЕТО" място са хванали шаран, е нещо което ме радва мен, и не ме разбирай погрешно, но не бих го споделил къде точно е.
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Някой на Кътина да е ходил скоро и къде е по-добре на по-малкия или големия да се ходи?
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Днес сутринта на Богров дребни линчета на торен и една хубава каракуда към половинка, на връщане минах през Чепинци никой нищо не беше хванал.
Изображение
maikal3333
новобранец
новобранец

Мнение от maikal3333 »

maikal3333 написа:Зад гиола на кв.миленково или зад теца в дружба обичайното каракуди в жегата сутрин келенчета тук таме по голямо вечерта и следобяд по някое шаранче дребни са и някой друг клен и каракуди който лично аз не ги ловях а тези около мен.Не знам но с всяко ходене там хващам все по големи снимката на голямата риба (клен близо кило и мисля че има и по големи) най вероятно ще кача утре :)
Изображение
Изображение
no4ev
новобранец
новобранец

Мнение от no4ev »

Колеги вчера ходих на яз. Ботунец ,не бях ходил там . За 2ч. риболов хванах 10-15 червеноперки ,взима на жито ,бял,жито с бял и на коричка хляб.Язовира ми хареса ,на стената е приятно за риболов .
Луд умора няма!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

drat написа:Днес сутринта на Богров дребни линчета на торен и една хубава каракуда към половинка, на връщане минах през Чепинци никой нищо не беше хванал.
А щука хващал ли е някой скоро там, и на кой гьол излизаха линчетата.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Вчера бях на Искра , за 1.5 часа влачене една маломерна сулка , колегите се похвалиха за един 9кг сом оня ден и един изпуснат вчера , от брега слабо предимно перка и платика
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

qno_zloo написа:
drat написа:Днес сутринта на Богров дребни линчета на торен и една хубава каракуда към половинка, на връщане минах през Чепинци никой нищо не беше хванал.
А щука хващал ли е някой скоро там, и на кой гьол излизаха линчетата.
Щуката нещо никаква я няма, а линчетата в първия гьол от дясно посока Богров.
Търси си по девственни места :wink:
Изображение
Emanuilcho00
новобранец
новобранец

Мнение от Emanuilcho00 »

Здравеите колеги искам да ви питаам за някое язовирче нещо негован или някаде тука на близко аз съм от банкя и да запала колата към 16 и до към 21 някаде??? мн ще съм благодарен :)
Emanuilcho00
новобранец
новобранец

Мнение от Emanuilcho00 »

Никои не казва нищо аиде за утре ще го отложим но даите някои съвет за някои гьол плссссс
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Emanuilcho00 написа:Никои не казва нищо аиде за утре ще го отложим но даите някои съвет за някои гьол плссссс
Челопечене, Чепинци, Враждебна - избери си един от трите. Стръв- бял, торен и хляб.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”