Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
хаиде и аз да снеса малко инфо от яз.Искър е тръгнал шарана, 5кг. шарко на плувка удари сутринта в сряда се качвам за 1 седмица и после инфо и фото че снощи много игра шарана та ще го пробваме както трябва
- jasonsmith
- разбира нещата
бА го да го е*а, са всички ще се втурнат нагоре. Добре че не пусна и някоя снимка, че тогава вече щеше да е страшно..ben_lyusien написа:хаиде и аз да снеса малко инфо от яз.Искър е тръгнал шарана, 5кг. шарко на плувка удари сутринта в сряда се качвам за 1 седмица и после инфо и фото че снощи много игра шарана та ще го пробваме както трябва
Този коментар навява следният извод:Не казвайте какво и къде сте хванали...щото става страшно.Темите кръщавайте "На тайният водоем",оправдавайки се с мрежари и токаджии./Те са си местни обикновенно и по-добре от нас знаят къде и какво излиза и едва ли чакат инфо от форума.Някои от тях сигурно си нямат и представа от интернет и форуми./jasonsmith написа:бА го да го е*а, са всички ще се втурнат нагоре. Добре че не пусна и някоя снимка, че тогава вече щеше да е страшно..
Може и въобще да премахнем раздела, за да не става тарапана където обичаме да ходим.
Съжалявам за коментара.
-
- разбира нещата
Язовир - голям,място колкото искаш,така,че няма страшно.jasonsmith написа:бА го да го е*а, са всички ще се втурнат нагоре. Добре че не пусна и някоя снимка, че тогава вече щеше да е страшно..ben_lyusien написа:хаиде и аз да снеса малко инфо от яз.Искър е тръгнал шарана, 5кг. шарко на плувка удари сутринта в сряда се качвам за 1 седмица и после инфо и фото че снощи много игра шарана та ще го пробваме както трябва
За да не е спам - събота и неделя от негован големия - малко перки,уклеи и нещо на рибе скъса... удари,и като заседна някъде,я в храсти я в нещо,сецай,сецай та строших пръчката... хаха.

- jasonsmith
- разбира нещата
Виж сега, не знам защо така си го приел този коментар... Идеята е, че на язовира целогодишно си дава шаран на определени места, както и отделно има места, на които никога няма да хванеш.. Така че, това че на "НАШЕТО" място са хванали шаран, е нещо което ме радва мен, и не ме разбирай погрешно, но не бих го споделил къде точно е.КАЯ написа:Този коментар навява следният извод:Не казвайте какво и къде сте хванали...щото става страшно.Темите кръщавайте "На тайният водоем",оправдавайки се с мрежари и токаджии./Те са си местни обикновенно и по-добре от нас знаят къде и какво излиза и едва ли чакат инфо от форума.Някои от тях сигурно си нямат и представа от интернет и форуми./
Може и въобще да премахнем раздела, за да не става тарапана където обичаме да ходим.
Съжалявам за коментара.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой на Кътина да е ходил скоро и къде е по-добре на по-малкия или големия да се ходи?
- drat
- разбира нещата
Днес сутринта на Богров дребни линчета на торен и една хубава каракуда към половинка, на връщане минах през Чепинци никой нищо не беше хванал.

-
- новобранец
maikal3333 написа:Зад гиола на кв.миленково или зад теца в дружба обичайното каракуди в жегата сутрин келенчета тук таме по голямо вечерта и следобяд по някое шаранче дребни са и някой друг клен и каракуди който лично аз не ги ловях а тези около мен.Не знам но с всяко ходене там хващам все по големи снимката на голямата риба (клен близо кило и мисля че има и по големи) най вероятно ще кача утре

Колеги вчера ходих на яз. Ботунец ,не бях ходил там . За 2ч. риболов хванах 10-15 червеноперки ,взима на жито ,бял,жито с бял и на коричка хляб.Язовира ми хареса ,на стената е приятно за риболов .
Луд умора няма!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А щука хващал ли е някой скоро там, и на кой гьол излизаха линчетата.drat написа:Днес сутринта на Богров дребни линчета на торен и една хубава каракуда към половинка, на връщане минах през Чепинци никой нищо не беше хванал.
Вчера бях на Искра , за 1.5 часа влачене една маломерна сулка , колегите се похвалиха за един 9кг сом оня ден и един изпуснат вчера , от брега слабо предимно перка и платика
- drat
- разбира нещата
Щуката нещо никаква я няма, а линчетата в първия гьол от дясно посока Богров.qno_zloo написа:А щука хващал ли е някой скоро там, и на кой гьол излизаха линчетата.drat написа:Днес сутринта на Богров дребни линчета на торен и една хубава каракуда към половинка, на връщане минах през Чепинци никой нищо не беше хванал.
Търси си по девственни места

-
- новобранец
Здравеите колеги искам да ви питаам за някое язовирче нещо негован или някаде тука на близко аз съм от банкя и да запала колата към 16 и до към 21 някаде??? мн ще съм благодарен 

-
- новобранец
Никои не казва нищо аиде за утре ще го отложим но даите някои съвет за някои гьол плссссс
- jasonsmith
- разбира нещата
Челопечене, Чепинци, Враждебна - избери си един от трите. Стръв- бял, торен и хляб.Emanuilcho00 написа:Никои не казва нищо аиде за утре ще го отложим но даите някои съвет за някои гьол плссссс