лодка на болата

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Re: лодка на болата

Мнение от toffifee77 »

Искам да помоля по-опитните от мен да споделят, след такъв мармалад в морето през последните дни и прогнозата за падане на вълната и вятър северзапад-югозапад за понеделник вторник има ли шанс сафридчето да се завърти оклоло Болата.
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

toffifee77 написа:Искам да помоля по-опитните от мен да споделят, след такъв мармалад в морето през последните дни и прогнозата за падане на вълната и вятър северзапад-югозапад за понеделник вторник има ли шанс сафридчето да се завърти оклоло Болата.

Бате не съм опитен, но след подобен мармалад предполагам, че до 4-5 дни ако времето се нормализира, а то ще се според прогнозата , рибата ще си е пак там, но все пак това е мое предположение, аз лично исках да пробвам още утре, но вятъра ще е силен и утре и в неделя за жалост. Пробвай след вторник и да драснеш какво се случва, че съм мераклия пак да отида , прекарах си чудесно там:)
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

toffifee77 написа:Искам да помоля по-опитните от мен да споделят, след такъв мармалад в морето през последните дни и прогнозата за падане на вълната и вятър северзапад-югозапад за понеделник вторник има ли шанс сафридчето да се завърти оклоло Болата.
И като отидеш после да пишеш ко си направил и да се ИЗАКАШ преди да влезеш и то поне 2-пъти, че да няма пак изненади.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

paynera написа:
И като отидеш после да пишеш ко си направил и да се ИЗАКАШ преди да влезеш и то поне 2-пъти, че да няма пак изненади.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Пак ли бе. Аман вече. Повръщах. Човещинка е. Аз не акам през устата като вас. :lol: :lol: :lol:
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

toffifee77 написа:Пак ли бе. Аман вече. Повръщах. Човещинка е. Аз не акам през устата като вас. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: човещинка е разбира се, просто беше забавно , най-вече когато си свърши работата и се провикна юнашки : :lol: :lol: :lol:
sllipi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sllipi1 »

ето и малко инфо и снимки и от мен със стара дата 09.08.2011г влизане в 11.30, с червения лебед направо пред дерето ,започване веднага с по 2-3 рибета,по обед около 13.30 сеч после затишие и над вечер пак сеч излязохме а риба бол дава ли дава но ние нащо си го взехме 2 чиляка 27кила на 10.08.2011 не издържахме и по обет пак там времето много лошо влезнахме видяхме и излязохме пихме по 2 бири на плажа и около 3 хайде за риба и така до 18.30 екипажа пак същия двама 14кила снимките са от 09
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
sllipi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sllipi1 »

ето и червения лебед
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cookies »

Хаааа на 09 ви видях аз ;) Ние бяхме с един BRIG 3,30. Ама излязохме към 3 че ни напече много.Ама доволен аз. :drinkers:
dido_di
новобранец
новобранец

Мнение от dido_di »

Много сте писали,ама да бяхте пробвали днес!Само3лодки ,а риба бол.Двама над вечер 15кг.Не чакайте вторник!!!
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

dido_di написа:Много сте писали,ама да бяхте пробвали днес!Само3лодки ,а риба бол.Двама над вечер 15кг.Не чакайте вторник!!!
E това е приказка! Утре ще търся начин да отида , може да влезна сам и без това не ме слуша главата.... спрях да си пия хапчетата! рибоооо идвам рибооооооооо
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Да ама НЕ , днес не можах да отида, ако някой е бил на болата да драсне какво е направил, че утре сме на линя :)
sllipi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sllipi1 »

yaniv написа:Да ама НЕ , днес не можах да отида, ако някой е бил на болата да драсне какво е направил, че утре сме на линя :)
по информация от сигурен источник днес добре е давало малко тегаво сутринта но над ве4ер касапница
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

sllipi1 написа:
yaniv написа:Да ама НЕ , днес не можах да отида, ако някой е бил на болата да драсне какво е направил, че утре сме на линя :)
по информация от сигурен источник днес добре е давало малко тегаво сутринта но над ве4ер касапница

Е да му еБ* късмета... до обяд съм свободен и отново ще се прецакаме .... няма как каквото такова... мерси за инфото колега!
123456
новобранец
новобранец

Мнение от 123456 »

над вечер къде бяхте че давало пред носа окло 7 часа биваше краен резултат за 3 часа 3 кила
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”