Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

?
Модератор: emo vasilev
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
?
Привет колеги!
Днес видях болото и забелазах,че се е изкривило.Доста се ядосах.Изкривяването се е получило,защото бях забравил сака върху пръчката и тя се е огънала.Въпроса ми е как мога да си изправя огънатата част?Извинявам се ако повтарям темата.
Благодаря предварително!
Днес видях болото и забелазах,че се е изкривило.Доста се ядосах.Изкривяването се е получило,защото бях забравил сака върху пръчката и тя се е огънала.Въпроса ми е как мога да си изправя огънатата част?Извинявам се ако повтарям темата.
Благодаря предварително!

-
- фен клуб-скобар
Re: ?
Освен да го обърнеш наопаки и пак да го затиснеш, и да се надяваш да се изправи, за друго не се сещам 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- szhristov
- ще става разбирач

...и наслука
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Ако омекват, само по хладно време ли трябва да ходим за риба?Ribarq.s.m. написа:Въпроса ми беше дали някои знае от какво омеква карбона или стъклопласта...

Най - вероятно е китайска пласмаса. Имах един гол телескоп, където колкото повече го нагряваше слънцето, толкова повече увисваше.Зимата стоеше изпънат като струна.
Кажи каква е марката на въдицата, поне да знаем какво не трябва да купуваме?

Поздрави!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Kолега мисля,че не четеш а просто пускаш някфо тъпо мнения...поста ти е абсолютно излишен.Някаде из поста ми да пише нещо за китайска пластмаса??? първо въдицата не се продава по магазините или поне аз не съм забелязъл,второ огъването беше по моя вина!!!ivanov70 написа:Ако омекват, само по хладно време ли трябва да ходим за риба?Ribarq.s.m. написа:Въпроса ми беше дали някои знае от какво омеква карбона или стъклопласта...![]()
Най - вероятно е китайска пласмаса. Имах един гол телескоп, където колкото повече го нагряваше слънцето, толкова повече увисваше.Зимата стоеше изпънат като струна.
Кажи каква е марката на въдицата, поне да знаем какво не трябва да купуваме?![]()
Поздрави!

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Венъж нагрявах върховия водач на една пръчка, която се водеше карбонова и омекна. Т.е. , омеква при повишаване на темпрературата. Не знам дали е нормално и дали би се случило с всяка пръчка, но на моята върхът стана като преварен макарон.
В тази връзка, можеш да пробваш с нагряване да я изправиш, разбира се, не на огън
Може да я хванеш с подходящи инструменти, някаква стиска или менгеме, да приложиш някакво леко усилие за огъване в обратна посока и да започнеш леко да я нагряваш със сешоар.
В тази връзка, можеш да пробваш с нагряване да я изправиш, разбира се, не на огън
Може да я хванеш с подходящи инструменти, някаква стиска или менгеме, да приложиш някакво леко усилие за огъване в обратна посока и да започнеш леко да я нагряваш със сешоар.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Точно това пробвах,но се замислих няма ли да падне боята...В интернет четох ,че карбона се нагрява при температура 125градуса за да се изпече и да стане твърд :Дfranky написа:Венъж нагрявах върховия водач на една пръчка, която се водеше карбонова и омекна. Т.е. , омеква при повишаване на темпрературата. Не знам дали е нормално и дали би се случило с всяка пръчка, но на моята върхът стана като преварен макарон.

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Възможно е, аз си извадих заключението само от една пръчка, която може и да не е била кой знае колко карбонова... Ако е имало по-голям процент някаква пластмаса например, нищо чудно, че е омекнала.Точно това пробвах,но се замислих няма ли да падне боята...В интернет четох ,че карбона се нагрява при температура 125градуса за да се изпече и да стане твърд :Д
Да не би да се пече и след това при изстиването да става по-твърд?
Нямаш ли някоя счупена пръчка да пробваш? Аз имам една, но тя е тази, за която писах по-горе и явно не може да се съди по нея.
- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ето каде го гледах http://vbox7.com/play:438eaca9 .Нямам счупени пръчки поне за сега а и се надявам и за в бъдещеВъзможно е, аз си извадих заключението само от една пръчка, която може и да не е била кой знае колко карбонова... Ако е имало по-голям процент някаква пластмаса например, нищо чудно, че е омекнала.
Да не би да се пече и след това при изстиването да става по-твърд?
Нямаш ли някоя счупена пръчка да пробваш? Аз имам една, но тя е тази, за която писах по-горе и явно не може да се съди по нея.

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много инетерсно клипче.
Най-добре да попиташ някой, който се занимава с родбилдинг, при какви условия стават по-пластични балнките, те трябва да знаят.
Най-добре да попиташ някой, който се занимава с родбилдинг, при какви условия стават по-пластични балнките, те трябва да знаят.