Асеновград@регион-общообразователна тема

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Красимир Кюрпеков

Re: Асеновград@регион-общообразователна тема

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Чакаме вече репортаж със снимки :mrgreen: :drinkers:
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Здрвейте мамчета,
Отново съм на линия. Имах проблеми с нета, а не с риболова. :lol: :lol: :lol:
Всичко вече е на ред.
На Асен едно голямо БЛАГОДАРЯ :prayer: :prayer: :prayer: . Точен си, както винаги. :supz: Това което взех от него няма грешка. Краси също ми помогна да се дооборудвам. Пажелавам му успех с магазина. Резултатите не закъсняха. Всичко обаче на затворени водоеми. На река още не съм я пробвал, но там Бат Бойко май е специалист.
Обиколих Нашите водоеми или по точно водоемите, на които ние ходим.
Кърджали излизаха шаранчета. На под гробищата преди "ЧАМА", но не Вашия. Излизаха и змий :finga: . На Юлиян, колегата от състезанието една беше налапала риба в живарника и не можа да я изкара. Тя обаче му изкара акъла при вадене на живарника от водата :finga: .
На Въча постоянно играеше водата и ни посъватваха да не ходим.
На цанков камък на устието при гр. Девин шаранчета по около 1.000-1.200кг. При положение, че ги пуснаха есента по 200 гр.
На Широка поляна е пълен цирк. Цирк в буквалния смисъл. Горе направо е град. Къпане, цопкане, подмиване, миене на зъби в язовира и т.н. Риба обача няма и как да има при това приселение на народите.
Както винаги Доспат се отчете най - добре. Имам два шарана по 2.500 кг. Ама истински шарани борба по половин час и на горе. Щеката се придстави отлично. Имам искарани още 12 бр. от 1.000 до 2.000 кг. за три излета.
Това е от мен момчета. Желая на всички успешен риболов, а на тези които са си хванали достатъчно риба дебели сянки да поспиват на обяд :lol: :lol: :lol:.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Аз пък днес бях на тракиец с жената малко да се печем в лодката :D
Изображение
Че и риба хванах :lol:

Изображение
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Не лия продаде бре лодката :rolleyes:
Пет човека ме питаха за таз твоита пуста лодка каква е що е убава ли е , ама аз нито сам е виждал нито сам е чувал, пък и от лодки разбирам колкото и от самолети. :?
Само им викам не знам каква е ама риби вади :lol:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Утре ще я вземат че е капарирана,човека излезе най умен че за тия пари си е направо подарък,не като някви шматки дето само запазват и нищо не правят че и глупости пишат,но майната им те не са виновни :lol: .Егахти и лодката,ще кажеш че е позлатена,още з-ма чакат да мине вторник и тръгват веднага насам,но си струва, ако търсех и аз щях да хукна на мига при тая оферта :D
Асене,много интересни неща видях на Тракиец на едно място как вадеха дето никой не седи,но местните си знаят работата :wink: ,че и бяла около 2,5 изкараха на царевица :roll: ,даже и гледах докато я изкарат :D ,така е,някой път като не можем само гледаме :lol: ,но няма срамно,но не е за пред широката публика да пиша повече,на ушенце може :D
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Don4o_62 написа:Утре ще я вземат че е капарирана,човека излезе най умен че за тия пари си е направо подарък,не като някви шматки дето само запазват и нищо не правят че и глупости пишат,но майната им те не са виновни :lol: .Егахти и лодката,ще кажеш че е позлатена,още з-ма чакат да мине вторник и тръгват веднага насам,но си струва, ако търсех и аз щях да хукна на мига при тая оферта :D
Асене,много интересни неща видях на Тракиец на едно място как вадеха дето никой не седи,но местните си знаят работата :wink: ,че и бяла около 2,5 изкараха на царевица :roll: ,даже и гледах докато я изкарат :D ,така е,някой път като не можем само гледаме :lol: ,но няма срамно,но не е за пред широката публика да пиша повече,на ушенце може :D
Бате Дончо,е така се шпионираме по язовирите :arrow: Изображение и си говориме на уше :lol:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Да ама тогава никой нищо не видя и не разбра,че щеше да има голямото преселение на биваци и шатри :lol: .Значи за нула време ония местните изкараха два шарана и една бяла,и имаха живарник с риба във водата и то на 1,5 дълбочина на един разливак на 30 м. от брега с едни дебели корди бяха та затова не можеха да хвърлят по навътре,но и няма нужда че нямаше да взема сигурно.Беше ме страх от закачки иначе щях да ида да въртя на ръка воблер и гаранция щях да хвана бяла.Чудя се дали да не хукна с дънните там,ама пусто като не ми се седи на едно място и да чакам.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Чудя се дали да не хукна с дънните там,ама пусто като не ми се седи на едно място и да чакам.
Значи през прозореца на колата вадиш тоягата,хвърляш и почваш да влачиш от брега с колата :lol:
Ся като няма лодка,кво да не се откажиш от троленето ха ма я :mrgreen:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Красимир Кюрпеков

Бат Дончо, варианта на Асен е приемлив :lol: , пред истинския тролингжия няма препятствия :wink: . Ще те правим перажия май :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Рано или късно всеки сяда на платформа... и става... само да пикае :mrgreen:
Клавиатура риба не лови!!!
Красимир Кюрпеков

Local написа:Рано или късно всеки сяда на платформа... и става... само да пикае :mrgreen:
Ааааа, адашка ,тука си в грешка - бай Дончо за иляда лева ако знаеш каква лодка ще барне :lol: , има да сурне сомове с нея. Да не е луд да ги даде за ваксаджийски сандък :lol: , голяма работа като му се регулират краката :lol: :drinkers: .
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

chestarfield написа:
Значи през прозореца на колата вадиш тоягата,хвърляш и почваш да влачиш от брега с колата :lol:
Ся като няма лодка,кво да не се откажиш от троленето ха ма я :mrgreen:
Обмислям варянта с колело да влача :lol: .А ти обмисли варянта караваната по добре да я направиш бира скара,хем е мобилна,мани ги тия риби,от бивак на бивак що кинти ще правиш :D .Може да ме вземеш аз да продавам,на процент.Може и без осигуровки :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Красимир Кюрпеков написа:
Local написа:Рано или късно всеки сяда на платформа... и става... само да пикае :mrgreen:
ваксаджийски сандък :lol: , голяма работа като му се регулират краката :lol: :drinkers: .
:lol: :lol: :lol: Красьо колко е прав само :D :drinkers:.Ся тия със сандъците ще почнат да се обиждат на характер :D :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Don4o_62 написа:
Красимир Кюрпеков написа:
ваксаджийски сандък :lol: , голяма работа като му се регулират краката :lol: :drinkers: .
:lol: :lol: :lol: Красьо колко е прав само :D :drinkers:.Ся тия със сандъците ще почнат да се обиждат на характер :D :lol:
Мба... дреме ми... :mrgreen:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

А ти обмисли варянта караваната по добре да я направиш бира скара,хем е мобилна,мани ги тия риби,от бивак на бивак що кинти ще правиш
Варианта се обмисля :!: :?: :idea: :drinkers: :roll:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”