Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Чакаме вече репортаж със снимки

-
- научил се да хвърля
Здрвейте мамчета,
Отново съм на линия. Имах проблеми с нета, а не с риболова.
Всичко вече е на ред.
На Асен едно голямо БЛАГОДАРЯ
. Точен си, както винаги.
Това което взех от него няма грешка. Краси също ми помогна да се дооборудвам. Пажелавам му успех с магазина. Резултатите не закъсняха. Всичко обаче на затворени водоеми. На река още не съм я пробвал, но там Бат Бойко май е специалист.
Обиколих Нашите водоеми или по точно водоемите, на които ние ходим.
Кърджали излизаха шаранчета. На под гробищата преди "ЧАМА", но не Вашия. Излизаха и змий
. На Юлиян, колегата от състезанието една беше налапала риба в живарника и не можа да я изкара. Тя обаче му изкара акъла при вадене на живарника от водата
.
На Въча постоянно играеше водата и ни посъватваха да не ходим.
На цанков камък на устието при гр. Девин шаранчета по около 1.000-1.200кг. При положение, че ги пуснаха есента по 200 гр.
На Широка поляна е пълен цирк. Цирк в буквалния смисъл. Горе направо е град. Къпане, цопкане, подмиване, миене на зъби в язовира и т.н. Риба обача няма и как да има при това приселение на народите.
Както винаги Доспат се отчете най - добре. Имам два шарана по 2.500 кг. Ама истински шарани борба по половин час и на горе. Щеката се придстави отлично. Имам искарани още 12 бр. от 1.000 до 2.000 кг. за три излета.
Това е от мен момчета. Желая на всички успешен риболов, а на тези които са си хванали достатъчно риба дебели сянки да поспиват на обяд
.
Отново съм на линия. Имах проблеми с нета, а не с риболова.

Всичко вече е на ред.
На Асен едно голямо БЛАГОДАРЯ

Обиколих Нашите водоеми или по точно водоемите, на които ние ходим.
Кърджали излизаха шаранчета. На под гробищата преди "ЧАМА", но не Вашия. Излизаха и змий

На Въча постоянно играеше водата и ни посъватваха да не ходим.
На цанков камък на устието при гр. Девин шаранчета по около 1.000-1.200кг. При положение, че ги пуснаха есента по 200 гр.
На Широка поляна е пълен цирк. Цирк в буквалния смисъл. Горе направо е град. Къпане, цопкане, подмиване, миене на зъби в язовира и т.н. Риба обача няма и как да има при това приселение на народите.
Както винаги Доспат се отчете най - добре. Имам два шарана по 2.500 кг. Ама истински шарани борба по половин час и на горе. Щеката се придстави отлично. Имам искарани още 12 бр. от 1.000 до 2.000 кг. за три излета.
Това е от мен момчета. Желая на всички успешен риболов, а на тези които са си хванали достатъчно риба дебели сянки да поспиват на обяд

- Don4o_62
- учете се от него
Аз пък днес бях на тракиец с жената малко да се печем в лодката

Че и риба хванах

Че и риба хванах

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не лия продаде бре лодката
Пет човека ме питаха за таз твоита пуста лодка каква е що е убава ли е , ама аз нито сам е виждал нито сам е чувал, пък и от лодки разбирам колкото и от самолети.
Само им викам не знам каква е ама риби вади

Пет човека ме питаха за таз твоита пуста лодка каква е що е убава ли е , ама аз нито сам е виждал нито сам е чувал, пък и от лодки разбирам колкото и от самолети.

Само им викам не знам каква е ама риби вади

- Don4o_62
- учете се от него
Утре ще я вземат че е капарирана,човека излезе най умен че за тия пари си е направо подарък,не като някви шматки дето само запазват и нищо не правят че и глупости пишат,но майната им те не са виновни
.Егахти и лодката,ще кажеш че е позлатена,още з-ма чакат да мине вторник и тръгват веднага насам,но си струва, ако търсех и аз щях да хукна на мига при тая оферта
Асене,много интересни неща видях на Тракиец на едно място как вадеха дето никой не седи,но местните си знаят работата
,че и бяла около 2,5 изкараха на царевица
,даже и гледах докато я изкарат
,така е,някой път като не можем само гледаме
,но няма срамно,но не е за пред широката публика да пиша повече,на ушенце може 

Асене,много интересни неща видях на Тракиец на едно място как вадеха дето никой не седи,но местните си знаят работата

Бате Дончо,е така се шпионираме по язовиритеDon4o_62 написа:Утре ще я вземат че е капарирана,човека излезе най умен че за тия пари си е направо подарък,не като някви шматки дето само запазват и нищо не правят че и глупости пишат,но майната им те не са виновни.Егахти и лодката,ще кажеш че е позлатена,още з-ма чакат да мине вторник и тръгват веднага насам,но си струва, ако търсех и аз щях да хукна на мига при тая оферта
![]()
Асене,много интересни неща видях на Тракиец на едно място как вадеха дето никой не седи,но местните си знаят работата,че и бяла около 2,5 изкараха на царевица
,даже и гледах докато я изкарат
,така е,някой път като не можем само гледаме
,но няма срамно,но не е за пред широката публика да пиша повече,на ушенце може

Риболовци.
- Don4o_62
- учете се от него
Да ама тогава никой нищо не видя и не разбра,че щеше да има голямото преселение на биваци и шатри
.Значи за нула време ония местните изкараха два шарана и една бяла,и имаха живарник с риба във водата и то на 1,5 дълбочина на един разливак на 30 м. от брега с едни дебели корди бяха та затова не можеха да хвърлят по навътре,но и няма нужда че нямаше да взема сигурно.Беше ме страх от закачки иначе щях да ида да въртя на ръка воблер и гаранция щях да хвана бяла.Чудя се дали да не хукна с дънните там,ама пусто като не ми се седи на едно място и да чакам.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Значи през прозореца на колата вадиш тоягата,хвърляш и почваш да влачиш от брега с колатаЧудя се дали да не хукна с дънните там,ама пусто като не ми се седи на едно място и да чакам.

Ся като няма лодка,кво да не се откажиш от троленето ха ма я

Бат Дончо, варианта на Асен е приемлив
, пред истинския тролингжия няма препятствия
. Ще те правим перажия май 

- Local
- учете се от него
Рано или късно всеки сяда на платформа... и става... само да пикае 

Клавиатура риба не лови!!!
Ааааа, адашка ,тука си в грешка - бай Дончо за иляда лева ако знаеш каква лодка ще барнеLocal написа:Рано или късно всеки сяда на платформа... и става... само да пикае

- Don4o_62
- учете се от него
Обмислям варянта с колело да влачаchestarfield написа:Значи през прозореца на колата вадиш тоягата,хвърляш и почваш да влачиш от брега с колата![]()
Ся като няма лодка,кво да не се откажиш от троленето ха ма я

- Don4o_62
- учете се от него
Красимир Кюрпеков написа:ваксаджийски сандъкLocal написа:Рано или късно всеки сяда на платформа... и става... само да пикае, голяма работа като му се регулират краката
![]()
.

- Local
- учете се от него
Мба... дреме ми...Don4o_62 написа:Красимир Кюрпеков написа:ваксаджийски сандъкLocal написа:Рано или късно всеки сяда на платформа... и става... само да пикае, голяма работа като му се регулират краката
![]()
.
![]()
![]()
Красьо колко е прав само
![]()
.Ся тия със сандъците ще почнат да се обиждат на характер
![]()

Клавиатура риба не лови!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Варианта се обмисляА ти обмисли варянта караваната по добре да я направиш бира скара,хем е мобилна,мани ги тия риби,от бивак на бивак що кинти ще правиш