Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

PVC лодка или Уфимка 21
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
PVC лодка или Уфимка 21
Здравейте на всички.Регистрирах се неотдавна във вашия сайт и до сега само четях темите и отговорите по тях,но сега ми се налага да изпозвам вашето компетентно мнение.Значи искам да си купя лодка ,която ще използвам за внасяне за шаран и ловене от нея на плувка т. е. не ми трябва за далечни разстояния.Бях се спрял на Уфимката като най-подходяща,но сега имам оферта за една от PVC-чисто нова не е пускана на вода:250 лв.;дължина 3,40 м; с 3 камери и надуваемо дъно и 2 възглавници.На външен вид е добра.Обаче ме притеснява,че няма пейки,които са си удобство по принцип.Какво ще ме посъветвате изхождайки от опита,който имате при употребата и на 2-та вида лодки?Аз до сега съм ползвал на заем,но са били все гумени и затова ме безпокои PVC-то.
- Local
- учете се от него
Това PVC ми се види много ефтино... само за 250лв.... предполагам не е от много слоеве... и ако случайно се спука това нещо просто няма лепене, а щом няма и пейки... тогава забрави за удобство да ловиш на плувка. Ще ти е безкрайно неприятно.
Що се отнася до Уфимка 21 , май за нея няма какво да говорим , 90 % от рибарите в българия са с руските гумени лодки и ги карат по 4-5 години при добро съхранение , а и за тях има резервни материали.
Само да знаеш тази година руските лодки ще се внесат с 30% увеличение , понеже сме в ЕС.
Що се отнася до Уфимка 21 , май за нея няма какво да говорим , 90 % от рибарите в българия са с руските гумени лодки и ги карат по 4-5 години при добро съхранение , а и за тях има резервни материали.
Само да знаеш тази година руските лодки ще се внесат с 30% увеличение , понеже сме в ЕС.
Клавиатура риба не лови!!!
- dedeff
- разбира нещата
Първо колега ти самия трябва да знаеш по какво предназначение ще ползваш лодката.Дали ще поставяш двигател.Ако се касае за захранване и разпъване много по-удобна е надуваемата,заема млко място,тежи 15кг(Уфимка-21).Как ще транспортираш PVC-то,дали на колесар или по друг начин,ако сам си отговориш на тия въпроси определено ще направиш правелния избор.Късмет.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мойта уфимка(22) е над 10 г...имала е по нея по една педя мухьл..талкирал сьм я за тия години само ведньж...многократно е била третирана с куки,падали са фасове,засьхвала е кал и захранки,драскана е в скали и храсти...
само ведньж и подлепих 4ерните кантове тук таме...лепенки все още няма..преди това имах пвц-всеки пьт я лепех по 2,3 пьти..сам си прави сметка
цената е под 300лв...а за пейките...не си мисли,4е са толкова удобни ако виснеш в нея цел ден!за нанасяне оба4е е перфектна 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Като става въпрос за уфимка ...
Като става въпрос за уфимка имам една в отлично състояние.... пускана е десетина пъти на вода... Уфимка 22 е .... Ако някои се интерисува цената е 160 лв. Мове да ме търсите и на gsm 0888 610 380. или на скаип nickstar2006 .
nixtaaaa
Re: Като става въпрос за уфимка ...
Купих лодкатаnickstar написа:Като става въпрос за уфимка имам една в отлично състояние.... пускана е десетина пъти на вода... Уфимка 22 е .... Ако някои се интерисува цената е 160 лв. Мове да ме търсите и на gsm 0888 610 380. или на скаип nickstar2006 .

- ribarq
- сериозен играч
Re: Като става въпрос за уфимка ...
Nedeltcho Delev написа:Купих лодкатаnickstar написа:Като става въпрос за уфимка имам една в отлично състояние.... пускана е десетина пъти на вода... Уфимка 22 е .... Ако някои се интерисува цената е 160 лв. Мове да ме търсите и на gsm 0888 610 380. или на скаип nickstar2006 .![]()
![]()
ееееее колега трябва да черпиш изпревариме за няколко часа !
да ти е честита и безавариййно ползване

За лотката
Благодаря Ви колеги за хубавите пожелания,вече няма да влизам със гума,а слодка та нали сме в ЕВРОПАТА
вече,а що се отнася за лодката направо е перфектна
Ако се срещнем някаде по язовирите с вас ще ви я давам и на вас,който няма лодка.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: За лотката
Nedeltcho Delev написа:Благодаря Ви колеги за хубавите пожелания,вече няма да влизам със гума,а слодка та нали сме в ЕВРОПАТА![]()
![]()
вече,а що се отнася за лодката направо е перфектна
![]()
![]()
Ако се срещнем някаде по язовирите с вас ще ви я давам и на вас,който няма лодка.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.