Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: лодка на болата
e2001 написа:онова момче дидо д не е писало скоро. дали е влизало,барнало ли е нещо
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
2-3 часа надвечер 7кг...едни пичове имаше с една синя гумена лодка,стори ми,че хванаха циганка и се снимаха там с нея,но може и да е било някой карагьоз.Освен това като влизахме катера на граничните беше завардил входа към болата,незнайно защо и проверяваха разни лодки.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
С тях не се състезавай,ненормалници са отвсякъде.toffifee77 написа:.......... Пък да не говорим "чичковците" със синия риб какво я направиха рибата. Като ги гледах ми създадоха комплекси.
Единия от тях ако не яде в момента,
работи на две чепарета едновременно.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И то пак по въпроса за прехранатаКИРО написа:Единия от тях ако не яде в момента,
работи на две чепарета едновременно.

браво бе , значи понеделник сутрин отивам и до обяд едвам скърпих 2кг , вие ще отидете вторник и ще я накъсате, бива ли такова нещо сега?Мънцата написа:Ся шсъ обиждаме лиtoffifee77 написа:Пък да не говорим "чичковците" със синия риб какво я направиха рибата. Като ги гледах ми създадоха комплекси.40 килца с почивка 3 часа на обяд, абе супер си прекарахме

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Виноватyaniv написа:браво бе , значи понеделник сутрин отивам и до обяд едвам скърпих 2кг , вие ще отидете вторник и ще я накъсате, бива ли такова нещо сега?Мънцата написа:Ся шсъ обиждаме лиtoffifee77 написа:Пък да не говорим "чичковците" със синия риб какво я направиха рибата. Като ги гледах ми създадоха комплекси.40 килца с почивка 3 часа на обяд, абе супер си прекарахме
![]()

п.п. Ако не ми се беше изкъртила сондата на сонара сутринта, резултата щеше да е ....
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Имаше много лодки ама риба много няма.Аз ходих и двата дена и вчера и онзи ден от 16.00-20.00 около 4 кг за ден.Избива по-малко за 1-2 часа и това е и то надълбокото около 20 метър , а ония ден изби на 25 метър пред носа.Рехава работа , затова и днес прескочих да не ходя , ама утре пак съм на Болата , че не мога да спя нощем - сърби ме КРАСТАТА.Жена ми предложи да отивам на палатка там и да не се връщам , ама аз като няма климатик и хладилник не мога.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
paynera написа:Имаше много лодки ама риба много няма.Аз ходих и двата дена и вчера и онзи ден от 16.00-20.00 около 4 кг за ден.Избива по-малко за 1-2 часа и това е и то надълбокото около 20 метър , а ония ден изби на 25 метър пред носа.Рехава работа , затова и днес прескочих да не ходя , ама утре пак съм на Болата , че не мога да спя нощем - сърби ме КРАСТАТА.Жена ми предложи да отивам на палатка там и да не се връщам , ама аз като няма климатик и хладилник не мога.

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
- joromercedes
- научил се да хвърля
Свежа информация от Болата- днес,19.08. след 12 ч. силничък вятър и неприятна вълна.Сафрида се представя слабо -от сутринта до обяд по около 2 кг. на човек...
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Мерси за инфото,отказа меjoromercedes написа:Свежа информация от Болата- днес,19.08. след 12 ч. силничък вятър и неприятна вълна.Сафрида се представя слабо -от сутринта до обяд по около 2 кг. на човек...

Как се представихте днес ?

Днес на болата сафрида си даваше доволно,от 6.30 до 17.00ч 2ма - 15кг и 2 циганки.Лодки около 60 

- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Ето малко снимчици от мен 
Taка беше като отидохме:

Uploaded with ImageShack.us
И в морето беше фул...

На второто пускане удари ей този рибок,но за жалост не се обади нищо по голямо.

И сафрид си даваше доволно:

Експериментът с тежината тип пилкер проработи,но за жаслост само дракони

Слънцето залезе и това беше с риболова за деня.

В крайна сметка от 17:00 до 20:00 двма души имаме 6.5кг.
Поздрави!

Taка беше като отидохме:

И в морето беше фул...

На второто пускане удари ей този рибок,но за жалост не се обади нищо по голямо.

И сафрид си даваше доволно:

Експериментът с тежината тип пилкер проработи,но за жаслост само дракони

Слънцето залезе и това беше с риболова за деня.

В крайна сметка от 17:00 до 20:00 двма души имаме 6.5кг.
Поздрави!

- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Продължавам да си пиша аз в тази тема дано някой я чете,днес сутринта отиване към 7 часа,морето езеро,след около час вдигна много гадна вълна...
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Ми преди да тръгнеш гледаи прогнозата бе човек то си пише , че вятъра сутринта ще е 5-8м/с което не е малко.mrhunday написа:Продължавам да си пиша аз в тази тема дано някой я чете,днес сутринта отиване към 7 часа,морето езеро,след около час вдигна много гадна вълна...
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
За съботния риболов! Отново се успах и изтървах първото полувреме
Влязох чак в 8ч. цял ден разходки напред назад и събиране на рибоци от тук-там. Струва ми се,че не бях с подходящи чепарета, т.к. имаше много случаи, когато на сонара минаваха доста гъсти пасажи, а на куките - 1-2 рибета ( в най-добрия случай - 3-4 и много рядко 5-6) Едното чепаре беше с пера ( йордек и щъркел) в комбинация със оранжево и сребристо ламе а другото с лилаво и сребристо ламе - пак с пера. Към 17ч. на 12-я метър до 19ч. направих 2 кг., като сафрида беше по-тлъст от онзи, който ловях през деня! Краен резултат - 8кг от 8 до 19ч. Колеги, споделете на какви чепарета имате по-голям успех към момента?!