Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Риболов на шаран......
Риболов на шаран......
Привет,колеги!
През последните седмици риболовните излети предимно ми се състояха в риболов на каракуда,червеноперка,уклей и костур. И въпреки,че имах не лоша слука,все си мислих за ония борбените и доставащи емоция риби,наречени шарани ! Макар че познавам доста добре яз.Батак и въпреки положените усилия резултатите бяха нулеви! В интерес на истината не храних големи надежди поради ред причини,които са всеизвестни,пък и не е нужно да се коментират и зарежда репортажа с отрицателна емоция!!! Тогава ме осени мисълта,че спасението е в цитираната от моя колега и приятел,големия Цесекар pacho109/ в един негов репортаж/,китайска поговорка-:"Как се лови черна котка в тъмна стая,особено когато я няма!"
И тъй като заех едно водоемче,в което има"черни котки"реших да го посетя с мойте приятели и там да опитам да изживея така жадуваната емоция! Е......получи се,макар че трябваше да се приборим с голямата жега,трудния терен и ред други неудобства,но когато има резултати подобни"дреболии"се пренебрегват!
С настоящия видеоклип искам да ви направя съпричастни с риболовния излет,доставил ни доста добра риболовна тръпка!
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1C070UjjUX4?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
През последните седмици риболовните излети предимно ми се състояха в риболов на каракуда,червеноперка,уклей и костур. И въпреки,че имах не лоша слука,все си мислих за ония борбените и доставащи емоция риби,наречени шарани ! Макар че познавам доста добре яз.Батак и въпреки положените усилия резултатите бяха нулеви! В интерес на истината не храних големи надежди поради ред причини,които са всеизвестни,пък и не е нужно да се коментират и зарежда репортажа с отрицателна емоция!!! Тогава ме осени мисълта,че спасението е в цитираната от моя колега и приятел,големия Цесекар pacho109/ в един негов репортаж/,китайска поговорка-:"Как се лови черна котка в тъмна стая,особено когато я няма!"
С настоящия видеоклип искам да ви направя съпричастни с риболовния излет,доставил ни доста добра риболовна тръпка!
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1C070UjjUX4?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Mr.Barry
- ще става разбирач

Re: Риболов на шаран......
Добри парчета, колега. Браво добре ги работиш, голям кеф си е

Шаран на леко е супер кеф
Поздравления за излета и клипа
Ако водоема е свободен, направо трябва да го засекретиш, но понеже едва ли е така, може да споделиш за мястото и условията- изглежда много красиво и чисто!
Ако водоема е свободен, направо трябва да го засекретиш, но понеже едва ли е така, може да споделиш за мястото и условията- изглежда много красиво и чисто!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
да и аз се чудя дали е свободен язовир ? (макар много да ме съмнява, но знае ли човек)naskobo написа:Шаран на леко е супер кефПоздравления за излета и клипа
![]()
Ами красота,какво да кажа повече.

-
piam70
- вече хвърля и на тежко

Браво за риболова и за страхотният клип с супер ефекти... 
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко

бре че красиво място.за три дни ни сьбра очите с тези клипове,че и продьлжение има 
пускайте ги,за да хващате
- pacho109
- сериозен играч

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Явно там е бъкано със шарани.Добре сте се изкефили,изкефих се и аз като гледах как ги вадите.