Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на шаран......
Риболов на шаран......
Привет,колеги!
През последните седмици риболовните излети предимно ми се състояха в риболов на каракуда,червеноперка,уклей и костур. И въпреки,че имах не лоша слука,все си мислих за ония борбените и доставащи емоция риби,наречени шарани ! Макар че познавам доста добре яз.Батак и въпреки положените усилия резултатите бяха нулеви! В интерес на истината не храних големи надежди поради ред причини,които са всеизвестни,пък и не е нужно да се коментират и зарежда репортажа с отрицателна емоция!!! Тогава ме осени мисълта,че спасението е в цитираната от моя колега и приятел,големия Цесекар pacho109/ в един негов репортаж/,китайска поговорка-:"Как се лови черна котка в тъмна стая,особено когато я няма!"
И тъй като заех едно водоемче,в което има"черни котки"реших да го посетя с мойте приятели и там да опитам да изживея така жадуваната емоция! Е......получи се,макар че трябваше да се приборим с голямата жега,трудния терен и ред други неудобства,но когато има резултати подобни"дреболии"се пренебрегват!
С настоящия видеоклип искам да ви направя съпричастни с риболовния излет,доставил ни доста добра риболовна тръпка!
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1C070UjjUX4?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
През последните седмици риболовните излети предимно ми се състояха в риболов на каракуда,червеноперка,уклей и костур. И въпреки,че имах не лоша слука,все си мислих за ония борбените и доставащи емоция риби,наречени шарани ! Макар че познавам доста добре яз.Батак и въпреки положените усилия резултатите бяха нулеви! В интерес на истината не храних големи надежди поради ред причини,които са всеизвестни,пък и не е нужно да се коментират и зарежда репортажа с отрицателна емоция!!! Тогава ме осени мисълта,че спасението е в цитираната от моя колега и приятел,големия Цесекар pacho109/ в един негов репортаж/,китайска поговорка-:"Как се лови черна котка в тъмна стая,особено когато я няма!"

С настоящия видеоклип искам да ви направя съпричастни с риболовния излет,доставил ни доста добра риболовна тръпка!
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1C070UjjUX4?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: Риболов на шаран......
Добри парчета, колега. Браво добре ги работиш, голям кеф си е

Шаран на леко е супер кеф
Поздравления за излета и клипа
Ако водоема е свободен, направо трябва да го засекретиш, но понеже едва ли е така, може да споделиш за мястото и условията- изглежда много красиво и чисто!

Ако водоема е свободен, направо трябва да го засекретиш, но понеже едва ли е така, може да споделиш за мястото и условията- изглежда много красиво и чисто!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
да и аз се чудя дали е свободен язовир ? (макар много да ме съмнява, но знае ли човек)naskobo написа:Шаран на леко е супер кефПоздравления за излета и клипа
![]()
Ами красота,какво да кажа повече.

-
- вече хвърля и на тежко
Браво за риболова и за страхотният клип с супер ефекти... 

- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
бре че красиво място.за три дни ни сьбра очите с тези клипове,че и продьлжение има 

пускайте ги,за да хващате
- pacho109
- сериозен играч

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Явно там е бъкано със шарани.Добре сте се изкефили,изкефих се и аз като гледах как ги вадите.