Влакно за риболов на тежко.

Модератор: sapuna

gu6kavel
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Влакно за риболов на тежко.

Мнение от gu6kavel »

http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... Camo-600-m

За това ли иде реч!? За него освен , че е камуфлажно друго описание на намерих!
Ако знаеш повече за него сподели с нас :) Има ли UV защита,меко ли е и тн?!
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

gu6kavel написа:Точно това влакно ми предложина преди 2-3 дена в един магазин във Варна. но аз не бях запознат с тази марка Starbaits Premium Line и не озадачи малко цената 1300м за 20лв :shock: Много евтина, за влакно 1километър и нещо
Няколко мои познати, колеги шаранджии го ползват и за сега са доволни и нямат забележки. Не трябва да те притеснява цената, ето ти още едно често използвано влакно сред шаранджиите http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7067 2131м. - 52лв. :wink:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

ivelin_1976 написа:
gu6kavel написа:Точно това влакно ми предложина преди 2-3 дена в един магазин във Варна. но аз не бях запознат с тази марка Starbaits Premium Line и не озадачи малко цената 1300м за 20лв :shock: Много евтина, за влакно 1километър и нещо
Няколко мои познати, колеги шаранджии го ползват и за сега са доволни и нямат забележки. Не трябва да те притеснява цената, ето ти още едно често използвано влакно сред шаранджиите http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7067 2131м. - 52лв. :wink:
Това наистина е добро. Дори и в момента го имам на две от макарите ми. Втори сезон съм с него и нямам забележки.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

gu6kavel написа:http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... Camo-600-m

За това ли иде реч!? За него освен , че е камуфлажно друго описание на намерих!
Ако знаеш повече за него сподели с нас :) Има ли UV защита,меко ли е и тн?!
http://www.kolko.bg/bg/awa-shima-vlakno ... /p/1502241
в този сайт е описано добре. Не са излъгали с нищо което са написали за него.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
sharanabatko
новобранец
новобранец

Мнение от sharanabatko »

Фокс уариор е много добро влакно !
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Ако се търси добро и евтино влакно то това на Карп Про го пропуснете - много бързо старее и доста ядове създава. От евтините влакна съм доволен от Focus Chameleon carp - много добро влакно за без пари.
Иначе Fox Warrior е класика.
Суфикса Дуо Кор много се усуква с времето и това не ми допадна. Много добри влакна, което бих препоръчал са SALSA на Куантум и ZEBCO Topic Carpq като от тия двете Салсата е по - доброто, но и по скъпо естетсвено.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

svilen_sa6kov написа:Ако се търси добро и евтино влакно то това на Карп Про го пропуснете - много бързо старее и доста ядове създава. От евтините влакна съм доволен от Focus Chameleon carp - много добро влакно за без пари.
Иначе Fox Warrior е класика.
Суфикса Дуо Кор много се усуква с времето и това не ми допадна. Много добри влакна, което бих препоръчал са SALSA на Куантум и ZEBCO Topic Carpq като от тия двете Салсата е по - доброто, но и по скъпо естетсвено.
Това Салса на Зебко е наистина много добро влакно!
Аватар
gentleman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gentleman »

Колега ако намериш по магазините това влакно на Sufix XL strong ти го препоръчвам горещо 2 сезона имам изкарани с него и нямам късане бавно старее и т.н.

Изображение

това също е много здраво Trabucco Super Elite T1 но нямам много излети с него но държи на възел и успях да си срежа пръста с него :D

Изображение
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimito80 »

това е твоето влакно
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач