Поредния риболов

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

snegk, хубав риболов си направил, поздравления! Но наистина монтажът с косъм за Овчарица не е много удачен. Има 2-3 майстори от местните, които споделят опит и от които лично аз се убедих,че за там най-доброто е стиропор, карбонови куки № 4 с долен и горен монтаж,повод конец и задължително вирбел :!: Простичко, но много ефективно и се лови всякаква риба :D Освен това много се радвам, че лошите новини за този водоем не се потвърдиха, така че скоро може и да се видим там :D Пиши има ли голям наплив от мераклии, и успех в другите излети! :smt023
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) snegk, ще ти се износят такъмите от хойкане по язовирие :smt047 :smt047 :smt047 меду другото ми снесоха информация от южна България че Любо е пуснал шаран с тонове в язовира му преди 10-тина дена! поздрав :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Благодарско на всичи колеги за добрите думи.kendo брат хора много особено събота и неделя,през седмицата нещата са спокойни.Митак косъма работи явно на определени миста,предния път имах пет удара на косъм 3 искарах,един голям одряза влакното в мидите и един истървах преди кепа.Затова е хубаво да се пробва и на което вирви на него.Успехи на всички :wink:
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

поздравления snegk, много си издръжлив. тези дни съм те мислил как си оцелял. един съвет от мен > не се отказвай от косъма ако желаеш да ловиш едрите. огромно търпение , което явно не ти липсва. ако някоя въdица не вади риба дай я на някоя баба за кол , може за фасул може за друго и купи нова. аз така ги плаша , а една тотално я изхвъплих и сега ела да видиш на новата пръчка 2 удара.
успех и наслука
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

Преди малко се връщам оттам и веднага пускам последно инфо по темата - нямам думи да изразя яда си от това което става на Овчарица :evil: :evil: :evil: Вчера отидохме около 18.30, имаше няколко уловени амури по 3-4 кг от колеги, но към 22.30 лодка напуска мрежи близо до въдиците на повечето от нас :evil: Днес сутринта почнаха да ги вадят и всички станахме свидетели на грозна гледка - убиване на големи толстолоби и амури с бухалка :shock: Колеги от Пловдив заснеха с камера и обещаха да пуснат материала, не е за хора със слаби сърца... Такова нещо никога не се е случвало преди, дано се вземат мерки, че е гадно и некоректно спрямо платилите такса въдичари :shock: Мрежите досега не са били пускани в близост от 20-50м от захранките, очаквам и други да споделят на какви безобразия станаха очевидци :evil: :evil: :evil:
snegk

Мнение от snegk »

kendo такава е картината грозна то май тази година е последна на Нончо и затова го е ударил през просото.Аз смятам да ходя тази седмица,но сигорно ще хвърлям до сухата дига,може и да не хвана,но докато не спрат с мрежите няма да ходя нагоре.Тя затова е наплашена рибата.
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

snegk, този път мрежите бяха между Змийския залив и сухата дига. По целия бряг днес нямаше нито един удар, доста колеги си събраха като нас багажа предсрочно :( М/у другото язовирът не е собственост на нончо,а на доганчо, ама това е друга тема :wink:
snegk

Мнение от snegk »

Ми как ще има удар с тези лодки,мрежи и бухалки.Така е вече на всички язовири,скоро освен таранки нищо няма да остане. :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

наблюдател написа:Води си записки! Един ден може книга да издадеш. Като гледам с какви темпове трупаш опит... :shock:
Очаквайте новата книга "Как да ловим на ТЕЦ-а!"-автор Илия Иванов! :wink: :lol: :lol:

Да не изпреварвам събитията и да не го лишавам от удоволствието сам да разкаже!....може би утре вечер!Ивак,на 2-ро място си! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”