Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Поредния риболов
snegk, хубав риболов си направил, поздравления! Но наистина монтажът с косъм за Овчарица не е много удачен. Има 2-3 майстори от местните, които споделят опит и от които лично аз се убедих,че за там най-доброто е стиропор, карбонови куки № 4 с долен и горен монтаж,повод конец и задължително вирбел
Простичко, но много ефективно и се лови всякаква риба
Освен това много се радвам, че лошите новини за този водоем не се потвърдиха, така че скоро може и да се видим там
Пиши има ли голям наплив от мераклии, и успех в другите излети! 

-
- и господ не е толокова добър
Благодарско на всичи колеги за добрите думи.kendo брат хора много особено събота и неделя,през седмицата нещата са спокойни.Митак косъма работи явно на определени миста,предния път имах пет удара на косъм 3 искарах,един голям одряза влакното в мидите и един истървах преди кепа.Затова е хубаво да се пробва и на което вирви на него.Успехи на всички 

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
поздравления snegk, много си издръжлив. тези дни съм те мислил как си оцелял. един съвет от мен > не се отказвай от косъма ако желаеш да ловиш едрите. огромно търпение , което явно не ти липсва. ако някоя въdица не вади риба дай я на някоя баба за кол , може за фасул може за друго и купи нова. аз така ги плаша , а една тотално я изхвъплих и сега ела да видиш на новата пръчка 2 удара.
успех и наслука
успех и наслука
Преди малко се връщам оттам и веднага пускам последно инфо по темата - нямам думи да изразя яда си от това което става на Овчарица
Вчера отидохме около 18.30, имаше няколко уловени амури по 3-4 кг от колеги, но към 22.30 лодка напуска мрежи близо до въдиците на повечето от нас
Днес сутринта почнаха да ги вадят и всички станахме свидетели на грозна гледка - убиване на големи толстолоби и амури с бухалка
Колеги от Пловдив заснеха с камера и обещаха да пуснат материала, не е за хора със слаби сърца... Такова нещо никога не се е случвало преди, дано се вземат мерки, че е гадно и некоректно спрямо платилите такса въдичари
Мрежите досега не са били пускани в близост от 20-50м от захранките, очаквам и други да споделят на какви безобразия станаха очевидци

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Очаквайте новата книга "Как да ловим на ТЕЦ-а!"-автор Илия Иванов!наблюдател написа:Води си записки! Един ден може книга да издадеш. Като гледам с какви темпове трупаш опит...

Да не изпреварвам събитията и да не го лишавам от удоволствието сам да разкаже!....може би утре вечер!Ивак,на 2-ро място си!