Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Туистери
Модератор: sestrata
Re: Туистери
Колега извинявам се за тъпият въпрос, но ми е любопитно дали допълнителната тежест която се продава с блесната се монтира когато ловим щука, благодаря предварителноEm1l написа:Това е щукотрепачката колега.
![]()
![]()
Мепс луксор
А за бяла риба
Cotton Cordell - Jointed Grappler Shad
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
монтира се когато търсиш дистанция и работа в дълбочина
за водене по повърхността и наблизо - без тежест
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Колега благодаря много, сега вече ми стана яснобаш_майстора написа:монтира се когато търсиш дистанция и работа в дълбочина
Аз бих ти прпоръчал марката ОРКА те са едни от най резултатните.http://www.ivpfishing.com/products-main ... ory_id=114
- Прикачени файлове
-
- DSC02472.JPG (137.75 KiB) Преглеждано 918 пъти
Благодаря колега ще го имам в напредвитcronos39 написа:Аз бих ти прпоръчал марката ОРКА те са едни от най резултатните.http://www.ivpfishing.com/products-main ... ory_id=114
Здравей колега.Забяла риба аз ти препоръчвам тези на ORKA.
- Прикачени файлове
-
- DSC02458.JPG (138.28 KiB) Преглеждано 862 пъти
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Тези Наистина не стават за нищоРечния човек написа:sofian4o написа:Здравейте, днес минах през един рибарски магазин и взех 3 туистера..
..Искам да ви попитам да ли тези туистери стават за бяла риба и щука ? Най - вече ми трябва за бяла а не мога да преценя да ли стават нека по опитните да определят благодаря!
Тези ги ритни отзад.
Разходи се до магазина на ,,Балцер,, на ул.,,Трапезица,, ,в безистена срещу Булбанк,
и потърси Лоди. Кажи ,,Добър ден,търся си туистери на ,,Релакс,, за бяла риба,заедно с подходящи глави за тях..,,
а после опиши условията ,в които ще риболуваш.
И не забравяй вълшебните думички,работят!
Още един плюс за Релакса.
Аз там съм пораснал...