За какво лъжете жените си?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

to_she
новобранец
новобранец

За какво лъжете жените си?

Мнение от to_she »

Към темата ме подтикнаха някой интересни оправдания при покупки на оборудване описани в една друга тема.
Ето една моя лъжа.
Като си купих въздушната пушка казах, че е на един приятел. След една година жената ми вика "Не ти ли е неудобно вече цяла година да не върнеш пушката на момчето?"
:D Моля да споделите своя опит при справянето с мрънкащите зверове. :axe:
Аватар
PREDATORst
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: За какво лъжете жените си?

Мнение от PREDATORst »

:lol: :lol: :lol:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

При мен историите са заплетени като в латино сериал.
Моята вече им изпусна края.
Тотално объркана и дезориентирана за такъмите ми.
Предаде се преди време!
:drinkers:
Изображение
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: такива тайни не издавам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Аз постоянно купувам и продавам и жената не може да ги запомни :D И я лъжа ,че съм на печалба :lol: :lol: :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Много сте мекички бре...
Кви лъжи кви обяснения, като почне да печели повече пари от мен тогава ше ми държи сметка, къде е заплатата.
Тока платен ли е...? Ядене на масата има ли...? Телефон иска -те И телефон, дрешка иска -те И дрешка, на море да иде -Айде и на море, на детето за детската градина се пазаруват анцузи като за цял футболен отбор, е нема лошо...!!1
Бачкаме да има за всички .
АМА САМО ДА Е ПОСМЯЛА ДА МЕ ПИТА КОЛКО МИ СТРУВАТ ВЪДИЦИТЕ... :lol:

С две думи у таа работа опит нема батко , има истина , и тя е че всички треа да са доволни ,
не може да се дават пари само за въдици .
Като е доволна жената, и да даваш камара пари за такъми ,нема да мрънка.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Пичове, много яка тема, :lol: фатката е да я убедиш, че с кофти такъм, качествена риба няма как да хванеш. Мойта (да е жива и здрава) чат пат я мъкна с мене, давам и една гега да оплита, и често се случва около нас на гьола да има колеги с прилични сопи и да "прожектират" сериала гол след гол (риболов на леко). И Шерифа само ми мрънка, иииии глей колко риба наскубаха. Аз само и казвам да види с кви сопи са оборудвани. И резултата не закъсня, за един РД ми подари Focus Competition, директна сопа, 7м, 7 секции 245 гр. Направо унемях от кеф.
По-голям шаран от рибаря няма...
Мънцата

Мнение от Мънцата »

kaloyan Mladenov написа:Кви лъжи кви обяснения, като почне да печели повече пари от мен тогава ше ми държи сметка...
И аз така, честен до безобразие, ич не се налага да я лъжем :lol: В тази връзка се сетих за един стар виц:

Седи си некъв дърт баровец с жена си в неква супер гъзарска кръчма и вечерят. По едно време влиза некво супер наточено младо парче, приближава се, целува го страстно, казва му нещо на ухо и си заминава. Жена му бясна го пита
- Ква беше тая бре?
- Ми .. любоницата ми.
- Как не те е срам, искам развод!
- Добре, но нали знаеш, че ще загубиш всичко, което имаш - мерцедеса, бижутата ....
Жената се замислила и премълчала. След малко влиза друг дърт баровец със супер гадже под ръка.
- Я, ква е тази с Иванов - попитала жената.
- Това е неговата любовница - рекъл нашия.
- А, нашата е по-хубава - отсякла жената :lol:
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Ако се налага ,само занижавам цените значително и се хваля колко съм на далавера ! :wink: Но , по принцип не давам обяснения ! Аз не питам колко и струват мазилата и тоалетите и е забранено с декрет да се гледат турски сериали и да се пита това или онова колко струва ! Щото иначе край на умерената демокрация , т.е. ще се наложи диктатура !!! :mrgreen:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Когато случайно откри първият ми куфар със сигнализаторите/беше заключен/ се наложи да отговоря - "Аптечка за колата,ма загубих ключетата и не ми се разбива!"
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

sapuna написа:Когато случайно откри първият ми куфар със сигнализаторите/беше заключен/ се наложи да отговоря - "Аптечка за колата,ма загубих ключетата и не ми се разбива!"
Ето това вече кърти плочки :D
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Не се налага да лъжа,за да има пълна хармония и разбирателство,колкото похарчвам за моите красти,два пъти повече средства отпускам за нейните.Така всичко е точно:lol:
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Добре де, как ви фащат жените , че сте купували нови такъми? Аз се грижа единствено да не се подмятат из къщи сините пликчета от Еконт :lol:
И понеже жените забелязват всичко ново що е ДРЕХА, за ботуши, елеци и др. такива неща, обяснявам колко са важни за здравето. Останалите неща изобщо не се забелязват :drinkers:
Освен това, след като няколко пъти си оставих гумените ботуши на разни места, жената сама започна да ме кара да си купувам дишащ гащеризон :lol:
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

За мен има тръпка, както да излъжеш някоя риба, така и да излъжеш жената, за цената на такъма. :lol:
franky написа:Добре де, как ви фащат жените , че сте купували нови такъми?
Ами, моите такъми стояха в спалнята, но от както жената спря да влиза в кухнята, всичко си преместих там. :lol:
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

sapuna написа:Когато случайно откри първият ми куфар със сигнализаторите/беше заключен/ се наложи да отговоря - "Аптечка за колата,ма загубих ключетата и не ми се разбива!"
Е.е...не се ли сети да те попита,ако те спрат от КАТ за проверка,как ще отвориш куфарчето!? :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”