Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За какво лъжете жените си?
Модератор: dantho.mihov
За какво лъжете жените си?
Към темата ме подтикнаха някой интересни оправдания при покупки на оборудване описани в една друга тема.
Ето една моя лъжа.
Като си купих въздушната пушка казах, че е на един приятел. След една година жената ми вика "Не ти ли е неудобно вече цяла година да не върнеш пушката на момчето?"
Моля да споделите своя опит при справянето с мрънкащите зверове. 
Ето една моя лъжа.
Като си купих въздушната пушка казах, че е на един приятел. След една година жената ми вика "Не ти ли е неудобно вече цяла година да не върнеш пушката на момчето?"

- PREDATORst
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: За какво лъжете жените си?
При мен историите са заплетени като в латино сериал.
Моята вече им изпусна края.
Тотално объркана и дезориентирана за такъмите ми.
Предаде се преди време!

Моята вече им изпусна края.
Тотално объркана и дезориентирана за такъмите ми.
Предаде се преди време!

- koda33
- разбира нещата

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- pacho109
- сериозен играч
Аз постоянно купувам и продавам и жената не може да ги запомни
И я лъжа ,че съм на печалба

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- разбира нещата
Много сте мекички бре...
Кви лъжи кви обяснения, като почне да печели повече пари от мен тогава ше ми държи сметка, къде е заплатата.
Тока платен ли е...? Ядене на масата има ли...? Телефон иска -те И телефон, дрешка иска -те И дрешка, на море да иде -Айде и на море, на детето за детската градина се пазаруват анцузи като за цял футболен отбор, е нема лошо...!!1
Бачкаме да има за всички .
АМА САМО ДА Е ПОСМЯЛА ДА МЕ ПИТА КОЛКО МИ СТРУВАТ ВЪДИЦИТЕ...
С две думи у таа работа опит нема батко , има истина , и тя е че всички треа да са доволни ,
не може да се дават пари само за въдици .
Като е доволна жената, и да даваш камара пари за такъми ,нема да мрънка.
Кви лъжи кви обяснения, като почне да печели повече пари от мен тогава ше ми държи сметка, къде е заплатата.
Тока платен ли е...? Ядене на масата има ли...? Телефон иска -те И телефон, дрешка иска -те И дрешка, на море да иде -Айде и на море, на детето за детската градина се пазаруват анцузи като за цял футболен отбор, е нема лошо...!!1
Бачкаме да има за всички .
АМА САМО ДА Е ПОСМЯЛА ДА МЕ ПИТА КОЛКО МИ СТРУВАТ ВЪДИЦИТЕ...

С две думи у таа работа опит нема батко , има истина , и тя е че всички треа да са доволни ,
не може да се дават пари само за въдици .
Като е доволна жената, и да даваш камара пари за такъми ,нема да мрънка.
Пичове, много яка тема,
фатката е да я убедиш, че с кофти такъм, качествена риба няма как да хванеш. Мойта (да е жива и здрава) чат пат я мъкна с мене, давам и една гега да оплита, и често се случва около нас на гьола да има колеги с прилични сопи и да "прожектират" сериала гол след гол (риболов на леко). И Шерифа само ми мрънка, иииии глей колко риба наскубаха. Аз само и казвам да види с кви сопи са оборудвани. И резултата не закъсня, за един РД ми подари Focus Competition, директна сопа, 7м, 7 секции 245 гр. Направо унемях от кеф.

По-голям шаран от рибаря няма...
И аз така, честен до безобразие, ич не се налага да я лъжемkaloyan Mladenov написа:Кви лъжи кви обяснения, като почне да печели повече пари от мен тогава ше ми държи сметка...

Седи си некъв дърт баровец с жена си в неква супер гъзарска кръчма и вечерят. По едно време влиза некво супер наточено младо парче, приближава се, целува го страстно, казва му нещо на ухо и си заминава. Жена му бясна го пита
- Ква беше тая бре?
- Ми .. любоницата ми.
- Как не те е срам, искам развод!
- Добре, но нали знаеш, че ще загубиш всичко, което имаш - мерцедеса, бижутата ....
Жената се замислила и премълчала. След малко влиза друг дърт баровец със супер гадже под ръка.
- Я, ква е тази с Иванов - попитала жената.
- Това е неговата любовница - рекъл нашия.
- А, нашата е по-хубава - отсякла жената

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Когато случайно откри първият ми куфар със сигнализаторите/беше заключен/ се наложи да отговоря - "Аптечка за колата,ма загубих ключетата и не ми се разбива!"
- Whassup
- ще става разбирач
Ето това вече кърти плочкиsapuna написа:Когато случайно откри първият ми куфар със сигнализаторите/беше заключен/ се наложи да отговоря - "Аптечка за колата,ма загубих ключетата и не ми се разбива!"

-
- кандидат преподавател
Не се налага да лъжа,за да има пълна хармония и разбирателство,колкото похарчвам за моите красти,два пъти повече средства отпускам за нейните.Така всичко е точно:lol:
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Добре де, как ви фащат жените , че сте купували нови такъми? Аз се грижа единствено да не се подмятат из къщи сините пликчета от Еконт
И понеже жените забелязват всичко ново що е ДРЕХА, за ботуши, елеци и др. такива неща, обяснявам колко са важни за здравето. Останалите неща изобщо не се забелязват
Освен това, след като няколко пъти си оставих гумените ботуши на разни места, жената сама започна да ме кара да си купувам дишащ гащеризон

И понеже жените забелязват всичко ново що е ДРЕХА, за ботуши, елеци и др. такива неща, обяснявам колко са важни за здравето. Останалите неща изобщо не се забелязват

Освен това, след като няколко пъти си оставих гумените ботуши на разни места, жената сама започна да ме кара да си купувам дишащ гащеризон

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- CrossFire
- разбира нещата
За мен има тръпка, както да излъжеш някоя риба, така и да излъжеш жената, за цената на такъма. 

Ами, моите такъми стояха в спалнята, но от както жената спря да влиза в кухнята, всичко си преместих там.franky написа:Добре де, как ви фащат жените , че сте купували нови такъми?

Е.е...не се ли сети да те попита,ако те спрат от КАТ за проверка,как ще отвориш куфарчето!?sapuna написа:Когато случайно откри първият ми куфар със сигнализаторите/беше заключен/ се наложи да отговоря - "Аптечка за колата,ма загубих ключетата и не ми се разбива!"

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!