Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- недялко радков
- ще става разбирач
Re: лодка на болата
КИРО написа:Което мен ме навежда на мисълта -недялко радков написа:На теория е напълно възможно:
3.5 кг.сафрид са около100-120 сафрида,което значи 10-12 пълни чепарета,това при боллук може да се постигне и за по-малко от час
Черноморски сафрид виждал ли си ?
Да не кажем,че там се лови нормален сафрид,който е около 30-40гр парчето.
А сега смятай пак.
Най едрия измерен от Бъкито е 90гр.
Бат'Кире,100-120 бр. в 3.5 кг. са от 29.16667до 35 гр.парчето-мисля,че е напълно в норма

А най-едрия сафрид,който аз съм хващал беше 115 гр.,ама преди 25-30 години

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
днес е пак голяма сеч на болата рибата е започнала да яде след 11 часа, сутринта много делфин който може да ходи морето е по кофти от вчера но сухо дупе риба не яде
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Недялко - моя е грешката,извинявай де.
Иначе съм чувал и за сфриди по над 500гр в нашето море.
Ама само чувал.

Иначе съм чувал и за сфриди по над 500гр в нашето море.
Ама само чувал.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
Здравеите!Затвърдявам за Болата ,голям улов беше днес,двама човека разделихме една преливаща лонда днес от 8.00 до 16.00 в кг не знам колко,но беше ГОТ!!А циганките на Кранево по размер са доста по добри !!!Зелено чепаре и не бяхме до селото ,а пуснахме котва малко преди линията на носа !Наслука на всички!P.S.Лодки имаше над 100 от Русалка до и под носа!!!Дано колегите които черпяат инфо от тук се сетят за сентенцияата "За да получиш,трябва да дадеш",при мен инфо не липсва ,аз всеки ден съм в морето и имам авери от Крапец до Созоплол,но просто заради сайта ,така четеиики го драскай те по два реда ,пак било и то да няма риба!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Рибата вече не е на болята , а е на калиакра пред носа.Въпрос на 2-3 дена да мине от другата страна на полуострова за път към Варна.Пътя за влизане от болата , ще стане вече дълъг.От долната страна не знам дали може и от къде да се злезе????? Иначе днес доволно от 15.00-18.00ч пред носа от 22-26 метър по 8 кг на човек.Риба на болата вече няма , няма и на плиткача (12-14 метър).sllipi1 написа:днес е пак голяма сеч на болата рибата е започнала да яде след 11 часа, сутринта много делфин който може да ходи морето е по кофти от вчера но сухо дупе риба не яде
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
-
- научил се да хвърля
Днес на болата голям сеч!
По около 20-25 кг на човек и 10 циганки
Чепарета много много не подбираше и рибата се въртеше около 25тия метър
По около 20-25 кг на човек и 10 циганки
Чепарета много много не подбираше и рибата се въртеше около 25тия метър
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Калиакра от 8.30 до 16 много вятър вълна и гадна качка делфини не съм видял но имаше доста циганки и ние даже закачихме кои по една кой по пет но сафрид имаше в изобилие бяхме на 27м дъл. точно срещу носа на котва от 16до 19 ч сафрида сякаш изчезна и си тръгнах ме.Снимки от морето бяха невъзможни ето крайния резулта

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Нека и аз да кажа нещо - инфото за сафрида пред Калиакра - вярно- вчера от 6.00 до 15:00 3-ма души взехме 30 кг сафрид. Рибата от сутринта се премести от сухото дере към носа. Вземаше се на различна дълбочина. Само нещо ме издразни яко... Колеги, моля Ви, не си изхвърляйте боклуците(кутийки и бутилки от какво ли не, торбички и т.н.) в морето... То е наше и утре пак ще чакаме на него да се отблагодари...
И аз това се канех да напиша, признак на абсолютна простащина е да си хвърляш боклуците в морето след като можеш да си прибереш в торбичка ида си ги изхвърлиш в някой контейнер.В интерес на истината тази година боклуците са по малко,така че надежда има.
.В нашата махала пък рибата сецна нещо тия дни (Германката ,Колкита и околностите на Агалина)вчера 2-ма човека 20-25 рибки
.Преди малко звъннах на аверчета от София които дойдоха и ползват лодката за сутрешен риболов -още по-слабо било от вчера
(в смисъл нито една рибка),завъртяли се около големия и малкия Пангоз поне малко поп да хванат -нъцки с един стронгил били засега.Лодки има риба няма за разлика от миналата и по-миналата седмица.Живи и здрави да сме и при нас ще дойде .
Честит празник колеги и приятели
.

Честит празник колеги и приятели

Въъъъъ.......д....се..ба и невалния къде съм писал
Не съм се събудил още ...ма на и тука става, да ви е яд че се мъчите с килограми десетки а ние с бутикови риби работим
.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
paynera написа:Рибата вече не е на болята , а е на калиакра пред носа.Въпрос на 2-3 дена да мине от другата страна на полуострова за път към Варна.Пътя за влизане от болата , ще стане вече дълъг.От долната страна не знам дали може и от къде да се влезе????? Иначе днес доволно от 15.00-18.00ч пред носа от 22-26 метър по 8 кг на човек.Риба на болата вече няма , няма и на плиткача (12-14 метър).sllipi1 написа:днес е пак голяма сеч на болата рибата е започнала да яде след 11 часа, сутринта много делфин който може да ходи морето е по кофти от вчера но сухо дупе риба не яде
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
То аз писах в темата за сафрида, но днес за сефте посетих "селото" с каяка. Доволен съм от улова, но все пак ме стяга шапката повече от час и нещо на едно място и това е причината да се прибера и да раздвижа крайниците. Ако е тихо времето, мога да ловя прав дори, но при клатене трябва да си стоя на задника.
тази вечер даже някой си беше хвърлил и драконите във водата точно дето се вадят лодките сякаш нарочно го правитеvakril.k написа:И аз това се канех да напиша, признак на абсолютна простащина е да си хвърляш боклуците в морето след като можеш да си прибереш в торбичка ида си ги изхвърлиш в някой контейнер.В интерес на истината тази година боклуците са по малко,така че надежда има.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес двама от 6 до 19 15кг. сафрид,2 хариба и 4 магистралки (първите ми) 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.