лодка на болата

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: лодка на болата

Мнение от yaniv »

Сря Сеп 07, 2011 12:33 am - искаш да кажеш вчера? :)
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

atanasov1589 написа:Днес двама от 6 до 19 15кг. сафрид,2 хариба и 4 магистралки (първите ми) :D
колега магистралките от манекенките или от колумбйките(по закръглените)
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
petaryanev
новобранец
новобранец

Мнение от petaryanev »

Почивните дни от съмнало до мръкнало между 200 и 300 лодки на БОЛАТА.Едни излизаха с 45 кг.сафрид,други като нас с 3(само за 2 часа де).Имаме и 2 циганки 2 карагьоза и 1 хариб.Сафрида много мешан има и даже с хайвер.Абе съвсем се побърка тая риба.И на ДУРАНКУЛАК пробвахме-същата работа.
gleen
новобранец
новобранец

Мнение от gleen »

Колеги, моето мнение еда пишем по нормални количества улов, че виждате как ни почват проверяващите.
penyo82
новобранец
новобранец

Мнение от penyo82 »

За,проверяващите празник нямали че са тръгнали да проверяват на празник те съвест НЯМАТЛИ? :D
Изображение
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Утре съм на Болата.Други ще ходят ли?
gleen
новобранец
новобранец

Мнение от gleen »

Времето маи ще се разваля :wink:
kilfish
новобранец
новобранец

Мнение от kilfish »

vakril.k написа:Утре съм на Болата.Други ще ходят ли?
утре и аз съм там със сигурност тази година правя сефтето от много работа и деца сега откривам сезона
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

Днес на Болата хе , хе голям смях , още ме напушва.Имах уговорка с един приятел да ходим около обяд , ама му излезе сериозен ангажимент и се обади , че не може да доиде.Така започнах да се примирявам , че днес ще имам самоотлъчка на Болата , когато ЖЕНАТА започна да ме врънка , че никога не съм я качвал в лодката да додела и тя за риба.Аз знаех какво ще стане и дори предопредих няколко познати да гледат новини , ама не очаквах и толкова да се смея.Влязохме около 14.00ч около 15 метър срещу устата на Болата и риболова започна след кратки напътствия как се борави с въдица и макара.Аз хващам 2-3 , жената 4-5 не сварвам да откачам , брех си викам аз моята жена повече риба от мен вади.Така около 30 мин. след което започна да и прилошава да повръща по едно време легна по очи в лодката и не мърда.Викам си няма да стане твоята работа яяя навън.Излязох с намерение да я оставя и да вляза сам.Вълната се беше вдигнала малко в брега и когато стигнахме я подканих да скача и как се завъртя и падна от лодката на плиткото след което лодката се завъртя и удари една вълна лодката и се напълни малко с вода и ме намокри.Храна,цигари,телефон всичко мокро.Не стига че ще ме удави ами и гледам едната ми пръчка се влачи към брега ????? тя (жената) се закачила на чипарето и вика и крещи , че куките и се забили в крака.НИКОГА ама НИКОГА не взимаите ЖЕНИ И КОТКИ в лодките си ако не са рибари.Иначе за около 1 час 2кг сафрид и 6 чернокопа с размер на едър сафрид.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Мънцата

Мнение от Мънцата »

paynera написа:НИКОГА ама НИКОГА не взимаите ЖЕНИ И КОТКИ в лодките си ако не са рибари..
:lol: :lol: :lol:
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Нека и аз да кажа. Явно не си гледал навремето като я вземаш :lol: :lol: :lol: . Моята половинка сега се занимава с втория ни кандидат рибар който е на два месеца, но миналата година.... немога я сваля от лодката. Стъмвасе вече тя "още малко още малко" На всичкото отгоре не и става лошо като на мен и винаги хваща повече риба от мен. :twisted:
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

toffifee77 написа:Нека и аз да кажа. Явно не си гледал навремето като я вземаш :lol: :lol: :lol: . Моята половинка сега се занимава с втория ни кандидат рибар който е на два месеца, но миналата година.... немога я сваля от лодката. Стъмвасе вече тя "още малко още малко" На всичкото отгоре не и става лошо като на мен и винаги хваща повече риба от мен. :twisted:
Винаги гледам времето когато излизам и то по няколко пъти в няколко саита.Влизал съм и в много по-лошо време нищо , че съм с мичуринка 3 метра и МОТОРЧЕ 2.5 .Ако ситоацията не бе с жена ми никога нямаше да се случи , защото щяхме да държим лодката да е срещу вълната.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: хахахахаха Ивак ще умра с теб! Айде събота на Болата с моята лодка, измери буса ако има 3.60 давай да я качваме и да бръмчим. Нямам планове за събота , обади се утре.
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Аз се каня за неделя. Ще чакам да се похвалите. То и днес имаше много мераклии да влизат но не казват нищо???
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Много риба си имаше днес на Болата 3ма-две хладилни чанти по 45л.Рибата беше малко по дребна от предния път, циганки никакви.Едни приятели влачили за паламуд и хванали единия 6 бр другия 1бр. казват по 500-600гр. били.А вълната -такава само там има
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”