яз.Искара

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

О. Сафари
новобранец
новобранец

Мнение от О. Сафари »

Поздравявам всички риболовци, кото искат да ловят риба сред чиста природа а не сред камари пластмасови и стъклени бутилки, ПВЦ пликове и други гадости.
Мисля, че е време да се стартира някакъв вид национална кампания за чисти брегове на нашите реки и язовири. Да се включиме всички, които участваме в различни форуми с инфо и снимки. Да измислим и лого - давайте предложения. Мисля, че трябва и да се публикува и в рибарските вестници и списания.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Мерси 5Кила за инфото,бях решил на едно място да правя лагера и колата да е до мен ама май няма да стане,изглежда и аз ще се ориентирам към филмовата къща.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Поборников написа:Мерси 5Кила за инфото,бях решил на едно място да правя лагера и колата да е до мен ама май няма да стане,изглежда и аз ще се ориентирам към филмовата къща.
аз поне не знам друг пьт да има дотам-ако някой знае,нека ни светне-има един,като подминеш кьщата и бунгалата,ама по някое време свьршва и май не стига до бункера :?: а там по целия отсек е плиточ,почти винаги вьлни и вятьр и става основно за дьно-мен не не кефи-виж,при бункера вече си е екстра,ама с тоя шибан пьт..
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Миналата година като ходих с лодката до бункера имаше лади и москвичи там та ме е яд зашо неги попитах от къде са минали,иначе местото е супер.под ръка са ти два залива,дълбочината на 50мт.от бункера е 12-15мт.и бяла си дава добре на влачене.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Днес имаше три новопристигнали коли с екипаж на калния нос , а залива зад бункера беше миниран с дънарки за шаран , ората минават , ама немат интернет и не пишат от къде минават :roll: :?:
На платено не одим !
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

О. Сафари написа: ....Мисля, че е време да се стартира някакъв вид национална кампания за чисти брегове на нашите реки и язовири....
Ами то и тази екоакция си е тип "национална" :wink: Основната идея е освен дошлите на сметосъбирането и някой и друг колега да се престраши да попочисти след себе си :D За целта мероприятието се отразява и по ТВ и в пресата и в нета :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Marco Polo написа:Ако всеки от нас освен собствения си боклук вземе и още пет парчета от предишния "колега", положението по брега ще е мноооого по-розово ;)
toва го бьлвам от 2 години и нагоре тука,ама явно не му е ТУКА мястото..явно мястото му е някьде,кьде пьрви клас нагоре :wink: :idea: а и в семейната среда-главно.....идете в студентски град да видите колко торби с боклук седят ИЗХВЬРЛЕНИ под блоковете и си правете сметка за нашата млада-ХХХХМ-интЕлЕгенция-после ше ми говорят,че висшистите били и образовани-ниц-както казах-то тая работа се почва некьде откьде ПЬРВИ КЛАС :lol: :lol: :lol: мноо ме зрадва едно дете на гоце делчевско семейство,кога ме видя да правя оборка в гьрция,как мьлчаливо се включи :lol: :lol: искренно се надявам да му бях полезен,както и то на нас и наште деца след време :lol: :lol:
лелеее,кьв сьм патетичен :lol: :lol: сега ако и ревна от сьжаление и патос :lol: :lol: :lol: шегата настрана-верно е ужасно положението,па и не се оправя-друго си беше навремето ЗАДЬЛЖИТЕЛНИЯ ленински сьботник-хахахахааааа,ама истина :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ами аз за това питам за бункера,може би единственото трудно достъпно място и затова е чисто там,по принцип кадето ходя за по 10-тина дни почиствам преди да се настаня ислед като си тръгна,ама по вечето посетители по водоемите не са риболовци а гуляйджии и след себе си оставят кучина боклуци а НИЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ЛИ СМЕ ДА И ГИ ЧИСТИМ? МАРКО виждам че ходиш по яз Искър има хляб още в него непременно ще се срещнем там има бая опит да обмениме важна е практиката и участието :wink:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Докато я има тази СЕЛСКА психика-къде тоя боклук ,ами в реката,какво друго очаквате!?!?Възпитанието започва от самото раждане/от първи клас е вече късно/.Простака и на Луната да го качиш ,пак си е такъв/пък не в Студентски,а ми в цяла София -в цялата държава ще е тая цигания/ :evil: Иначе друг ни е виновен за всичко :!: :?: :!: :?: :evil:
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

Поборников на бункера се минава само през злокучене на 5 км преди самоков в ляво ,но само със ласка или текезесарка може съшто с виетнамка или джуган с друго не :D :D :D
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

5кила написа:
Поборников написа:Мерси 5Кила за инфото,бях решил на едно място да правя лагера и колата да е до мен ама май няма да стане,изглежда и аз ще се ориентирам към филмовата къща.
аз поне не знам друг пьт да има дотам-ако някой знае,нека ни светне-има един,като подминеш кьщата и бунгалата,ама по някое време свьршва и май не стига до бункера :?: а там по целия отсек е плиточ,почти винаги вьлни и вятьр и става основно за дьно-мен не не кефи-виж,при бункера вече си е екстра,ама с тоя шибан пьт..
Този път в момента е залят, а оня през злокучене горе долу става за през сухо време ако караш все по чакъла почти до водата и от там покраи гората под разораното до бункера мисля че и с колесара ще стигнеш точно 8км. са черен път но за съхо време става инфото ми е от 28 06 тази година излезна и бяла и малки сомчета между кило и две.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

sampo написа:Днес имаше три новопристигнали коли с екипаж на калния нос , а залива зад бункера беше миниран с дънарки за шаран , ората минават , ама немат интернет и не пишат от къде минават :roll: :?:
Имаме аз бях с белия ситроен и по горе описах пътя до шатрата изкарахме десетина дни там. и не всичко беше за шаран, а на шаранските излизаше платика най голямата около кило.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

otkacen написа:Поборников на бункера се минава само през злокучене на 5 км преди самоков в ляво ,но само със ласка или текезесарка може съшто с виетнамка или джуган с друго не :D :D :D
недей така - ще ме амбицираш да покажа, че може и с друго :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”