Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

яз.Искара
Модератор: bobopeli
Поздравявам всички риболовци, кото искат да ловят риба сред чиста природа а не сред камари пластмасови и стъклени бутилки, ПВЦ пликове и други гадости.
Мисля, че е време да се стартира някакъв вид национална кампания за чисти брегове на нашите реки и язовири. Да се включиме всички, които участваме в различни форуми с инфо и снимки. Да измислим и лого - давайте предложения. Мисля, че трябва и да се публикува и в рибарските вестници и списания.
Мисля, че е време да се стартира някакъв вид национална кампания за чисти брегове на нашите реки и язовири. Да се включиме всички, които участваме в различни форуми с инфо и снимки. Да измислим и лого - давайте предложения. Мисля, че трябва и да се публикува и в рибарските вестници и списания.
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз поне не знам друг пьт да има дотам-ако някой знае,нека ни светне-има един,като подминеш кьщата и бунгалата,ама по някое време свьршва и май не стига до бункераПоборников написа:Мерси 5Кила за инфото,бях решил на едно място да правя лагера и колата да е до мен ама май няма да стане,изглежда и аз ще се ориентирам към филмовата къща.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами то и тази екоакция си е тип "национална"О. Сафари написа: ....Мисля, че е време да се стартира някакъв вид национална кампания за чисти брегове на нашите реки и язовири....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
toва го бьлвам от 2 години и нагоре тука,ама явно не му е ТУКА мястото..явно мястото му е някьде,кьде пьрви клас нагореMarco Polo написа:Ако всеки от нас освен собствения си боклук вземе и още пет парчета от предишния "колега", положението по брега ще е мноооого по-розово

лелеее,кьв сьм патетичен

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
Ами аз за това питам за бункера,може би единственото трудно достъпно място и затова е чисто там,по принцип кадето ходя за по 10-тина дни почиствам преди да се настаня ислед като си тръгна,ама по вечето посетители по водоемите не са риболовци а гуляйджии и след себе си оставят кучина боклуци а НИЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ЛИ СМЕ ДА И ГИ ЧИСТИМ? МАРКО виждам че ходиш по яз Искър има хляб още в него непременно ще се срещнем там има бая опит да обмениме важна е практиката и участието 

Докато я има тази СЕЛСКА психика-къде тоя боклук ,ами в реката,какво друго очаквате!?!?Възпитанието започва от самото раждане/от първи клас е вече късно/.Простака и на Луната да го качиш ,пак си е такъв/пък не в Студентски,а ми в цяла София -в цялата държава ще е тая цигания/
Иначе друг ни е виновен за всичко

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Този път в момента е залят, а оня през злокучене горе долу става за през сухо време ако караш все по чакъла почти до водата и от там покраи гората под разораното до бункера мисля че и с колесара ще стигнеш точно 8км. са черен път но за съхо време става инфото ми е от 28 06 тази година излезна и бяла и малки сомчета между кило и две.5кила написа:аз поне не знам друг пьт да има дотам-ако някой знае,нека ни светне-има един,като подминеш кьщата и бунгалата,ама по някое време свьршва и май не стига до бункераПоборников написа:Мерси 5Кила за инфото,бях решил на едно място да правя лагера и колата да е до мен ама май няма да стане,изглежда и аз ще се ориентирам към филмовата къща.а там по целия отсек е плиточ,почти винаги вьлни и вятьр и става основно за дьно-мен не не кефи-виж,при бункера вече си е екстра,ама с тоя шибан пьт..
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имаме аз бях с белия ситроен и по горе описах пътя до шатрата изкарахме десетина дни там. и не всичко беше за шаран, а на шаранските излизаше платика най голямата около кило.sampo написа:Днес имаше три новопристигнали коли с екипаж на калния нос , а залива зад бункера беше миниран с дънарки за шаран , ората минават , ама немат интернет и не пишат от къде минават![]()