Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: лодка на болата
Ще го видим в събота дали е още там, хем малко пипер ще взема от Каварнаpaynera написа:Грацата е във Варна и то много пръсната ,САФРИДА е на Болата.yaniv написа:Абе колеги, сафрида е във Варна, някой няма ли да се похвали? Не се скатавайте моля

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
днеска на болата много доволно 3ма по 17кг риба има все оше но пипера е по евтин на борсата в варна отколкото в каварна
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Тои yaniv не търси да е евтин пипера , тои си търси повод дядо му (бащата на приятелката му) за го закара с камиончето до Болата и навръщане уж да вземат и пипер.Няма транспорт за лодката си и се чуди как да излъже дядо си само и само да го закара до Болата.Вие yaniv не го мислете за прост.Бе не можеш ли бе yaniv да я метнеш таз гуменка 3.60 на мерцедеса отгоре , хората как си носят лодките?????cecoo написа:днеска на болата много доволно 3ма по 17кг риба има все оше но пипера е по евтин на борсата в варна отколкото в каварна
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- toffifee77
- новобранец
Прави се така... Пие се една вода за боичката на колата, после пълниш една кофа риба и ти минава. Първия път боли наистна.
И за мен преди 7 години ми мязаше почти на Е-класа, а я вижте сега. Нооооо лъскава кола риба не хваща.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тофи слагайте лодката с кила(но изпуснат) към тавана на колата,много по стабилно става,от собствен опит го знам(пробвал съм и двата варианта).При твоя вариант струята от предното стъкло минава под лодката и я надига при малко по голяма скорост и мърда постоянно,иначе заспива и с колкото и да караш няма проблеми.Пробвай ще се убедиш.
хич не ме занимавайте с глупости , лодка на колата от горе няма да сложа , по скоро бих я събрал в транспортня сак .
Пайнерче хич не си търся причина да ме закара тъста, ако ми се ходи ще я сложа в комбито и ще отида, трябва да правя пиперец , а си харесах в каварна един тлъст пипер и хич не ми пука дали е 1.20, иначе болата е неизбежна в събота
А да и междо другото търся да купя туристическо ремарке с документи ако някой има да се обажда.
Пайнерче хич не си търся причина да ме закара тъста, ако ми се ходи ще я сложа в комбито и ще отида, трябва да правя пиперец , а си харесах в каварна един тлъст пипер и хич не ми пука дали е 1.20, иначе болата е неизбежна в събота

А да и междо другото търся да купя туристическо ремарке с документи ако някой има да се обажда.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Аиде не се връзваи , отиваи утре на ГАЛАТА , ако я пипнеш твоя е , ако не здраве да е.Аз утре съм на запои и ще чакам ако отидеш за риба да кажеш ко си направил.yaniv написа:хич не ме занимавайте с глупости , лодка на колата от горе няма да сложа , по скоро бих я събрал в транспортня сак .
Пайнерче хич не си търся причина да ме закара тъста, ако ми се ходи ще я сложа в комбито и ще отида, трябва да правя пиперец , а си харесах в каварна един тлъст пипер и хич не ми пука дали е 1.20, иначе болата е неизбежна в събота![]()
- toffifee77
- новобранец
Лодката е на специално изработен багажник от мен. Вързвасе на 6 места. Така сложена кара 90-100 и не мърда и сантиметър.
Нямам време за риба , събота на болата, от понеделник отпуска и ще се спи в моретоpaynera написа:Аиде не се връзваи , отиваи утре на ГАЛАТА , ако я пипнеш твоя е , ако не здраве да е.Аз утре съм на запои и ще чакам ако отидеш за риба да кажеш ко си направил.yaniv написа:хич не ме занимавайте с глупости , лодка на колата от горе няма да сложа , по скоро бих я събрал в транспортня сак .
Пайнерче хич не си търся причина да ме закара тъста, ако ми се ходи ще я сложа в комбито и ще отида, трябва да правя пиперец , а си харесах в каварна един тлъст пипер и хич не ми пука дали е 1.20, иначе болата е неизбежна в събота![]()

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Мен ще ме взимаш ли да спим заедно в твоита лодка , че е мекичка ,а като се събудим газ и бои на рибата.Лодката ти в буса и 1 седмица изобщо да не се прибираме А ????????yaniv написа:Нямам време за риба , събота на болата, от понеделник отпуска и ще се спи в моретоpaynera написа:Аиде не се връзваи , отиваи утре на ГАЛАТА , ако я пипнеш твоя е , ако не здраве да е.Аз утре съм на запои и ще чакам ако отидеш за риба да кажеш ко си направил.yaniv написа:хич не ме занимавайте с глупости , лодка на колата от горе няма да сложа , по скоро бих я събрал в транспортня сак .

Пали и тръгвай!

Много интимно взе да става тук
Чувам за некакви паламуди днес верно ли е... не е ли.. някой няма ли да се похвали нещо..

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Верно е.
Аз видях на Чефо 2 циганки ( може да се каже и паламуд ),
и Гошо имаше една.
Чефо едната я вади на голямото чепаре,другата на пилкера на чепарето за сафрид.
Герги я вади на обикновенно сафридско чепаре.
Тези двамата са ми колеги от стоянката.
Аз видях на Чефо 2 циганки ( може да се каже и паламуд ),
и Гошо имаше една.
Чефо едната я вади на голямото чепаре,другата на пилкера на чепарето за сафрид.
Герги я вади на обикновенно сафридско чепаре.
Тези двамата са ми колеги от стоянката.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
интимно, интимно... колко да е интимноMARLIN написа:Много интимно взе да става тукЧувам за некакви паламуди днес верно ли е... не е ли.. някой няма ли да се похвали нещо..

просто се обичаме по рибарски

E Kиро на тебе ти вярвам
Тези, които ми казаха ме поканиха на маса с уж уловен паламуд , но те често си купуват ( като не могат да хванат ) и не може много да им се вярва
Класика в жанра