Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от Атанас Катцарски »

Колеги стига сте си ги мерили,ами кажете и на другите как да си премерят силите с вас.Това всеки го знае да се изтъква при достатъчно добра позиция!А при равностойна!? ;)
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

Атанас Катцарски написа:Колеги стига сте си ги мерили,ами кажете и на другите как да си премерят силите с вас.Това всеки го знае да се изтъква при достатъчно добра позиция!А при равностойна!? ;)
никои с никого не си ги мери само лек темати4ен спор :lol: а относно позицията всеки сам си я изгражда със стоене по язовирите а не пред компа само един съвет от мен ходи редовно на максимум 3 водоема да има6 възможност да опознае6 рибите и те теб изини ме за акъла които ти давам не оби4ам да се бъркам в работата на другите но идваи редовно на пясъка и 6е запо4не6 да го опознава6 и ще има успехи :D
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Еми ходя бре колега,ама риба все не мога да хвана! :roll:
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Много добър съвет ти е дал колегата АСКО,иска ходене колкото може повече.Лично аз ходя само на Пясъчник и Батак.И колега трябва си лодка на Пясъка аз и незнам като ходиш как захранваш без лодка,да не говорим,че повечето от риболова там е на разпъване.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Еми захранвам от ръка!И ловя на пружина!Или на перо на класическия метод с царевица,като стръвта лежи на дъното ,а перото е легнало!
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

иска бая време да повисиш на пясъка и където и да е било другаде да и хванеш чалъма на рибата , само дето се иска бая свободно време и тъй . . . иначе ще мъчиш каракудите на пружина и тук таме на късмеет някое заблудено шаранче и така . .
късмет работа . .
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

Атанас Катцарски написа:Еми захранвам от ръка!И ловя на пружина!Или на перо на класическия метод с царевица,като стръвта лежи на дъното ,а перото е легнало!
пак съвет от мен местата за перо са едни а за дъно други лодка задължително на места се разпъва и на 400метра има и места от ръка но не дава на тях тази година храни се на друга дълбо4ина но и там си иска поне ракета само царевица захранка и ни6о друго и сонар да знае6 местата аз си ги набелязжам като ходя преди и непосредствено след забраната на тролинг постоянно вла4а на сонар и си правя изводи какво е нивото на язовира и куде да застана в даден момент и мислене му е маиката наи лесното е да хвърли6 въдиците и да 4ака6 5 дена и накрая валат смяна на монтайи дълбо4ини аромати и тн от мен стига акъл пове4е няма да ти се бъркам
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Онлайн инфо : водата спря да пада вече от близо 5-6 дни, супер тегав риболов, рибите си танцуват по шамандурите, ама...........тц :evil: .
Докато не се промени времето, да задуха западен вятар, да завали, да смачка някой и друг лагер, да разпори 2-3 лодки - на язовира нечакайте да се лови шаро. Шом инатите и настоятелни "майстор-шаранджии" с ЧЕПАРЕТАТА се предават един по еднин, направете си вие извода.......
За сега това от мен, положението е пивко, но след залез слънце, ай чао ви, че току виж ми ударело без да иска случайно :wink: :D :D
vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vells »

САМО КОМБАЙНЕРИ!
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

achocarp написа:Онлайн инфо : водата спря да пада вече от близо 5-6 дни, супер тегав риболов, рибите си танцуват по шамандурите, ама...........тц :evil: .
Докато не се промени времето, да задуха западен вятар, да завали, да смачка някой и друг лагер, да разпори 2-3 лодки - на язовира нечакайте да се лови шаро. Шом инатите и настоятелни "майстор-шаранджии" с ЧЕПАРЕТАТА се предават един по еднин, направете си вие извода.......
За сега това от мен, положението е пивко, но след залез слънце, ай чао ви, че току виж ми ударело без да иска случайно :wink: :D :D
не се предават ада6 в петък им писаха актове и пак са там ина4е по 1 риба на катун играят на 6амандурите и ни се смеят 6арковците или пък такъв ни е маисторлъка незнам :oops:
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

На стената дава ли риба?И ако да каква и на какви монтажи,че ще отида тези дни да го проверя как е? :roll:
gabaria77
новобранец
новобранец

Мнение от gabaria77 »

на 20-30 метра отляво и отдясно на кулата,на 10-тина-20-сет метра от брега,на мач,щека,гол телескоп можеш да разчиташ на удари на шарани от всякакъв калибър, затова внимавай с такъма.Другия вариант е залива от ляво на решетките.Пак същата схема.Горе долу това е за стената .Успех колега!
blatimir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от blatimir »

Грандиозен тридневен валат на пясъка. Язовира е пълен с хирономус и рибата не бара, чат пат само някой дребен шаран около 500-600гр.
Направи ми впечатление че доста хора си ги прибираха :axe:
Като капак на всичко, снощи пристигнаха някакви диви селяци, цяла нощ люта чалга до дупка и чат пат Мишо Шамара, малко остана да си прережа вените :D
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

gabaria77 написа:на 20-30 метра отляво и отдясно на кулата,на 10-тина-20-сет метра от брега,на мач,щека,гол телескоп можеш да разчиташ на удари на шарани от всякакъв калибър, затова внимавай с такъма.Другия вариант е залива от ляво на решетките.Пак същата схема.Горе долу това е за стената .Успех колега!
Кои решетки колега!? :roll:
nikol1965
новобранец
новобранец

Мнение от nikol1965 »

между кулата и стената има бетонено съоръжение което влиза във водата и по него има места с решетки
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”