Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Колеги стига сте си ги мерили,ами кажете и на другите как да си премерят силите с вас.Това всеки го знае да се изтъква при достатъчно добра позиция!А при равностойна!? 

никои с никого не си ги мери само лек темати4ен спорАтанас Катцарски написа:Колеги стига сте си ги мерили,ами кажете и на другите как да си премерят силите с вас.Това всеки го знае да се изтъква при достатъчно добра позиция!А при равностойна!?

-
- ще става разбирач
Еми ходя бре колега,ама риба все не мога да хвана! 

Много добър съвет ти е дал колегата АСКО,иска ходене колкото може повече.Лично аз ходя само на Пясъчник и Батак.И колега трябва си лодка на Пясъка аз и незнам като ходиш как захранваш без лодка,да не говорим,че повечето от риболова там е на разпъване.
-
- ще става разбирач
Еми захранвам от ръка!И ловя на пружина!Или на перо на класическия метод с царевица,като стръвта лежи на дъното ,а перото е легнало!
-
- ще става разбирач
иска бая време да повисиш на пясъка и където и да е било другаде да и хванеш чалъма на рибата , само дето се иска бая свободно време и тъй . . . иначе ще мъчиш каракудите на пружина и тук таме на късмеет някое заблудено шаранче и така . .
късмет работа . .
пак съвет от мен местата за перо са едни а за дъно други лодка задължително на места се разпъва и на 400метра има и места от ръка но не дава на тях тази година храни се на друга дълбо4ина но и там си иска поне ракета само царевица захранка и ни6о друго и сонар да знае6 местата аз си ги набелязжам като ходя преди и непосредствено след забраната на тролинг постоянно вла4а на сонар и си правя изводи какво е нивото на язовира и куде да застана в даден момент и мислене му е маиката наи лесното е да хвърли6 въдиците и да 4ака6 5 дена и накрая валат смяна на монтайи дълбо4ини аромати и тн от мен стига акъл пове4е няма да ти се бъркамАтанас Катцарски написа:Еми захранвам от ръка!И ловя на пружина!Или на перо на класическия метод с царевица,като стръвта лежи на дъното ,а перото е легнало!
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Онлайн инфо : водата спря да пада вече от близо 5-6 дни, супер тегав риболов, рибите си танцуват по шамандурите, ама...........тц
.
Докато не се промени времето, да задуха западен вятар, да завали, да смачка някой и друг лагер, да разпори 2-3 лодки - на язовира нечакайте да се лови шаро. Шом инатите и настоятелни "майстор-шаранджии" с ЧЕПАРЕТАТА се предават един по еднин, направете си вие извода.......
За сега това от мен, положението е пивко, но след залез слънце, ай чао ви, че току виж ми ударело без да иска случайно

Докато не се промени времето, да задуха западен вятар, да завали, да смачка някой и друг лагер, да разпори 2-3 лодки - на язовира нечакайте да се лови шаро. Шом инатите и настоятелни "майстор-шаранджии" с ЧЕПАРЕТАТА се предават един по еднин, направете си вие извода.......
За сега това от мен, положението е пивко, но след залез слънце, ай чао ви, че току виж ми ударело без да иска случайно

САМО КОМБАЙНЕРИ!
не се предават ада6 в петък им писаха актове и пак са там ина4е по 1 риба на катун играят на 6амандурите и ни се смеят 6арковците или пък такъв ни е маисторлъка незнамachocarp написа:Онлайн инфо : водата спря да пада вече от близо 5-6 дни, супер тегав риболов, рибите си танцуват по шамандурите, ама...........тц.
За сега това от мен, положението е пивко, но след залез слънце, ай чао ви, че току виж ми ударело без да иска случайно![]()
![]()

-
- ще става разбирач
На стената дава ли риба?И ако да каква и на какви монтажи,че ще отида тези дни да го проверя как е? 

на 20-30 метра отляво и отдясно на кулата,на 10-тина-20-сет метра от брега,на мач,щека,гол телескоп можеш да разчиташ на удари на шарани от всякакъв калибър, затова внимавай с такъма.Другия вариант е залива от ляво на решетките.Пак същата схема.Горе долу това е за стената .Успех колега!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Грандиозен тридневен валат на пясъка. Язовира е пълен с хирономус и рибата не бара, чат пат само някой дребен шаран около 500-600гр.
Направи ми впечатление че доста хора си ги прибираха
Като капак на всичко, снощи пристигнаха някакви диви селяци, цяла нощ люта чалга до дупка и чат пат Мишо Шамара, малко остана да си прережа вените
Направи ми впечатление че доста хора си ги прибираха

Като капак на всичко, снощи пристигнаха някакви диви селяци, цяла нощ люта чалга до дупка и чат пат Мишо Шамара, малко остана да си прережа вените

-
- ще става разбирач
Кои решетки колега!?gabaria77 написа:на 20-30 метра отляво и отдясно на кулата,на 10-тина-20-сет метра от брега,на мач,щека,гол телескоп можеш да разчиташ на удари на шарани от всякакъв калибър, затова внимавай с такъма.Другия вариант е залива от ляво на решетките.Пак същата схема.Горе долу това е за стената .Успех колега!

между кулата и стената има бетонено съоръжение което влиза във водата и по него има места с решетки