Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Първо, за да застанеш - трябва да си намериш място! Между садките и завода, във всяка дупка имаше хора,а в неделя ще е панаир.. Незнам какво да ти кажа,просто рибата не взима...!!!!
Здравейте колеги днес се върнах от там бях на местата около завода и да ви кажа риби не хванах само едно амурле към 2кг пуснато и сомета.Иначе докадето виждах хората си изкарваха по някой друг амур и но повечето удари бяха на шаран.Явно шарана ще тръгне до края на месеца щото хванах 4 шаранета по половинка от ръка а големите колегите да мен ги хващаха и аз не знам защо не можах да се разпиша.
Колеги кво става защо никой не пише по темата никой ли не е ходел.И да даде малко инфо.
от петък до неделя едно амурче 1кг пълно мъртвило.
тоз тец стана жива пародия на язовир шибаняците извадиха рибата и смрежите и ние ходим само за този дето духа че и 15 лв искат кавалите!!
-
- ще става разбирач
едни мои приятели се върнаха вчера от там... няколко канални сомчета и твае.... 

-
- научил се да хвърля
Колеги,неразбрахте ли ?
яз.Овчарица УМРЯ ! ! ! !
яз.Овчарица УМРЯ ! ! ! !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Този водоем още от откриването миналата година ми стана доста крив(нищо че е близи особено пък до селото ми на 6 км).Имам 5-6 излета миналата година,но тази нямам нито един,няма и да има де.Предпочитам да ходя на Жребчево,нищо че е див,но си има и рибите все още де.Направо се УСРАХА на Теца,само вземат нищо не влагат.Лошото е,че имам инфо от първа ръка и мноооо ме е яд.Като си спомня едно време с батко ми(който ме запали по риболова-Лека му пръст) на каракудите по 500-600 гр им викахме дребаци,на шаран под 2-3 кг също а бе годиниииии само спомени останаха.Дано да направят нещо добро за водоема не само да вдигат таксата и да не зарибяват.

Където качеството е от значение!
- ivelin_1976
- разбира нещата
Дочух, че настоящите "стопани" на ТЕЦ-а имали около една година още до изтичане на договора им и чао. Така като ги гледам как се юркат като за последно, напълно възможно да е така. В този ред на мисли явно положението ще става и по-зле 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

14 15 септември бяхме в края до селото,5 6 сомчета и няколко каракуди на 150 м от брега. През целия ден стадо толстолопи се движечше пред нас .Общо взето скука скьпотия и голяма мрьсотия.
- stefan4etoo
- сериозен играч
само за тази седмица ще вадят над 150 тона за Румъния,с това темпо скоро нищо няма да остане
-
- научил се да хвърля
Ми то няма нищо и без-туй!stefan4etoo написа:само за тази седмица ще вадят над 150 тона за Румъния,с това темпо скоро нищо няма да остане
Колеги,някой да има инфо че в събота и неделя смятам да отскоча да се пробвам.
Става въпрос за топлото.
Става въпрос за топлото.
Абе колега ти мазохист ли си или какво?!? Малко ли ти е инфото назад в темата...!!! Тия дървари не трябва да им стъпи човек повече на язовира...БОЙКОТ!!! 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз не знам да са канили някога,някой,или да са го карали на сила да ходи на Теца.Човека си знае и просто иска инфо....evgeniboy написа:Абе колега ти мазохист ли си или какво?!? Малко ли ти е инфото назад в темата...!!! Тия дървари не трябва да им стъпи човек повече на язовира...БОЙКОТ!!!