Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Днеска ми се отвори малко арлък време и към 11 часа забегнах на Леново, ако зависеше от мен там нямаше да ида, ама на Бащата пъпа сигорно му е хвърлен там
Направихме един интензивен риболов на караконджори тук таме някой кефал и морунаж и едно амурче около килото, каде са тия шарани мерни дето ги вадат там на плувка не знам.
На единия час и ми доскуча и реших да експериментирам, започнах разработването на нов вид стръв
,която се представи направо впечатляващо изолирах сичко под 300 грама
Почти целия риболов ловях на дрожди на куката- пробвах тези дето бяха в наличност около 5 вида- най добре зимаше на заешкия фораж Чесно
то от базик базик ся никой няма да ми повярва
И едър морунаж и кефал и Амурчето одариха на пилетите.
Бащата също ловеше интезивно но на края имахме около 3-4 кила разлика в моя полза като броя на рибите беше в негова.
10кила моя милост -бащата 6,50кила той си ловеше на червей и царевица.

Направихме един интензивен риболов на караконджори тук таме някой кефал и морунаж и едно амурче около килото, каде са тия шарани мерни дето ги вадат там на плувка не знам.
На единия час и ми доскуча и реших да експериментирам, започнах разработването на нов вид стръв

Почти целия риболов ловях на дрожди на куката- пробвах тези дето бяха в наличност около 5 вида- най добре зимаше на заешкия фораж Чесно

И едър морунаж и кефал и Амурчето одариха на пилетите.

Бащата също ловеше интезивно но на края имахме около 3-4 кила разлика в моя полза като броя на рибите беше в негова.
10кила моя милост -бащата 6,50кила той си ловеше на червей и царевица.
Здравейте колеги. Някой ходил ли е към Сушица скоро, да каже какви са условията, излиза ли нещо, как се заплаща улова?
- syrfist_bg78
- новобранец
колеги миналиа ден бях на тополово . много рак се е навадил там неможах да си опаза царевицата на куките
раскъсваха дори силиконовата недава да хвърлиш до 11 часа нямах удар поради простата причина че всичко беше изявано от раците към 11.10 распънах две пръчки на 200 метра от брега и слуката дойде след половин час удари един красавец около 2.200 след около час последва втори удар около 3 килограма и така до 4 4аса следобет имахме 5 удара междо 2 и 3 килограмуви красавци. но добре че распънахме с лодката иначе можеби щяхме да сме валат!

Сега се прибирам от Леново, доста е паднала водата за 15-на дни, почти валат, на перце на бял 10-на 100гр каракудки и толкова костурчета, които си плуват във язовира, на дънните на царевица само леки почуквания и дотам. Доста тегав риболов се получи общо взето.

Да живее България!!!
- deqn@
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги, дали има някакво инфо за студен кладенец / може и да не е мястото на въпроса тук/ 

- antivik
- кандидат преподавател
Последните ми сведения са от преди2-3 седмици. Водата е стигнала до около с. Островица и не се е качила по към града, много е орасал в участъка около Момина скала-Лисиците с треволяк и водорасли и трудно се замята на плувка, на дъно много на вътре излизаше сносна каракуда/докато е хладно сурешните часове, после кълването намалява/, но откачанията в треволяците са много. Ако някой има по-пресни сведения да дава.deqn@ написа:Здравейте колеги, дали има някакво инфо за студен кладенец / може и да не е мястото на въпроса тук/
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- deqn@
- вече хвърля и на тежко
Много мерси колега
Днес взех решение да ходя на жребеца
Наслука
Днес взех решение да ходя на жребеца
Наслука

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В Сряда следобяд с Зако заминаваме за Ивайловград за 4-5 денена.
Ако някой има прясна информация как е дережето и за какво да се подготвим да пиши един два реда, можи и на лични.

Ако някой има прясна информация как е дережето и за какво да се подготвим да пиши един два реда, можи и на лични.

-
- сериозен играч
Къде се губиш бре човек!
Ти като не пишеш и форума осиротя!
Инфо за Ивайловград не мога да ти дам,но мога да ти пожелая успех!
И така между другото да вметна едно въпросче за прясно инфо за Брягово!?Знам,че ти все нещо знаеш или си позачул! 

Инфо за Ивайловград не мога да ти дам,но мога да ти пожелая успех!

- stelco
- ще става разбирач
Познати са ходили на яз. Ивайловград миналата седмица. Водата се качвала доста .Имат уловен шаран 13+ .Иначе труден риболов с малко риба ,тук там някое костурче.Не съм питал къде точно са били.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тук съм, но като не съм ходил никадеКъде се губиш бре човек! Ти като не пишеш и форума осиротя!

С една каравана се забърках тука, имам проблеми с регистрацията и само неприятности.

Вчера отидох до село да закарам жената и врътнах да видя Брягово как е хавата

Направих една обиколка но не съм ловил риба.
Точно до крушата е края на язовира, не е спаднал много да ви кажа сръвнение с други години има си доволно вода.
Имаше дънаджий под гребната база и каравана също.
Дашните места са заети и се сменят само между познати.

Сички си бяха искарали риба доволно.
На връщане се одбих и до Мечка да видя дережето какво е

Отчаващо, нямаше джун джан хора дажи и за малко инфо да попитам

Вчера се одбих и на 40-извора на стената да похвърлям час два./
Риба играе но не зима на нищо.Нивото под минимума доста.
Пробвах на сичката налична стръв-5-6 костурчета, 2-3 рака и едно късане на директната 6 просто нямаше спиране потънами до третото коляно върха и скъса.
Какво беше нямам си на идея.
Рапорт даден

-
- сериозен играч
Рапорт приет !Благодаря ти!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Брей много работите бре никой ли не ходи за риба, нямама пет дена и намирам темата на последна дупка на кавала
Яз.Ивайловград 22-23-24-25-09-2011
Та накрая и аз барабар Петко с мъжете да отида на пустия му Ивайловград
Така няма много да се впускам в подробности понеже явно никой не чете вече темата и нея подържа ма аз съм длъжен да си спомена излета подобаващо.
Пет дена "почти"- на дъно само един удар на каракуда
Че аз на Моминско щях да искарам повиче-разпъване на 250-300м щуротий, абе косми момсми, няма брачте неще и неще, последния ден една каракуда около килото
На перо си ловях подобаващо по дребни каракуди и от Леновските
по дребни кефали от на Мечка и тук таме некой измислен костурец.
Ни то вест нито кост от митичните перки чаушани
Убо че Зако се повози на лодката та на отсрами с една прелична бяла риба и една мустаката попова лажичка

Някой разправяше че на Ивайловград няма раци
УВИ

В общи линий това е от мен, прекарахме си супер готино пълен релакс от сякаде.
И дъжд на валя и ураган на сполетя и мъгла на настла и слънце на пека но оживяхме.
Напук на Кълненето от някой наши "доброжелатели"- дето ни пожелаха перфектната буря и тем подобни
То ни стигаха и СМС му
На новото му боло да го сподели съдбата на кепа му, му пожелавам АНАТЕМА.

Яз.Ивайловград 22-23-24-25-09-2011
Та накрая и аз барабар Петко с мъжете да отида на пустия му Ивайловград

Така няма много да се впускам в подробности понеже явно никой не чете вече темата и нея подържа ма аз съм длъжен да си спомена излета подобаващо.
Пет дена "почти"- на дъно само един удар на каракуда

Че аз на Моминско щях да искарам повиче-разпъване на 250-300м щуротий, абе косми момсми, няма брачте неще и неще, последния ден една каракуда около килото

На перо си ловях подобаващо по дребни каракуди и от Леновските

Ни то вест нито кост от митичните перки чаушани

Убо че Зако се повози на лодката та на отсрами с една прелична бяла риба и една мустаката попова лажичка

Някой разправяше че на Ивайловград няма раци

В общи линий това е от мен, прекарахме си супер готино пълен релакс от сякаде.
И дъжд на валя и ураган на сполетя и мъгла на настла и слънце на пека но оживяхме.
Напук на Кълненето от някой наши "доброжелатели"- дето ни пожелаха перфектната буря и тем подобни

Асенка между другото в дясно от нас хората хващаха порядъчно.Докъто си съберем багажа имаха 3-4 удара от който един шарко между 4-5 кил.Просто се иска постоянство и специално на този язовир големите шарковци започват след като започне да пада слана.Ние имахме две каракуди от които едната теглена излезна 1.300.
Георги Тенев
На крива ракета, космоса й пречиchestarfield написа:Напук на Кълненето от някой наши "доброжелатели"- дето ни пожелаха перфектната буря и тем подобни То ни стигаха и СМС му