Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- cookies
- научил се да хвърля
Re: лодка на болата
yaniv,пасат комби урежда ли те
?

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
За какъв чеп ми е пасат комби, не ме карай да си повръщам вечерята... имам 3 коли + служебен.. ако искаш да ти продам 2 комбита и един седан?cookies написа:yaniv,пасат комби урежда ли те?
Комби си имам, ремарке ми трябва, къде прочете, че търся кола?

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
MARLIN написа:E Kиро на тебе ти вярвамТези, които ми казаха ме поканиха на маса с уж уловен паламуд , но те често си купуват ( като не могат да хванат ) и не може много да им се вярва
Класика в жанра

Не че не си вярваме де - ама те Чефо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес на Болата следобяд са проверявали яко от ИАМА, два катера са проверявали документи и улов
Има много написани актове! Който е решил да влиза утре, да си носи лична карта и спасителни жилетки
За улова кой както реши
Едно нещо не мога да разбера обаче - липсата на инфо за риболова как да е, но поне някой да беше предупредил колегите си тук за въпросните проверки
Това е последната информация от мен в този раздел!
Живи и здрави.

Живи и здрави.
Последно промяна от Мънцата на Чет Сеп 15, 2011 11:47 pm, променено общо 1 път.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Да бе.
не сакам на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле.
Изчекай 20-тина дена,пък тогава да видиш панаира из Варненския залиФ.
не сакам на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле.
Изчекай 20-тина дена,пък тогава да видиш панаира из Варненския залиФ.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мда аз вчера получих обаждане, до колкото разбрах са били бая лодки , как един не се сети да драсне за проверките... и аз не смятам да пиша повече по тази тема.Мънцата написа:Днес на Болата следобяд са проверявали яко от ИАМА, два катера са проверявали документи и уловИма много написани актове! Който е решил да влиза утре, да си носи лична карта и спасителни жилетки
За улова кой както реши
Едно нещо не мога да разбера обаче - липсата на инфо за риболова как да е, но поне някой да беше предупредил колегите си тук за въпросните проверки
![]()
![]()
Това е последната информация от мен в този раздел!
Живи и здрави.
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
А ние двамата с Боби пием кафе.
-
- ще става разбирач
От мен инфо ,много риба 3 ма близо 40 кг ,има и чернокоп,а на дрисловците от ИАРА им кажете да не гледат пелагеичните риби ами да гледат за местните,тоест калкана и попчето ,и да не ни проверяват нас а баш браконерите!!!!Само да ме пипнат и направят акт за сафрид или маломерен лефер по тяхно му ,щте изтармача морето и то само както аз си зная!!!!Това само в Б-я го има !!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

yaniv го виждам как лека-полека върви към колесара.
И колегите са абсолютно прави за транспортирането върху покрива на колата. Лесно, удобно и колата е празна. Така съм ходил от Бургас до Жребчево миналата година + палатки, столове, маси, хладилни чанти и всичката цигания за един рибарски катун на язовир.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
-
- научил се да хвърля
Днес на Болата сафрид - много доволно.
Килограми няма да казвам защото работихме в литри

Килограми няма да казвам защото работихме в литри

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Калиакра сафрида беше със тези грамажи

а имаше и бегли набези на кучета

имаше и колеги които хванаха и карагъози

а имаше и бегли набези на кучета

имаше и колеги които хванаха и карагъози
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Колеги,вчера бях на Калиакра и излязох около обед с доволно количество сафрид.Не знех нищо за проверките и явно на косъм се разминал с тях.Искрено се надявам позьорите в този раздел(говоря за снимки на лонди кофи кантари и т.н.) да са изяли масу_а вчера.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Който зло мисли,зло намира.Другия път може да не се разминешDANI_ написа:Колеги,вчера бях на Калиакра и излязох около обед с доволно количество сафрид.Не знех нищо за проверките и явно на косъм се разминал с тях.Искрено се надявам позьорите в този раздел(говоря за снимки на лонди кофи кантари и т.н.) да са изяли масу_а вчера.

Ами колега, да беше писал вчера, а не днес вечертаDANI_ написа:Колеги,вчера бях на Калиакра и излязох около обед с доволно количество сафрид.Не знех нищо за проверките и явно на косъм се разминал с тях.Искрено се надявам позьорите в този раздел(говоря за снимки на лонди кофи кантари и т.н.) да са изяли масу_а вчера.

Вариант 1. "Доволното ти количество" е до 3кг. Ами критериите ни за "доволно" явно са различни

Вариант 2. "Доволното ти количество" е доста над 3кг. Ако е така, искрено се надявам следващия път ТИ да изядеш масура!
Интересно ми е - ако ти кажа, че днес двама имаме 70кг сафрид, това според теб позьорство ли е, или навременно инфо

п.п. Точно заради такива като теб съм пуснал тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=162&t=38865 След една година мълчание ще ми избухваш с некви масури

Последно промяна от Мънцата на Пет Сеп 16, 2011 10:59 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Мънцаа, Мънцаа.. кви са тия 70кг за 2ма човека веМънцата написа:Интересно ми е - ако ти кажа, че днес двама имаме 70кг сафрид

Ние неска на Болата точно по 2.900 на човек