Дилемата : да го пусна или да ме види махалата???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

ГЛАСУВАНЕ ТРЯБВА!!!! Този форум си е Наш и ние ще решим. Локалче пускай таблицата за гласуване!!
aide nasluka
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

жал ми като гледам,как спорите и се карате,баш тия дето не трябва да го правите(някои познавам) :cry: :cry: а тия,кьм които би трябвало да БЬДЕ насочен вьпроса,най вероятно си траят,както обикновенно :idea: смешно ми е,като чуя за месарщина и сьщевременно да гледам снимки на печени агнета и прасета :wink: както и за боклука и по тая тема ще кажа,че всичко е вьпрос на вьзпитание,ценностна система и ЛИЧНА оценка :idea: не взимам ничия страна,защото тук има намесени НЯКОЛКО поколения и сьответно разбиранията,преживяванията и начина на живот не ни е бил ЕДИН И СЬЩ(както уместно ангел спомена),а сега ни е,но за сьжаление кьм кофти клони...за пояснение искам да дам един семпьл пример,дано го разберете правилно:
става вьпрос за морала и вьзпитанието ест-напр,представете си,че попадате на остров,кьдето все още е запазен канибалския живот-демек има две племена,дето се трепят и ядат взаимно-нашият европейски(хихи) морал КРЕЩИ,че това не е правилно,но как бихме могли да ОБЯСНИМ на тези хора,че те не са прави,а ние сме?та те живеят така от векове!!!!техния МОРАЛ е такьв и не виждат нищо погрешно в начина си на живот-това е бит,изграден от векове наред и по никакьв начин НИЕ не можем ги убеди,че не са прави,както и ТЕ ...НАС :wink: надявам се тая притча да ви хареса(защото аз сьм си я измислил :lol: :lol: ) и да разберете какво имам впредвид..
а лично при мен нещата са така-кога си искам взимам,кога си искам-пускам,кога се изнервя от 10 куци излета и на 11тия ударя нещо...е кво?да го пускам ли :lol: мисля,че най правилно(за мен-мое мнение) е кво ловиш,ловиш,после си вземи колкото ти е нужно за едно похапване с почерпка :wink: другото-пущи го да си ходи..па може и ведньж годишно да си спретнеш някоя консерва-лошо няма-най тьпо и грешно ми се струва да се раздава на сьседите :idea: ми фани си 50 скобара,направи си кефа,вземи си 5-6-другите ги пускай..ама така аз си мисля,а? :roll: нито сьм светец,нито сьм грешник,нито искам да споря :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Local,голямо колче си наби с тази тема,но все по-често и такива неща ще се случват.
Традиционно колегите четат през ред,по диагонал и кой разбрал,кой не разбрал сяда и пише без да спазва основната идея.Нека и аз ти отговоря спазвайки идеята на въпроса.
Аз ходя само и единствено на морски риболов от доста години насам и взимам само толкова риба ,колкото смятам,че ще ми е необходима. По принцип почти не ям риба ,ама другите около мен хапват. Не хресвам снимките с разни парчетисани,вдървени и изцъклени риби и нямам нито една такава снимка в галерията си. Хората ,обаче са различни и всеки разбира риболова по свой собствен начин.Някои харесват да се похвалят,някои не. В закона никъде нищо не пише по този въпрос,така че всеки има право да прави каквото си иска. Да се забрани публикуването на такива снимки във форума според мен ще е малко пресилено спрямо демократичното изначалие на свободата на словото,но все пак си има админи и модератори,които решават какво може и какво не. За гласуване просто нямам куража да ти кажа какво чудо ще се развихри. По-безобидно би било да отворите ново прозорче от типа"ПЛЯМПАЛНИЦИ" .

П.П. Уважавам мненията ти и много държа да прочета /ама истинското ти мнение/ по темата ,която съм зачекнал около онзи 112кг. шампион. Ама не тук и не на лични , а там където се вихри спорът. Ти си модератор и си длъжен да вземеш съвсем безпристрастно отношение .Онова първото от снощи ще го приема като акт на истинска еуфория, в която не си обърнал внимание на всички детайли.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

:idea:
Последно промяна от Local на Вто Юли 03, 2007 6:23 pm, променено общо 2 пъти.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Глеах, глеах...и се чудя на локала...що трябваше да риеш и да фърляш пръста връз себе си....

Кат дойде от Асеновград...как майсторски мяташе парашути с Батя си на Канала Славянка...кви хубави кефалчета ловеше... :lol:

Па после и сърбаше шкембе чорбица и биричка в кръчмето на кея... :lol:

Ех Лкалчо...що се прайш на по-голям турчин от Ходжата ...кат Дингил Амет... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

batmilen написа:Глеах, глеах...и се чудя на локала...що трябваше да риеш и да фърляш пръста връз себе си....

Кат дойде от Асеновград...как майсторски мяташе парашути с Батя си на Канала Славянка...кви хубави кефалчета ловеше... :lol:

Па после и сърбаше шкембе чорбица и биричка в кръчмето на кея... :lol:

Ех Лкалчо...що се прайш на по-голям турчин от Ходжата ...кат Дингил Амет... :lol:
"Е имах страхотен учител , който ми показа правия път в морския риболов"

Прав си Бат Милене , няма да го отрека , ама и ти не оставаше по назад , пък и продължи да ги хвърляш на канала на Новоселци , на Мандра и къде ли още не...

Едва след това като разбрах какво всъщност е парашута , осъзнах грешките си и се извинявам на всички колеги. Не го отричам и не се крия.

И това повече никога няма да се повтори! Бъди сигурен!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

е,как са да ВИ помиря :roll: предлагам по една канадска,ама аз ще сьм сьдия,защото пострадах с плексита :lol: еееех,а биех всички преди :wink: ай стига с тия глупости,де-ВСИЧКИ сме грешни по един или друг начин-а,всеки чесно да си каже,с рька на сьрцето(а другата в джоба :lol: :lol: )-КОЙ не си е трьгвал поне един пьт с по 20кг,като начинаещ и хвалещ се пред комшиите на младини? :wink: характер се изгражда с времето,а не от пусто в празно сьс лични вражди :idea: и пак ПОДЧЕРТАВАМ-карате се баш вие,дето не трябва да го правите :idea: различни хора сме,по различно време сме живели и надявам се по още 100 години,сега е времето да се мисли по еднакьв начин...както е казал сьрбина за СПИНА-умрем да го заврем,ка го заврем-УМРЕМ :lol: :lol: ай,са по спокойно-вьпреки,че знам,че напразно говоря :roll: и как ми разказа един познат за дисципа-чакали те ново попьлнение,постлали му бели чаршафи и в тоя момент влезнал некьв два метра,фанал се хуя и казал "дотук,кво било-било..отса нататьк-ОТ ТАЯ МАЙКА ЩЕ СУЧЕТЕ" :lol: :lol: :lol: :lol: еее,направо се обьрках от притеснение по тоя вьпрос :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Local,аз на Краси се извиних,че му развалих темата. Наистина много съжалявам ,че там се развиха събитията,просто така се случи.Не те карам да преценяваш дали ....... или........относно тоя прословут сом.Животното вече е пуснато и сигурно е живо и здраво.
Искам ясно да отговориш има ли или няма двоен стандарт в мненията на колегите,когато става въпрос за нарушения в закона. Това беше и основния ми въпрос .Всички други интерпретации и нападки към мен бяха за да се избегнат всякакви отговори по въпроса.
Междувременно и в твоята тема се получава същото. Ама и Батьо не те пожали,пък уж ти е приятел и гордо се вози на дясната седалка на колата ти. Батьо,голям мизифир си.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Подкрепям напълно 5 Кила и се извинявам на всички колеги за отминалите ми постъпки , аз поне мога да си го призная , а не да се свивам като мишка...

Чуруликпенчо да те поправя , аз с Бат Милен ... бях приятел :wink:

Относно снимките твърдо заставам зад мнението си че въобще не ми харесват и не ги толерирам. Грозни са! Това е моето мнение!

Всеки да прави каквото си иска... всеки си има глава на раменете!

Наслука колеги!
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Аз от излетите тая година нямам и по 2 кила средно- та питам- престъпление ли е чак такова, ако ми кълве един ден в месеца яко- да си взема 4 кила плевелка каракудка, че много я обичам вечер препържена с биричката...?! :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Ей,Батьo, да не вземеш и мен да ме измушкаш по-нататък като Отчето,Локал , Дурумий , Вероника или други знайни и незнайни герои? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

ANGEL 123 написа:Между другото като си тъкъв отворко да си копуваш риба ( ИСКАЛ ЛИ СИ ДОКУМЕНТ ЗА ПРОИЗХОДА НА РИБАТА ) .......сега аз те оставям с твоите размисли :idea: :wink:

Аз може да съм отворко, но ще ти отговоря на въпроса малко с хвалба.

Майка ми е собственик на една доста голяма (да не кажа най-голямата) фирма в българия за рибопреработка...и всичко де що е от морето,така че ям риба която определено знам от каде е !Предполагам, че и Вие сте ги яли.Затова и не взимам никаква риба,освет това ям много рядко риба и само морска.

Разбирам, че малко хора са в моето положение,но по света всички хора си пускат рибите и не са умрели от глад.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

чуруликпенчо написа:Ей,Батьo, да не вземеш и мен да ме измушкаш по-нататък като Отчето,Локал , Дурумий , Вероника или други знайни и незнайни герои? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Стига бре Пенчо, и най-добрия Светец Богу не е драг...кво ми се прай тоя , га дойде, га стана чилингирин и МУ почерне гъза......хайде холан и по-големи "гяволи" съм виждал...па ти Пенчо що мен ма туряш се за пазвантин на "Пантеона на падналите" херой...па те могат да станат из пепелтта...знае ли чиляк... :lol:

ти си човек въздушен, връз небо глядаш на бедните рибари...ний за теб сме земни твари...не небесни...но ще дойде време и ти кат да станеш земен... :lol:

За туй мери според копралятя..... :twisted:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

kalkan4o написа:НО Вие дето карате скъпи коли имате такъми за хиляди левове и пълните рибите с чували,просто е недопостимо,не ми го побира акъла.

Аз може да съм отворко, но ще ти отговоря на въпроса малко с хвалба.

Майка ми е собственик на една доста голяма (да не кажа най-голямата) фирма в българия за рибопреработка...и всичко де що е от морето,така че ям риба която определено знам от каде е !Предполагам, че и Вие сте ги яли.Затова и не взимам никаква риба,освет това ям много рядко риба и само морска.

Разбирам, че малко хора са в моето положение,но по света всички хора си пускат рибите и не са умрели от глад.
:shock: Предлагам ти тогава, докато сучеш от Майка си да четеш по двапъти всички постове и да пишеш когато си сигурен ........ кой какъв е и защо такъв е :idea:
За съжаление наистина осерахме темичката в която има някъв смисъл .... разбиран по различному от всеки :? за 3-4 часа разбрах доста за хората с които контактувам и които подминавам :? надявам се в спора да се роди истината и пожелавам на всички здраве и късмет :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

kalkan4o написа:...
Майка ми е собственик на една доста голяма (да не кажа най-голямата) фирма в българия за рибопреработка...и всичко де що е от морето...
Баце- я питай майка си хубаво ли чистят рибата, че много ям консерви рибни с малко лучец, бяло винце и т.н. :D
Заключено

Обратно към “Разни”