Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дилемата : да го пусна или да ме види махалата???
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
жал ми като гледам,как спорите и се карате,баш тия дето не трябва да го правите(някои познавам)
а тия,кьм които би трябвало да БЬДЕ насочен вьпроса,най вероятно си траят,както обикновенно
смешно ми е,като чуя за месарщина и сьщевременно да гледам снимки на печени агнета и прасета
както и за боклука и по тая тема ще кажа,че всичко е вьпрос на вьзпитание,ценностна система и ЛИЧНА оценка
не взимам ничия страна,защото тук има намесени НЯКОЛКО поколения и сьответно разбиранията,преживяванията и начина на живот не ни е бил ЕДИН И СЬЩ(както уместно ангел спомена),а сега ни е,но за сьжаление кьм кофти клони...за пояснение искам да дам един семпьл пример,дано го разберете правилно:
става вьпрос за морала и вьзпитанието ест-напр,представете си,че попадате на остров,кьдето все още е запазен канибалския живот-демек има две племена,дето се трепят и ядат взаимно-нашият европейски(хихи) морал КРЕЩИ,че това не е правилно,но как бихме могли да ОБЯСНИМ на тези хора,че те не са прави,а ние сме?та те живеят така от векове!!!!техния МОРАЛ е такьв и не виждат нищо погрешно в начина си на живот-това е бит,изграден от векове наред и по никакьв начин НИЕ не можем ги убеди,че не са прави,както и ТЕ ...НАС
надявам се тая притча да ви хареса(защото аз сьм си я измислил
) и да разберете какво имам впредвид..
а лично при мен нещата са така-кога си искам взимам,кога си искам-пускам,кога се изнервя от 10 куци излета и на 11тия ударя нещо...е кво?да го пускам ли
мисля,че най правилно(за мен-мое мнение) е кво ловиш,ловиш,после си вземи колкото ти е нужно за едно похапване с почерпка
другото-пущи го да си ходи..па може и ведньж годишно да си спретнеш някоя консерва-лошо няма-най тьпо и грешно ми се струва да се раздава на сьседите
ми фани си 50 скобара,направи си кефа,вземи си 5-6-другите ги пускай..ама така аз си мисля,а?
нито сьм светец,нито сьм грешник,нито искам да споря

става вьпрос за морала и вьзпитанието ест-напр,представете си,че попадате на остров,кьдето все още е запазен канибалския живот-демек има две племена,дето се трепят и ядат взаимно-нашият европейски(хихи) морал КРЕЩИ,че това не е правилно,но как бихме могли да ОБЯСНИМ на тези хора,че те не са прави,а ние сме?та те живеят така от векове!!!!техния МОРАЛ е такьв и не виждат нищо погрешно в начина си на живот-това е бит,изграден от векове наред и по никакьв начин НИЕ не можем ги убеди,че не са прави,както и ТЕ ...НАС

а лично при мен нещата са така-кога си искам взимам,кога си искам-пускам,кога се изнервя от 10 куци излета и на 11тия ударя нещо...е кво?да го пускам ли

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Local,голямо колче си наби с тази тема,но все по-често и такива неща ще се случват.
Традиционно колегите четат през ред,по диагонал и кой разбрал,кой не разбрал сяда и пише без да спазва основната идея.Нека и аз ти отговоря спазвайки идеята на въпроса.
Аз ходя само и единствено на морски риболов от доста години насам и взимам само толкова риба ,колкото смятам,че ще ми е необходима. По принцип почти не ям риба ,ама другите около мен хапват. Не хресвам снимките с разни парчетисани,вдървени и изцъклени риби и нямам нито една такава снимка в галерията си. Хората ,обаче са различни и всеки разбира риболова по свой собствен начин.Някои харесват да се похвалят,някои не. В закона никъде нищо не пише по този въпрос,така че всеки има право да прави каквото си иска. Да се забрани публикуването на такива снимки във форума според мен ще е малко пресилено спрямо демократичното изначалие на свободата на словото,но все пак си има админи и модератори,които решават какво може и какво не. За гласуване просто нямам куража да ти кажа какво чудо ще се развихри. По-безобидно би било да отворите ново прозорче от типа"ПЛЯМПАЛНИЦИ" .
П.П. Уважавам мненията ти и много държа да прочета /ама истинското ти мнение/ по темата ,която съм зачекнал около онзи 112кг. шампион. Ама не тук и не на лични , а там където се вихри спорът. Ти си модератор и си длъжен да вземеш съвсем безпристрастно отношение .Онова първото от снощи ще го приема като акт на истинска еуфория, в която не си обърнал внимание на всички детайли.
Традиционно колегите четат през ред,по диагонал и кой разбрал,кой не разбрал сяда и пише без да спазва основната идея.Нека и аз ти отговоря спазвайки идеята на въпроса.
Аз ходя само и единствено на морски риболов от доста години насам и взимам само толкова риба ,колкото смятам,че ще ми е необходима. По принцип почти не ям риба ,ама другите около мен хапват. Не хресвам снимките с разни парчетисани,вдървени и изцъклени риби и нямам нито една такава снимка в галерията си. Хората ,обаче са различни и всеки разбира риболова по свой собствен начин.Някои харесват да се похвалят,някои не. В закона никъде нищо не пише по този въпрос,така че всеки има право да прави каквото си иска. Да се забрани публикуването на такива снимки във форума според мен ще е малко пресилено спрямо демократичното изначалие на свободата на словото,но все пак си има админи и модератори,които решават какво може и какво не. За гласуване просто нямам куража да ти кажа какво чудо ще се развихри. По-безобидно би било да отворите ново прозорче от типа"ПЛЯМПАЛНИЦИ" .
П.П. Уважавам мненията ти и много държа да прочета /ама истинското ти мнение/ по темата ,която съм зачекнал около онзи 112кг. шампион. Ама не тук и не на лични , а там където се вихри спорът. Ти си модератор и си длъжен да вземеш съвсем безпристрастно отношение .Онова първото от снощи ще го приема като акт на истинска еуфория, в която не си обърнал внимание на всички детайли.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Глеах, глеах...и се чудя на локала...що трябваше да риеш и да фърляш пръста връз себе си....
Кат дойде от Асеновград...как майсторски мяташе парашути с Батя си на Канала Славянка...кви хубави кефалчета ловеше...
Па после и сърбаше шкембе чорбица и биричка в кръчмето на кея...
Ех Лкалчо...що се прайш на по-голям турчин от Ходжата ...кат Дингил Амет...
Кат дойде от Асеновград...как майсторски мяташе парашути с Батя си на Канала Славянка...кви хубави кефалчета ловеше...

Па после и сърбаше шкембе чорбица и биричка в кръчмето на кея...

- Local
- учете се от него
"Е имах страхотен учител , който ми показа правия път в морския риболов"batmilen написа:Глеах, глеах...и се чудя на локала...що трябваше да риеш и да фърляш пръста връз себе си....
Кат дойде от Асеновград...как майсторски мяташе парашути с Батя си на Канала Славянка...кви хубави кефалчета ловеше...![]()
Па после и сърбаше шкембе чорбица и биричка в кръчмето на кея...![]()
Прав си Бат Милене , няма да го отрека , ама и ти не оставаше по назад , пък и продължи да ги хвърляш на канала на Новоселци , на Мандра и къде ли още не...
Едва след това като разбрах какво всъщност е парашута , осъзнах грешките си и се извинявам на всички колеги. Не го отричам и не се крия.
И това повече никога няма да се повтори! Бъди сигурен!
Клавиатура риба не лови!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е,как са да ВИ помиря
предлагам по една канадска,ама аз ще сьм сьдия,защото пострадах с плексита
еееех,а биех всички преди
ай стига с тия глупости,де-ВСИЧКИ сме грешни по един или друг начин-а,всеки чесно да си каже,с рька на сьрцето(а другата в джоба
)-КОЙ не си е трьгвал поне един пьт с по 20кг,като начинаещ и хвалещ се пред комшиите на младини?
характер се изгражда с времето,а не от пусто в празно сьс лични вражди
и пак ПОДЧЕРТАВАМ-карате се баш вие,дето не трябва да го правите
различни хора сме,по различно време сме живели и надявам се по още 100 години,сега е времето да се мисли по еднакьв начин...както е казал сьрбина за СПИНА-умрем да го заврем,ка го заврем-УМРЕМ
ай,са по спокойно-вьпреки,че знам,че напразно говоря
и как ми разказа един познат за дисципа-чакали те ново попьлнение,постлали му бели чаршафи и в тоя момент влезнал некьв два метра,фанал се хуя и казал "дотук,кво било-било..отса нататьк-ОТ ТАЯ МАЙКА ЩЕ СУЧЕТЕ"
еее,направо се обьрках от притеснение по тоя вьпрос 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Local,аз на Краси се извиних,че му развалих темата. Наистина много съжалявам ,че там се развиха събитията,просто така се случи.Не те карам да преценяваш дали ....... или........относно тоя прословут сом.Животното вече е пуснато и сигурно е живо и здраво.
Искам ясно да отговориш има ли или няма двоен стандарт в мненията на колегите,когато става въпрос за нарушения в закона. Това беше и основния ми въпрос .Всички други интерпретации и нападки към мен бяха за да се избегнат всякакви отговори по въпроса.
Междувременно и в твоята тема се получава същото. Ама и Батьо не те пожали,пък уж ти е приятел и гордо се вози на дясната седалка на колата ти. Батьо,голям мизифир си.
Искам ясно да отговориш има ли или няма двоен стандарт в мненията на колегите,когато става въпрос за нарушения в закона. Това беше и основния ми въпрос .Всички други интерпретации и нападки към мен бяха за да се избегнат всякакви отговори по въпроса.
Междувременно и в твоята тема се получава същото. Ама и Батьо не те пожали,пък уж ти е приятел и гордо се вози на дясната седалка на колата ти. Батьо,голям мизифир си.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Local
- учете се от него
Подкрепям напълно 5 Кила и се извинявам на всички колеги за отминалите ми постъпки , аз поне мога да си го призная , а не да се свивам като мишка...
Чуруликпенчо да те поправя , аз с Бат Милен ... бях приятел
Относно снимките твърдо заставам зад мнението си че въобще не ми харесват и не ги толерирам. Грозни са! Това е моето мнение!
Всеки да прави каквото си иска... всеки си има глава на раменете!
Наслука колеги!
Чуруликпенчо да те поправя , аз с Бат Милен ... бях приятел

Относно снимките твърдо заставам зад мнението си че въобще не ми харесват и не ги толерирам. Грозни са! Това е моето мнение!
Всеки да прави каквото си иска... всеки си има глава на раменете!
Наслука колеги!
Клавиатура риба не лови!!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ANGEL 123 написа:Между другото като си тъкъв отворко да си копуваш риба ( ИСКАЛ ЛИ СИ ДОКУМЕНТ ЗА ПРОИЗХОДА НА РИБАТА ) .......сега аз те оставям с твоите размисли![]()
Аз може да съм отворко, но ще ти отговоря на въпроса малко с хвалба.
Майка ми е собственик на една доста голяма (да не кажа най-голямата) фирма в българия за рибопреработка...и всичко де що е от морето,така че ям риба която определено знам от каде е !Предполагам, че и Вие сте ги яли.Затова и не взимам никаква риба,освет това ям много рядко риба и само морска.
Разбирам, че малко хора са в моето положение,но по света всички хора си пускат рибите и не са умрели от глад.
За бракониерите само слънчаци
!

Стига бре Пенчо, и най-добрия Светец Богу не е драг...кво ми се прай тоя , га дойде, га стана чилингирин и МУ почерне гъза......хайде холан и по-големи "гяволи" съм виждал...па ти Пенчо що мен ма туряш се за пазвантин на "Пантеона на падналите" херой...па те могат да станат из пепелтта...знае ли чиляк...чуруликпенчо написа:Ей,Батьo, да не вземеш и мен да ме измушкаш по-нататък като Отчето,Локал , Дурумий , Вероника или други знайни и незнайни герои?![]()
![]()
![]()
![]()

ти си човек въздушен, връз небо глядаш на бедните рибари...ний за теб сме земни твари...не небесни...но ще дойде време и ти кат да станеш земен...

За туй мери според копралятя.....

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
kalkan4o написа:НО Вие дето карате скъпи коли имате такъми за хиляди левове и пълните рибите с чували,просто е недопостимо,не ми го побира акъла.
Аз може да съм отворко, но ще ти отговоря на въпроса малко с хвалба.
Майка ми е собственик на една доста голяма (да не кажа най-голямата) фирма в българия за рибопреработка...и всичко де що е от морето,така че ям риба която определено знам от каде е !Предполагам, че и Вие сте ги яли.Затова и не взимам никаква риба,освет това ям много рядко риба и само морска.
Разбирам, че малко хора са в моето положение,но по света всички хора си пускат рибите и не са умрели от глад.

За съжаление наистина осерахме темичката в която има някъв смисъл .... разбиран по различному от всеки

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.