Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Къде за шаран
Модератор: bobopeli
Къде за шаран
Колеги от Варна и Добрич, моля дайте инфо къде го тоя шаран в нашта мера.... На Одринци го няма, на ген. Киселово също,на Ботево също, на М.Смолница пълна скръб... ,Засмяново същата работа. Ако имате прясна от тая година информация ще съм ви благодарен!!!

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Re: Къде за шаран
e, тука не мога да се съглася, отиваш , захранваш си сутринта с прашката или ракетата с 1-2кг варена царевица и ще ти удари шаранBERG написа: на М.Смолница пълна скръб...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
здравей колега значи аз ходих с чичо ми в събота сутринта понеже той немогъл да запали колата си както и да е
трагнахме към 3:15 сутринта и отидохме на николаевка там пристигнах ме във 4:20 някаде като спирахме да пием кафе и да си купим нещо за закуска минахме през развъдниците на левски но нямаше хора.като пристигнахме на нащо място имаше някакви хора дето бяха с 22 въдици ако не се лъжа.разпънах ме 1-вите пръчки хвърлихме във 4:30 и какво стана 4:40 1-вия удър шаран около 1,2 кг , 4:41 2-рия удър шаран около 1,8-1,9 кг към 5 часа имах още два удъра,и към 8:30-9:00 имаше удър на пръчката който я събори на земята при положение че бяхме сложили нещо като скоби шарана беше 4,5 кг заминахме си към 12:25 някаде и за целияни престои имахме 8 удъра и 6 шарана дано да съм ти бил полезен и не че да се хваля но от целия язовир само ние изкарахме повече риба другите имаха по 1-2 шаранчета до 1 кг 

Последно промяна от kapitana на Чет Юли 05, 2007 10:22 pm, променено общо 2 пъти.
СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
Колега бях в събота на разузнаване, за втори път тази година, седях около час и половина,имаше около 15 коли, общо къде 25 човека, което за тази локва е многоNikolay ( Dobrich ) написа:e, тука не мога да се съглася, отиваш , захранваш си сутринта с прашката или ракетата с 1-2кг варена царевица и ще ти удари шаранBERG написа: на М.Смолница пълна скръб...

Последно промяна от BERG на Вто Юли 03, 2007 9:07 pm, променено общо 1 път.

Какви са условията на Николаевка!?kapitana написа:здравей колега значи аз ходих с чичо ми в събота сутринта понеже той немогъл да запали колата си както и да етрагнахме към 3:15 сутринта и отидохме на николаевка на 7-я развъдник там пристигнах ме във 4:20 някаде като спирахме да пием кафе и да си купим нещо за закуска минахме през развъдниците на левски но нямаше хора.като пристигнахме на нащо място имаше някакви хора дето бяха с 22 въдици ако не се лъжа.разпънах ме 1-вите пръчки хвърлихме във 4:30 и какво стана 4:40 1-вия удър шаран около 1,2 кг , 4:41 2-рия удър шаран около 1,8-1,9 кг към 5 часа имах още два удъра,и към 8:30-9:00 имаше удър на пръчката който я събори на земята при положение че бяхме сложили нещо като скоби шарана беше 4,5 кг заминахме си към 12:25 някаде и за целияни престои имахме 8 удъра и 6 шарана дано да съм ти бил полезен и не че да се хваля но от целия язовир само ние изкарахме повече риба другите имаха по 1-2 шаранчета до 1 кг

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
аз миналата седмица 2 пъти ходих на М.Смолница до обяд и двата пъти хванах шаран - единият път 2 другия път 3 по кило, а имах и удари на по-големи, но ги изтървах, както и да е , думата ми е, че излиза шаранBERG написа: Колега бях в събота на разузнаване, за втори път тази година, седях около час и половина,имаше около 15 коли, общо къде 25 човека, което за тази локва е много....обиколих го целия - поне един да се беше похвалил с нещо... Говорих с едни дето на трима човека бяха опънали 20 пръта- седяли от снощи псуваха като хамали и времето и рибата и .... с една дума така и не си извадих пръчките и към обяд си тръгнах
-
- разбира нещата