Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
thisiswar
- научил се да хвърля

Re: Зарган 2011
Незнам за Шабла но вчера като бяхме за сафрид на Тюленово имаше 4 човека които мятаха бомбарди и здраво хващаха заргани с добри размери.Особено един баща с сина си направо я убиха почти на всяко хвърляне вадеха заргана и тук таме някой илария.В дясно от мен имаше пак хора които също вадеха зарганки имаха също и 2 големи платерини.Това от 5:20 до 7:40 понеже аз тогава пристигнах но сигурно са седели доста преди мен незнам ... морето беше долу горе бурно доста яко пръскаше а на места заливаше направо...
- kiselq
- новобранец

- Обратна връзка:
Започнахме с Агалина от 6,00 до 8,00 капо, на Черноморец дори и не слязохме като видяхме, че половинат седят и гледат как другите хвърлят без успех. Продължихме на Крайморие там по някоя платеринка и по 1 зарган.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач

Здравейте днес силния вятър в Бургас не ни уплаши и в 5.30 цъфнахме в Черноморец.Морето беше добре но реванша с черноморския зарган не се състоя аз имам 1 колегата 3.Малко но класни екземпляри.Към 10 се завъртя ситна илария последвана от трупчета които бяха на ръба да скъсат зарганския такъм.Утре съм на зарганската църква в Царево и ще докладвам резултата.Поздрави и наслука.
Здравейте и от мен днеска от 6,15до10,15 на Дружба 15 заргана и 2платерини 2от зарганите доста добри екземпляри ,но като цяло риболова беше тегав.Вече е дошъл и стария приятел Чернокопа защото извадих и 4-5 дребни. 
и къде на дружба ги хвана тия 15 заргани
тоя лажеАматьора Бс написа:Здравейте днес силния вятър в Бургас не ни уплаши и в 5.30 цъфнахме в Черноморец.Морето беше добре но реванша с черноморския зарган не се състоя аз имам 1 колегата 3.Малко но класни екземпляри.Към 10 се завъртя ситна илария последвана от трупчета които бяха на ръба да скъсат зарганския такъм.Утре съм на зарганската църква в Царево и ще докладвам резултата.Поздрави и наслука.
Ми незнам ама беше точно обратното,вятър нямаше никакъв,а сулагана беше здрав,поне сутринта.То да беше само той.....
-
thisiswar
- научил се да хвърля

Колеги я кажете заргана ще кълве ли на земни червеи ? Утре смятам да ходя ама го решихме спонтанно с един приятел а червеите свършили в магазина та питам дали ще взема на земен ... и кефаловите също

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от speedy_tm на Съб Сеп 24, 2011 7:17 pm, променено общо 1 път.
Преди малко за около час на Кранево

- Аматьора Бс
- ще става разбирач

Ми не точно така си беше в 4-00 сутринта като станах в бургас надуваше яко а на Черноморец се ядваше а сулгана не успяваше да залее плоските скали.аза колегата дет вика че лъжа да беше дошъл-той си знае.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач

Въпросните трупчета бяха платерини не зарган.За колегата Jego Pe знам що го дава на контра а Зографа който даже не ме познава не виждам защо оспорва феноменалния ми улов от ЕДИНН зарган 4 хубави платерини и двайсетина ситни иларии
на буните между кранево и златните се вадеше заргана тази вечер. по 10 - 15 парчета бяха направили колегите. а тези с лодките сафрид и чернокоп.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач

Колега ако не е тайна би ли обяснил къде точно.Благодаряspeedy_tm написа:това е от варвара от 6ч до 14ч някъде
http://speedytm.snimka.bg/fishing/palam ... 0.25110711
.
м рудник смешкоАматьора Бс написа:Колега ако не е тайна би ли обяснил къде точно.Благодаряspeedy_tm написа:това е от варвара от 6ч до 14ч някъде
http://speedytm.snimka.bg/fishing/palam ... 0.25110711
.