Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Нов рекорд на България за сом уловен на кльонк
Модератор: sapuna
Теле,най-добре да подариш кантара си до 100кг.на някой начинаещ и да си вземеш до 150кг.!
Може ли,някакво инфо с какъв го мерихте?Организирайте се и сертифицирайте най-накрая един кантар в ИГФА за да станат нещата официални и световно признати,защото явно българските язовири имат страхотен потенциал за рекорди!Ахтуба,пасти да яде!

- MITKO70
- кандидат преподавател
Браво на Краси още веднъш и от мен!Браво и на колегата Телето също защото обясни на някой хора ,че са присъствали и ИАРА на събитието .Какво повече.А че закона е недодялан в часта за нощния риболов е ясно, и не може да се сравнява с други бракониерски действия.Даже в много случай и помагаме на ИАРА,както казват колегите.
Troli-пак се изказваш по Шекспир.Моя кантар е немски и е до 150кг.Ако искаш вземи и го регистрирай или ми купи нов.Пак си Тома Неверни.Не зная само каква полза има да лъжа за друг човек с който се запознах на язовира.И ако на някой е паднал гарда от тези килограми-моя не е.Ще се боря да подобря рекорда.Може да не стане сега,но знаеш ли какво ще стане утре.Може доста хора да ми се смеят,но това не ми пречи да вярвам и да се боря.Това е моето хоби,моя живот,моята радост,моята цел.Всичко правя за да успея,но се радвам,че изпитвам удоволствие от улова на други колеги.Успехите на всеки трябва да се уважават за да постигаш и ти такива.Другото се нарича завист,злоба и безсилие да се бориш честно с достойни противници.Никой няма да хване твоята риба,но аз ще хвана моята.ЗАЩОТО СЪМ В КЕРИЗА-РАЗДАВАМ И ПОЛУЧАВАМ КАРТИ.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Голямо Поклон и Евала , който не е гледал записа от Нова Тв ,да заповяда да тегли http://www.ribaro.com/src/som-112kg.avi
сичко е много убаво сомо че е голем голем е, спор нема че маисторо е маистор така е, ама едно не ми аресва че е 254санта видееме ама кантаро што не показахте .сеги че кажете че сам недоверчив ,па таков сам си и още много ми се искаше да го видим как си отпатува, и това не видех . друго незнам ама знам че днеска като минах покраи нова телевизиа на пръжен сом мирише ,яз тая миризма я познавам не мож я збърка ,аиде останете си с здраве.
Последно промяна от otkacen на Сря Юли 04, 2007 4:06 pm, променено общо 1 път.
чета аз по-няколко пъти мненията и не ми стана ясно дали ще бъде официално признат рекорда или не... а иначе на всички ни е ясно че е трудто да излъжеш такъв сом в светлата част от денонощието да не кажа невъзможно все пак си е нощна твар въпреки че има и доста случаи на хванати сомове през деня но не и такива животни...
БРАВО НА РИБАРИТЕ, КОИТО СА ГО ХВАНАЛИ! БРАВО И ЗА ПУСКАНЕТО НА РИБАТА ДАНО САМО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СОМА КАТО РЕШИ ДА СЕ ПОКАЖЕ ДА НЕ Е В НЯКОЯ БРАКОНИЕРСКА МРЕЖА...
БРАВО НА РИБАРИТЕ, КОИТО СА ГО ХВАНАЛИ! БРАВО И ЗА ПУСКАНЕТО НА РИБАТА ДАНО САМО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СОМА КАТО РЕШИ ДА СЕ ПОКАЖЕ ДА НЕ Е В НЯКОЯ БРАКОНИЕРСКА МРЕЖА...

- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Теле,да ти приличам на ония от Льонеберя?
Твърдо,нье!Ти си цвъкнал снимката на двете "Е",които държите китайски кантар до 100кг. в положение 83кг.!
Даже мислех,че е моя!Не си крадец!
Ако ми потрябва твоя кантар,ще ми услужиш ли?
Защо Краси ходи до Варна,бе баце?
В такъв момент не искам да съм Левака или Тапета!Бях сигурен,че шампиона тази година ще е новак!Добре поне,че не съм аз!

- SILVESTER
- ще става разбирач
БРАВО!!!Страхотен екземпляр.Това е нещо велико и се случва сигурно веднъж в живота на човек.
Дано сме се наредили в челните места в световната ранг-листа.
Адмираций за пускането на рибата!!!
А относно заяжданията-това винаги го има,иначе щях да си помисля че не съм в България.
С пожелания към всички да се стремят към мечтата си, и когато я достигнат да я пуснат да си живурка.
Дано сме се наредили в челните места в световната ранг-листа.
Адмираций за пускането на рибата!!!
А относно заяжданията-това винаги го има,иначе щях да си помисля че не съм в България.
С пожелания към всички да се стремят към мечтата си, и когато я достигнат да я пуснат да си живурка.
Е,Теле защо тръгваш за сом а си оставяш кантара в къщи?
Нещастник съм,но поне имам чувство за хумор!
Кажи,къде ще кльонкаш да дойда да си допуша пурата-Кохиба!
Много дълга и дебела!
Ще ти звънна,само да удари копелето!Обещал съм!
Който оспори улова на Краси е параноик и глупак.Аз не оспорвам,а подпитвам срамежливо!

Знаеш ли Троли хванах сом на Тича.Според мен беше 33-34 кила.Обадих се на един човек и му казах,че е 30кг.На другия ден във форума вече пишеше,че сома е 25кг.Ние още не го бяхме измерили.Попитах от къде е тази лъжлива информация.Отговориха ми,че някакав Ники го е видял.Такъв Ники нямаше.Бяхме 4 човека приятели от които само аз бях виждал сома.Не,че те нямаха интерес,но какво да му гледаш на сом 30 или 33кг.Виждали са-хваща ли са.На Краси 112 му казах.Сега ще съжаляваш,че си хванал голям сом.А той ме гледа учудено.Обясних му как се губят уж мними приятели и как ще го направят най-големия лъжец.Днес ми се обажда и казва-Беше прав.Целия джип ми е надраскан от двете страни.И всеки ми разказва различни истории за сома.Все едно те са го ловили,мерили и всичко останало.А ти няма какво да ме проверяваш.Имаш очи гледай преценявай.Какво да направя,че тия тъпаци не са дали цялото пускане на сома.Аз плувах с него и се гмурнах с него.Това да го видя някъде.