Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Първо да похваля колегите.Отдавна не бях виждал в един ден толкова информация да се подава.Браво.Да потвърдя за Кранево надвечер и аз.Бях там към 14.00 до 15.00 -1бр.(писалчица-жива и здрава си е ). с първото хвърляне, после нищо.От там покрай всички буни където не видях никой да вади риба.От там Балчик и там не видях да се случва нещо,после Бялата лагуна и там така.Бях тръгнал към Тюленово но като качих Топола нещо ме прихвана,че ще стане късно и газ обратно към Кранево.Там от 17.30 до 18.30 имам 7риби читави, после след 18.30-4сафрида на бомбарда и така приключих.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко

привет колеги,аз също бях на варвара и потвърждавам че улова си беше добър,само че аз отидох в 14 ч -сутринта колегите казаха е било разстрел и едвам качиха рибата нагоре по скалите.иначе следобяд даде по слабо но пак направихме по 10 тина добри заргани.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
thisiswar
- научил се да хвърля

Моля колеги отговорете че спешно ми трябва отговор...thisiswar написа:Колеги я кажете заргана ще кълве ли на земни червеи ? Утре смятам да ходя ама го решихме спонтанно с един приятел а червеите свършили в магазина та питам дали ще взема на земен ... и кефаловите също![]()
- недялко радков
- ще става разбирач

balyk написа:Първо да похваля колегите.Отдавна не бях виждал в един ден толкова информация да се подава.Браво.Да потвърдя за Кранево надвечер и аз.Бях там към 14.00 до 15.00 -1бр.(писалчица-жива и здрава си е ). с първото хвърляне, после нищо.От там покрай всички буни където не видях никой да вади риба.От там Балчик и там не видях да се случва нещо,после Бялата лагуна и там така.Бях тръгнал към Тюленово но като качих Топола нещо ме прихвана,че ще стане късно и газ обратно към Кранево.Там от 17.30 до 18.30 имам 7риби читави, после след 18.30-4сафрида на бомбарда и така приключих.
Грешка!!!!
Днас на Тюленово са избили зарганата,инфото е от колега от Каварна,който се беше върнал за червеи,че му свършили!Дори и чапите са успели да хващат.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- недялко радков
- ще става разбирач

thisiswar написа:Моля колеги отговорете че спешно ми трябва отговор...thisiswar написа:Колеги я кажете заргана ще кълве ли на земни червеи ? Утре смятам да ходя ама го решихме спонтанно с един приятел а червеите свършили в магазина та питам дали ще взема на земен ... и кефаловите също![]()
На земен не знам,но на торен взима,но по-слабо.
В Каварна при Дидо и Гришата има морски(магазин Гридо на главната срещу хотел "Отдих"),отварят рано.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач

Майната ти ама сериозно на къв се правиш не мога да разбера.ай лека че го обърнахме на чатjegope написа:м рудник смешкоАматьора Бс написа:Колега ако не е тайна би ли обяснил къде точно.Благодаряspeedy_tm написа:това е от варвара от 6ч до 14ч някъде
http://speedytm.snimka.bg/fishing/palam ... 0.25110711
.
Вчера втора -Кранево от 15 до 18.30 часа 10 бр.
-
SANTIMIR
- ще става разбирач

за тюленово потвърждавам , даваше заргана почти целия ден . По нарядко, но вървеше въпреки че имаше афала и ги гонеха
- Аматьора Бс
- ще става разбирач

Айде за невярващите.Това от 6-20до 8.00.После времето се сговни жестоко а сутринта беше тава.Мястото е завода за лодки след Царево.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Boogeyman85
- новобранец

Potvarjdavam i az za carevo +1 platerina blizo kilo
Днес сутринта на Германката 4 бр. единия доста дебеличък(беше пълен с хайвер) тва до 9:30 после просто си беше отчайващо (вятърът беше ужасен) и като гледам май цяла седмица ще е така 
На Маслен нос същата работа по 5-6 сутринта и после наду вятъра.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
- sardina
- научил се да хвърля

Вчера питах за Шабла и днес ходих, но явно нямам късмета на някой хора. От 10 до 12 нямам удар, а брат ми закачи 3 бр. заргани. Вятъра беше ужасен и се преместихме в залива до Тюленово. С първото хвърляне удар и после за час и половина три заргани. Виждах доста хора да се движат напред-назад и си мисля, че не само при мен не вървеше.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!