Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

цар киро-до кога
Модератор: dantho.mihov
- vynsente
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: цар киро-до кога
освен всички БЪЛГАРИ, Националисти и Патриоти да влезем по затворите за х 15 год. след като заличим това ''същество'' от страната ни !ribolovcho написа: =======================
Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става, когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи.
Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във „Веро”, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата.
Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаде...н, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално. Същество с генно увредена същност.
Циганите са обявили война на реда и закона, на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че тези добродетели са обречени. Индикатор, че една общност се разпада. Циганина е наказание за слабите и лековерните. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.

<<< RESPECT ANIMAL KINGDOM NATURE >>>

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мда.....къща и кола весело горяха под погледа на милиционери и пожарникари...pacho109 написа:...Тука има закони и органи ,които за никакъв к.. не стават

Сичкото мангал си е един дол дренки, зорлем се мъчим да ги интегрираме, ама накрая да не ни интегрират те, че както се плодят и множат кЪт зайци...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

а знаете ли че България е на 5 място в Европа по брой на цигани и на 1 място по процентно отношение към останалото население - почти 5 процента - много циган много нещо в тази малка държава и ако некои от тех реши да се премести те пък ни го връщат и не искат да си го интегрират 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
На сапун или на влакове и в Индия... Тук расизма се проявява към Българите а не към Мангалите... Европейска работаbkd написа:Абе люде ,къв цар..............жив мангал ............писна ми.............ЧЕСТНО

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- antivik
- кандидат преподавател
Най-после да сме по нещо на първо мястоxoxo написа:а знаете ли че България е на 5 място в Европа по брой на цигани и на 1 място по процентно отношение към останалото население - почти 5 процента - много циган много нещо в тази малка държава и ако некои от тех реши да се премести те пък ни го връщат и не искат да си го интегрират

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съгласен съм със всичко изписано до тук.
Често си налагам мисълта че видиш ли може би не всички са такива и че все някой има да е по-съглам ... е НЕМА !!! Всичко е под един знаменател-паплач и сган без никаква ценностна система! Дори мангалчета изучили се заедно с български деца си им остава - лъжливото и крадливото.Нема оправия!То е генетично изглежда!
Някои ще кажат че има и такива Българи ...Да,за съжаление има,но при мангалите е 100 %
Често си налагам мисълта че видиш ли може би не всички са такива и че все някой има да е по-съглам ... е НЕМА !!! Всичко е под един знаменател-паплач и сган без никаква ценностна система! Дори мангалчета изучили се заедно с български деца си им остава - лъжливото и крадливото.Нема оправия!То е генетично изглежда!
Някои ще кажат че има и такива Българи ...Да,за съжаление има,но при мангалите е 100 %

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не сте прави..............основната вина си е лично българска.........,то и затова си имаме поговорката за лудия и баницата.Не съм чул циганин да е прокурор,следовател,съдия или на някакъв пост,който да следи как се прилага закона.Законът е основното средство за създаване на ред и справедливост в една държава,а след като не се прилага еднакво към всички,един ден чувството за социална несправедливост избива хората на агресия.Сега виновните за цялата работа си седят в модерните и скъпи офиси,потриват доволно ръчички и мислят как пак ще си напълнят гушата,за да отърват техния финансов донор Киро Рашковеца,че даже и акъл да му дадат как да осъди държавата,същата тази държава която той граби по всякакъв начин-джебчийство,проституция,наркотици,алкохоли менте,укриване на данъци и данъчни измами,кражби,изнудване,незаконно присвояване на чужда собственост,мародерство.........и много други под благосклонния поглед на прокурори,съдии,депутати и т.н.,та мисълта ми беше,че хората трябва,да са наясно,че вината съвсем не е на Киро и другите като него. 

валатът не най-лошото нещо на света
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Незнам какво да кажа, когато фактите говорят и боговете малчат;
Чуда се как да съм му ядосан на думите на г-н Саркози като толкова точно се е исказал по наш адрес.
Чуда се как да съм му ядосан на думите на г-н Саркози като толкова точно се е исказал по наш адрес.
Френският президент Никола Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: "Само Хитлер може да интегрира ромите" -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили “българските” евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: „Купуването на гласове било европейско явление.“ И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза „Свобода, равенство, братство.“ но явно някой го бъркат със „Слободия, права, помощи.“, само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани – такива хора нямат място в Европейският съюз.“
- трапера
- сериозен играч
Мда,прав е Саркузи.
Като имаш мазол или възпален апендикс,които ти създават проблеми и те болят какво правиш? Отиваш на доктор да ти ги изреже.И всичко е ОК.Въпреки,че са част от тялото ти,която загива,отива си безвъзратно,мъртво месо.... Има проблем с циганите??? Трябва да се премахнат по един или друг начин.И всичко е ОК. Въпреки,че са част от ""обществото,нацията,народа,гласоподавателите"" Мъртво месо,празни черни души!
Отначало,всеки го е страх от Доктора,но след това като се почувства добре си казва-"Как съм търпял до сега,защо не го направих по-рано?"
Другаря Сталин май ще излезе прав.
Има цигани-има проблем,Няма цигани-няма проблем!
Аз съм потърпевш от техни деяния
Който не се е сблъсквал с тях (съмнява ме дали има такъв),той не знае за какво става дума!!!
Преди време,видях в гр.Я...л жилищен блок,в който са били настанени само цигани.Гледката трудно може да се опише-прозорци няма,парапети от балконите изрязани и закарани на вторични,зад блока са направили сметище високо до втория етаж.......
Това е мое мислене,никого не ангажирам да мисли като мен,но съм сигурен,че много хора го споделят!
Като имаш мазол или възпален апендикс,които ти създават проблеми и те болят какво правиш? Отиваш на доктор да ти ги изреже.И всичко е ОК.Въпреки,че са част от тялото ти,която загива,отива си безвъзратно,мъртво месо.... Има проблем с циганите??? Трябва да се премахнат по един или друг начин.И всичко е ОК. Въпреки,че са част от ""обществото,нацията,народа,гласоподавателите"" Мъртво месо,празни черни души!
Отначало,всеки го е страх от Доктора,но след това като се почувства добре си казва-"Как съм търпял до сега,защо не го направих по-рано?"
Другаря Сталин май ще излезе прав.
Има цигани-има проблем,Няма цигани-няма проблем!
Аз съм потърпевш от техни деяния

Преди време,видях в гр.Я...л жилищен блок,в който са били настанени само цигани.Гледката трудно може да се опише-прозорци няма,парапети от балконите изрязани и закарани на вторични,зад блока са направили сметище високо до втория етаж.......
Това е мое мислене,никого не ангажирам да мисли като мен,но съм сигурен,че много хора го споделят!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Колеги ама той не е само цар Киро то са Киро японци то са костинбротдския така нареченият ПАПАТА вуйчото Азис всички тия мачнгали тозмозят хората от години, и никои нищо не им казва, ами напротив, даже седят полицейски патрули да ги пазят защото си плащат гадовете
- GODzillata
Словашки националист предложи създаване на държава за ромите
Лидерът на националистическата Словашка национална партия Ян Слота призова за създаването на ромска държава за най-бедното малцинство в Европейския съюз, предаде агенция "Франс прес".
"Идеалното решение ще бъде тези хора да създадат индивидуална държава, където могат да бъдат полезни, защото помежду си се разбират най-добре", писа Слота в личния си сайт. Според него тази общност няма нищо общо със словашката природа и философия за живота, а през последните векове не се е доближила до тях.
Представете си тази идилия...
Сичкото мангал на самотен остров.....може би в Австралия при бушмените....тъй и тъй са на едно ниво.
Може и да провървят нещата - бушмените ще излъжат мангалите, че под земята е пълно с желязо, сичкото мангал ще почне да копае, е, може да няма желязо, ама после може бушмените да засадят т'ва - онова и прочие, и прочие.....ех, мечти!
Колеги, май БГ-то ни ще се превърне в гето след години, който може ще изчезне в чужбина, а другите ще бъдат/бъдем претопени и ние вече ще сме малцинство, което едва ли ще може да се интегрира към сичкото мангал.....
Лидерът на националистическата Словашка национална партия Ян Слота призова за създаването на ромска държава за най-бедното малцинство в Европейския съюз, предаде агенция "Франс прес".
"Идеалното решение ще бъде тези хора да създадат индивидуална държава, където могат да бъдат полезни, защото помежду си се разбират най-добре", писа Слота в личния си сайт. Според него тази общност няма нищо общо със словашката природа и философия за живота, а през последните векове не се е доближила до тях.
Представете си тази идилия...

Сичкото мангал на самотен остров.....може би в Австралия при бушмените....тъй и тъй са на едно ниво.
Може и да провървят нещата - бушмените ще излъжат мангалите, че под земята е пълно с желязо, сичкото мангал ще почне да копае, е, може да няма желязо, ама после може бушмените да засадят т'ва - онова и прочие, и прочие.....ех, мечти!
Колеги, май БГ-то ни ще се превърне в гето след години, който може ще изчезне в чужбина, а другите ще бъдат/бъдем претопени и ние вече ще сме малцинство, което едва ли ще може да се интегрира към сичкото мангал.....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- разбира нещата
GODzillata написа:....... и ние вече ще сме малцинство..........
НЕма лошо да сме малцинство , даже предлагам още от сега да се обявим като такова и да престанем да си плащаме сметките ,именно заради това , че сме малцинство...
- G.Petkov
Баси ужаса,
Ако цитата на Честърфиилд е точен, не ни остават много възможности.
Ясно е че този етнос няма да прати децата си да учат, няма да почне да се труди и няма да се интегрира в Бг и ЕС.
Остава да ги натоварим на кораби и влакове и към прародината - Индия. Пък там Кирил Рашков да стане цар или махараджа на Индия. Може и император на Изтока!
Ако цитата на Честърфиилд е точен, не ни остават много възможности.
Ясно е че този етнос няма да прати децата си да учат, няма да почне да се труди и няма да се интегрира в Бг и ЕС.
Остава да ги натоварим на кораби и влакове и към прародината - Индия. Пък там Кирил Рашков да стане цар или махараджа на Индия. Може и император на Изтока!
- трапера
- сериозен играч
Сякаш Годзи е чел коментара ми във Фейсбука:
Svilen Slavov Няма нищо човешко в циганите,освен,че визуално приличат на Хомо Сапиенс.От тях няма полза.Само вреди. Трябва всички да бъдат закарани на безлюден остров,с много гладни акули във водата.Пък ако ги залее едно цунами,още по-добре.
преди 48 минути · Харесва миНе харесвам.
Svilen Slavov Няма нищо човешко в циганите,освен,че визуално приличат на Хомо Сапиенс.От тях няма полза.Само вреди. Трябва всички да бъдат закарани на безлюден остров,с много гладни акули във водата.Пък ако ги залее едно цунами,още по-добре.
преди 48 минути · Харесва миНе харесвам.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- antivik
- кандидат преподавател
Предложението за Австралия не е лошо, поне 10-те най-отровни змии са там, а и големи крокодили има. Трябва само да се предупредят тамошните власти, да ги набутат на едно и също място с хубаво ограждение, санитарна зона/безводна и гореща/ и територия след нея в която се стреля без предупреждение/таман и техните снайперисти да има по какво да по тренират/.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!