Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

цар киро-до кога
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: цар киро-до кога
antivik написа:Предложението за Австралия не е лошо, поне 10-те най-отровни змии са там, а и големи крокодили има. Трябва само да се предупредят тамошните власти, да ги набутат на едно и също място с хубаво ограждение, санитарна зона/безводна и гореща/ и територия след нея в която се стреля без предупреждение/таман и техните снайперисти да има по какво да по тренират/.
какво са ти направили змийте че и пращаш циганите

-
- кандидат преподавател
А дали Индия или Австралия са съгласни с предложенията ви да получат такива подаръци?И как при предстоящото осемгодишно управление на ГЕРБ ще стане това масово изселване?Пръв Саркози ще осъди българите и България за престъпление срещу човечеството и геноцид спрямо ромския етнос.
Абе знам аз докъде ще доведе такава тема , ама никой не ме чуваINCUBUS написа:А дали Индия или Австралия са съгласни с предложенията ви да получат такива подаръци?И как при предстоящото осемгодишно управление на ГЕРБ ще стане това масово изселване?Пръв Саркози ще осъди българите и България за престъпление срещу човечеството и геноцид спрямо ромския етнос.

На писанки сме много силни и ела да видиш само след 2-3 мес. - нищооооо...... всичко забравено

Главният прокурор нареди МВР незабавно да арестува всеки, насаждащ етническа омраза :Митев написа:........Абе знам аз докъде ще доведе такава тема , ама никой не ме чува.......
Така че българи - внимавайте какво говорите и пишете!!!.......................В указанията Велчев напомня на подчинените си, че "насаждането чрез слово, печат и средствата за масова информация на етническа и религиозна омраза, подбуждането и проповядването на вражда и упражняването на насилие срещу отделни граждани или групи от населението въз основа на белези като раса, религия, етническа принадлежност" е престъпление. А ако се проповядва антидемократична идеология, основана на омраза към групи хора или етноси, е още по-тежко престъпление .

Видно е,че у нас е валидна сентенцията на Едмънд Бърк:
-..."За да възтържествува злото,е достатъчно добрите хора да не правят нищо!"
Последно промяна от Ачо ♣ на Вто Сеп 27, 2011 1:59 pm, променено общо 2 пъти.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Те са си напаст. В Пазарджик, когато отвориха зоогическата градина, се говореше иронично, че пуснали лъв. Когато минала нощта, лъва го нямало, а кмета отивайки да разгледа новостта за града си, минавайки през махалЪта видял лъвска кожа на оградата на една от къщите.ribolovcho написа:antivik написа:Предложението за Австралия не е лошо, поне 10-те най-отровни змии са там, а и големи крокодили има. Трябва само да се предупредят тамошните власти, да ги набутат на едно и също място с хубаво ограждение, санитарна зона/безводна и гореща/ и територия след нея в която се стреля без предупреждение/таман и техните снайперисти да има по какво да по тренират/.какво са ти направили змийте че и пращаш циганите
Истински случай обаче е, че са пускали лебеди и гъски в езерото, и за няколко дни всичко било изядено и имало само перушина из махалата. Махалата им е в непосредствена близост до парк-а, който се намират всички красоти.
Идеята ми с написаното е, че и в Австралия ще намерят начина на змиите, крокодилите ще бъдат изядени и изшити маса ботуши и чанти и т.н. Общо взето не са и за там, но няма да коментирам за къде са, тъй като както казаха по-горе, може да ме приберат за расизъм и подбуда на обществото към незаконни действия, застрашаващи живота на нередовните платци на данъци, най-големите бракониери, джебчии и да спра да коментирам.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Това е от фейсбук:
Днес, ох, отново и днес четем за убийство извършено от циганите, вчера четохме как циганите продават децата си, по предния ден четохме как циганите изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как циганите изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо ЦИГАНИТЕ не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо ЦИГАНИТЕ имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕON, ще съдя ВиК, ще съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато ЦИГАНИНА не плати се води малцинство! Ако сте съгласни с мен, сложете това на стените си и нека да създадем ние закон, който управниците да приемат и да не страдаме повече от ЦИГАНИТЕ!
Днес, ох, отново и днес четем за убийство извършено от циганите, вчера четохме как циганите продават децата си, по предния ден четохме как циганите изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как циганите изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо ЦИГАНИТЕ не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо ЦИГАНИТЕ имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕON, ще съдя ВиК, ще съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато ЦИГАНИНА не плати се води малцинство! Ако сте съгласни с мен, сложете това на стените си и нека да създадем ние закон, който управниците да приемат и да не страдаме повече от ЦИГАНИТЕ!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
В такъв случай да дава една призовка на старшина Георгиев и той да отцепва къмто Париж с цел да арестува тоз Саркози и сичкото мангал у Тюйлери да си разпне катуня на спокойствиеТелескоп написа:...Главният прокурор нареди МВР незабавно да арестува всеки, насаждащ етническа омраза :...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Румбата
- разбира нещата
В такъв случай да дава една призовка на старшина Георгиев и той да отцепва къмто Париж с цел да арестува тоз Саркози и сичкото мангал у Тюйлери да си разпне катуня на спокойствие![]()
![]()

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- разбира нещата
Най-накрая
,май ще се вземе някакво решение :http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4154071
Дали?- обаче няма да е поредното хвърляне на прах в очите....

Дали?- обаче няма да е поредното хвърляне на прах в очите....

Защо се нахвърляте само на мангалите? Тарикатите които им позволиха да се нучат да живеят така са за бой и палене на палатите им построени в Бояна,Драгалевци и пр.От 25 години само се краде от всеки дошъл на власт.Кой допусна да се вихрят тарикати като "цар" Киро и други подобни измекяри ?Мутрите биеха ,рекетираха,крадяха колите ни,пласьорите зарибяваха децата ни с дрога , ама тях никой не им потърси сметка ,нито им запалиха къщите.Докато ни управляват боклуци ще страдаме.Та по темата "цар" Киро ще го има и след 100 години докато в тази страна се вихрят безнаказани криминално проявени типове от всякакви етноси,алчни и корумпирани политици,продажни прокурори,нефункционираща съдебна власт и заспал народ:mrgreen:
Последно промяна от tct на Вто Сеп 27, 2011 7:24 pm, променено общо 1 път.
Не само Киро циганина, а всички цигани са проблем.Един мангал веднъж каза,че го болял стомаха ако се изпразни вънка.Мислят като животни,действат като животни,да се отнасяме с тях като с животни тогава.Като им дават помощи от нашите пари,като всеки ден изкарвам пари които отиват за някой мангал,като ми вдигат тока заради несъбираеми вземания си мисля-това е все едно кучето да дава помощи на бълхите си,задето го смучат.Но всичко идва от управленците и бивши и настоящи.Всички поддържат циганите за да печелят избори и да са на власт,че да ни дооберат.М...а и мръсна 

Остави само стъпки