Въпрос за билет

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
SeaDog
новобранец
новобранец

Въпрос за билет

Мнение от SeaDog »

Здравейте нов съм и затова първо се извинявам ако съм объркал нещо при пускане на темата. Преди няколко дни с един познат се заприказвахме за един язовир в видинския край яз."Дреновец" не чак до толкова известен. Язовира е даден на концесия и съответно ако отидеш да половиш трябва да си платиш 5 лв. за две пръчки. Така в процеса на разговора моят приятел спомена , че по-принцип не само за този язовирд доколкото знае независимо че си си платил сепак трябва да имаш билет. Понеже се осъмних реших да попитам по-компетенте и запознат човек в случея един от горсиките на белграчишки район. Той пък ми каза , че не е задължително, но пък ако си имам билет мога да неси плаштам за тези две пръчки в случея. Ако някой е запознат с това как всъшност стоят нештата с тъкъв или подобен случей щесъм му благодарен ако драсне някой ред защото макар и да съм питал горскй ми е подозрително това че с билет даже и на платен водоем мога да ловя без да плаштам и стутинка.
Лошо има, ама по-лошо от мен няма
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

това че ако имаш билет не се плашта не е така щото тоя дето е зел язовира не го интересува дали имаш билет него го интересуват да ти земе 5лв. :lol: , а на Дреновец ако ходиш е хубаво да имаш билет щото некои заблуден проверяващ може да ти напраи проблем
Изображение
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Ако ходиш на Дреновец се приготви за шаран аз Събота и неделя сам там после ще дам инфо. Наслука
Изображение
SeaDog
новобранец
новобранец

Мнение от SeaDog »

Мерси за бързият отговор тази събота няма да съм там просто за там ставаше въпрос в конкретния случе но имам баба там и затова отскачам макар напоследак по-рядко, но напоследак чух че има даста шаран макар и малак предимно.
Лошо има, ама по-лошо от мен няма
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Баси и ситуацията се получава ! По принцип на арендован гьол трябва да имаш задължително и билет колкото и да струва входа и без значение дали се плаща рибата ама тва само по закон ....... е верно че изпищаха на някои платени гьолове хора отишли да ловят без билет след проверки от ИАРА ама това за сега е много редко явление :?

Ся ако немате напротив и малце офф да внеса - тъй и тъй става дума за Дреновец та да запитам некакво пресно инфо за близкият нему Скомля ? Преди четри - пет години ми беше една от любимите десинации и се надявам тази година да подновя захожденията си до там :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”